|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Savjet...
Budući da nisam bog zna kak zadovoljan sa kvalitetom-a o cjeni da ne pričamo digitalnih fotoaparata,ne mislim još prelaziti na njih... Ali me zanima nekakav scaner u rangu soma-soma i dvjesto kuna sa dodatkom za scan negativa... Ima li kaj dobro u toj klasi??? Kaj je još važnije-ima li itko iskustva sa takvim scanom...kakva je kvaliteta??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
pa oni canoni za 700 kn su jako dobri....a neki ti imaju i to za negative...pogledaj u ksu companyu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Deda mi je kupio (ne meni, sebi ![]() Uglavnom, taj dodatak je odlican ako imas hrpu negativa pa da ih pregledavas, ono, tek tolko da znas di je sta... Ali ipak to nije to, moras nabavit digitalku ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
HP ScanJet 3570C, isti ti je kao kao HP SJ 3500C (flatbed, 1200dpi, 48 bita i da naravno A4), samo što još ima transparency adapter, cijena nešto sitno preko 1000,00 kn (Ve-Mil)
![]() |
#5 |
samo kad bih znao
Datum registracije: May 2003
|
scan negativa; NEEEEEEE!!!!!! bjezi od toga ko vrag od tamjana mozda s nekim prof scanerom ali ovo na kaj ti mislis kvaliteta te slike je 0 (nula)! Kupi digitalac! ![]()
![]() |
#6 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma...danas si baš gruntam-htio bi prebaciti neke stare slike na komp,pa sam si mislio ako budem kupovao-bilo bi zgodno imati i to... A trebao bih i printer ![]() Stari kramp od 640C je ispustio dušu a bio je do-zla-boga nerentabilan... I kao kruna svega,kupim BUG-a na njemu DVD...a stari Hitachi odbija čitat DVD-e...ostalo hoće ali DVD niti dabi...vrag mater... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
pa stare fotke prebacis normalno skeniranjem...na a4 scanneru mozes skenirati dve fotke od jednom...i svaku spremi u svoj fajl...to sam ja radio s frendovim canonom od 600-700kn.. a sto se tice printera ja od sada samo o laserima razmisljam..sad sam prije par dana na poslu isprintavao si za ispite rokove i sl...da sam to isao raditi na inkjetu umro bih u teskim mukama..a ovo je hplj1100...sto znaci nije neki topnoh model nego vrlo niska klasa...tak da razmisljam si za doma zgrabiti jedno...naime toner je novi 430kn u ducanu...i to origii hp...a ide oko 5000str po toneru..a printanje fotki me i tak ne zanima...jedino da stari se odluci na to... naime moj stari je nekad genijalan .. dva mjeseca ne dirne printer a onda kroz njega u jednoj noci prodje 500-1000str...i tako svakih dva mjeseca..a imam hp dj 850...sto i nije bas jeftin za takva printanja...ima ko rabljenog lasera da prodaje?hp only!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|