|
![]() |
#542 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Ovo je smijesno, jedan tip radio henchway, i ja se joino nakon 2 sata neuspješnog SMITEBALLanja. I krenemo mi u HA i protiv Zaishena dobijemo 45 sec. I mislim si ja "pa i nismo losi ![]() ![]() BTW: Hopless mi kaze da mu fali stotinjak fejma do R12 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Nikad ga nisam do sad jos sreo, fali mi jedan fejm za rank 2 .... ![]() danas sam tako psovao na chocking gas rangera da sam probudio starog dok lagano ćori u drugoj sobi ![]() al stvarno je annoying, jos seeking arrows... Nemres mu pobjec. Naravno postoji trik, odvuces ga u susjedni dust trap i imas 5-6 sec slobode dok enemy monk ne reagira sa restore condition.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Premium
|
Još jednom sam probao smiteball, i nakon 2h uigravanja na isle-of-namless i par izgubljenih bitaka rage-uninstallao sam GW: hitthewa : hitthewa : hitthewa I mislim da ga necu vise instalirat...so, ako netko oce acc moj for free dijelim!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
hmm ... citam ja ovaj topic ... mislim si bi i ja to probal igrati jer volim takve stvari ( inace sam NWN fan .. pa ono .. carolije sim tam .. klase i tak .. sve me to zanima ) ali tolko tih mate kratica .. em smithink . baling , fajerbaling , ono pa ovo pa onda nekakav ivaj ili kaj vec ... kaj je to stvarno ta igrica tak kompleksna ili se to meni samo cini ? i kaj je taj ywaj ili kak vec kaj stalno spominjete?
![]() |
#546 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
IWAY je build koji je ubio svu zabavu u PvP dijelu igre, dakako uz svestranu pomoće aNeta koji nerfa sve živo i neživo osim IWAYa. To je build za nemaštovite ljude kojima je važniji "fame" i "rank" od zabave. Naravno da je sličnih buildova bilo, ali IWAY je jedini koji nikada nije bio nerfan i koji ne zahtjeva nikakav skill. Ovo što će ti Darth, Hopeless i njima slični reći da je skill potreban, je samo zabijanje glave u pijesak pred činjenicom da su zasljepljeni samo "fameom" i "rankom", te da im uopće nije problem igrati totalno lame i retard-friendly build kako bi došli do što većeg ranka. Ima još par sitnica u koje ne bih ulazio trenutno. Svemu ovome je najviše kriv aNet kojemu je daleko važnije monsterima dodati "flee AI" da bježe od area damagea, henchmenima NE dodati taj isti AI i ne nerfati IWAY iako ljudi pizde zbog njegove masovnosti. Isto tako, visoki prioritet je imalo i uklanjanje dvaju chestova iz jedne teško dostupne mape, a koji su (s jako malom šansom) dropali rare-skin iteme. U konačnici, ne-nerfanje IWAYa sve ove mjesece je samo podilaženje američkoj maloumnoj "I R L33T, URE NOOB" publici koje ima i na našim prostorima. Ali opet, amerika nema favor baš zato jer samo znaju igrati IWAY i ništa više. Europa ima favor stalno, a gubi ga protiv Koreje i Tajvana. Ameri ga dobiju ako se skrumpaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Laze, kaze mi neno da ima jos dosta do r12, vec je bio srao da je dobio r12...., za one koji ne znaju neno je isto jedan od iwayera, ali igra super water elea u gvgu pa ga trpimo, ign W E P A R :P... enivej sniper, ona slika nije hoh, to je courtyard... |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Premium
|
Nema veze glavno da sam pobijedio vise od 3-4 puta meni je to odma hoh ![]() luxor - pa nisi moro tak, mogo si samo izbjegavati HA. Gw ne brisem/dajem acc ni u ludilu. Pre vise worka i svih tih sranja jooj kad se sjetim kad sam tek pocinjao. Nisam imao blage veze kak igrat rpg a kamoli MMORPG, pa ono skill, spell, power shot charm animal vid vraga ima neke veze izmedju dis shota i savage shota... ![]() sad znam igrat hrpu toga, jedino sto neznam je wara (njega nikad nisam ni volio bas)- e-surge,migraine,boon,blessed light, ranger spike, chocking gas, interrupter mesmer, e-degen.... Inace bas gledam malo neki HA i GVG guild malo mi dosadno sa ovim amerima, kad ja spavam oni furaju HA kad se ja budim oni idu ćorit i tak to ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
sta nakraju nab hopeles dobio taj r12, ma cim to vidim zgadi mi se HA, nije ni cudo sto ga nisam igrao vise od mjesec dana, a i onda sam imo 7 hold run s letecijem, a ni prije toga nisam nist bio igro...GVG ftw... |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 | |
Premium
|
Citiraj:
Dođe doma iz škole, mrš stara odoh ja za komp...igra tak cijeli dan. Vikendom još bolje, a pogotovo sada kada su praznici. Zajdno s foteljom ima 150 kila a od toga 25 otpada na fotelju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Premium
|
Hmmmm, ja nisam igrao već nekih 5 mjeseci sigurno; otkako sam došao do r6. |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Premium
|
Neda mi se više polako igrat.. evo vec par dana sredjujem jedan ormaric (farbanje i tak to) pa nemam vise tolko vremena za GW-anje.. pve sam sve presao i tyriju i canthu, kao i pvp, i alliance battle mi je dosadio, al dobro s obzirom da imam preko 1000h igranja tak da ono.. cekam nightfall ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
gle svi su ti title fora samo sta su endless, tako da i kad dogrindas to recimo champion iili gladiator, uvjek ce netko imati veci lvl. recimo vec vidim lvl 5 gladiator i tako, a oni sami po sebi nemaju kraja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Meni treba 33 fejma do 1337 : goood : , to budem kada maxam 4 titule. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#568 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Hey noobs, I'm going to like totally like pwn you noobs Cause I pwn you, like I pwn you like pretty hard and stuff right I'm going to give you some spanks Just like you're like Kyle and you suck ass at all the games you try to play Cause I pwn you, I pwn you like pretty hard and stuff right (nice) Pwn you.. I pwn you like you're like somebody's mom trying to play the games I pwn you (Is that on? I dont think) I will pwn you.. sometime.. maybe when we play the game [Hey Noobs la la la la la la la la la la I pwn you la la la la la la la la la] Noobs.. I just like, kind of want to let you know, That like I totally like pwn, like you.. and ahh, You know you may think that like maybe one day like maybe I won't like anymore, But that's wrong..I'm always going to pwn you, cause I'm teh_pwnerer, it's just what I do [I pwn you la la la la la la la la la la like you're someone's mom la la la la la la la la la] I pwn you like pretty hard and stuff right, oh you want some of that? You're someones mom.. Oh you begging for the mercy now I'm gonna give you some spanks.. Cause you're total noob and you'll suck ass at every game you try to play I pwn all. sry morao sam. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Premium
|
Ja sam prestao igrat Guild Wars, ali mogu reci da sam iway samo 1 (citaj: jednom zaigrao, i to mi je bio zadnji pvp prije prestanka igranja), i nikako nisam mogao shvatiti zasto je taj build tako lagan. A onda se sjetih sto su mudri ljudi govorili: IWAY je za noob fame farmere: bonker : I evo jedan : finger : , ma pet za svakog fame farmera (osobito moga dobroga prijatelja Runju aka I Hopeless) : finger : : finger : : finger : : finger : : finger : |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|