|
![]() |
#61 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Jučer sam se vratio, a bio sam od 15.07. do 01.08 U Ždrelcu na Pašmanu. Prošao sam sve na Pašmanu i Ugljanu. Posjetio Biograd, Zadar i Sv. Filip Jakov. Obišao Kornate i Talaščicu. Bio sam i u 6. mj., a ići ću i od 15. do 17.09. valjda će biti još sunca za okupat se Od 21. do 24.09 sam u Poreču, pa ću vjerojatno posjetit Zippa i poigrad se sa Athinim hazijem. ![]() ![]()
#63 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
HM, da vidim di sam ja na moru ove godine ![]() Ako netko bude na Cresu ili Lošinju neka se javi, pa nek mi plati turu... ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
#64 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Jutros stigao sa mora... Glavni štab bio u Jadranovu a djelovali smo na položajima Rijeka, Crikvenica, Malinska, Novi Vinodolski, Selce, Novalja (ma kakvo Zrče, I'm to old for that shit. Bio na plaži kampa Straško i bilo je odlično. Znam, bio sam u Rimu i nisam vidio papu. Ne zanima me. ![]() Vjerovatno sam izabrao najgori tjedan za otići na more, pola vremena je ili padala kiša ili bilo oblačno. A godišnji je počeo maestralno...na potezi Viškovo-Kastav otišla poluga kvačila. Cijena: 399 kn prijevoz HAK-om do servisa i 450 kn servis. Uh, šta se moglo pojest i popit za te novce.... No himna putovanja je bila Alles Gut (...ništa mi neće ovaj godišnji pokvariiiit...) pa sam bacio račun u smeće, sam sebe bacio u more i zaboravio na sve. Sve u svemu : Alles Gut! P.S. Jel' potrebno pisati da sam već danas uplati godišnju pretplatu HAK-u? ![]()
"I told my parents that when I grew up I wanted to be a musician.They said it had to be one or the other" Zadnje izmijenjeno od: newalss. 08.08.2006. u 20:46. |
![]() |
![]() |
#65 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pobrisao sam. |
![]() |
![]() |
#66 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Kaj su bile neke slike sa golotinjom? ![]() Nis ne kuzim? |
![]() |
![]() |
#67 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Neke slike su brisane? To pitam ? :confused: |
|
![]() |
![]() |
#68 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Sad su mi rekli da sam zdrav. I sve troškove pokriva zdrastveno osiguranje.
![]() |
#69 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
ovo ne ide na dobro...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
#70 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
evo ja došao maloprije iz novog vinodolskog. ajd, smještaj je bio fenomenalan. ol inkluziv u hotelu. ali... kiša srala pola vremena, ubola me osa u gornju usnu dok sam mlatio pivu (malo je reć da sam izgledao kao da imam hrenovku ispod nosa) a ja alergičan i završio na hitnoj na injekcijama, žena izgubila (MOJ) novčanik sa svim dokumentima i karticama... sve u svemu, super.
#72 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Ja bio i idem ponovno u pon na vir |
![]() |
![]() |
#73 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
tko, kada i gdje na more
Pišite,učinilo mi se zanimljivo,gdje je cuga najjeftinija,gdje su vas opljačkali 15kn/h za parking ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
thedream-budući da tema već postoji prebacio sam tu.
#75 |
lepi
|
lol bio u malinskoj , oppljacakali nas za parking u 10 navecer neznam ni sam zašto , sora nije bilo ionako ni sad nemogu shvatit ekipu koja se ide bahatit kad popiju malo vise i prijetnje "znas ti ko sam ja nikad vise neces moc uc tu ak ti ja zabranim " , falio mi je komp iskljucivo zbog muzike ![]() eh da zaboravio sam dodat da sam bio u jednom klubu zove se Boa i fakat imaju tu zmiju , bou , nasred diska u nekakvom staklu , mozes hodat po njoj ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje xyz. 15.08.2006. u 12:48. |
![]() |
![]() |
#76 |
Banned
|
..nema frke,vidio sam ![]() ![]() ![]() A parking..uf to ti je stari moj inflacija..rekao bi ja,pošto to studiram hehe,noćna inflacija..danju parkanje ceki,a navečer 15kn ![]() najjača scena daleko..tabla tj. komad kartona i jedno tri puta prekrižena cijena sata..svaki put drugim flomićem ![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|