Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.06.2003., 16:21   #1
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Savjet...

Budući da nisam bog zna kak zadovoljan sa kvalitetom-a o cjeni da ne pričamo digitalnih fotoaparata,ne mislim još prelaziti na njih...

Ali me zanima nekakav scaner u rangu soma-soma i dvjesto kuna sa dodatkom za scan negativa...

Ima li kaj dobro u toj klasi???
Kaj je još važnije-ima li itko iskustva sa takvim scanom...kakva je kvaliteta???
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2003., 16:34   #2
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
pa oni canoni za 700 kn su jako dobri....a neki ti imaju i to za negative...pogledaj u ksu companyu...
msvrtan je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.06.2003., 19:55   #3
miato
(°_°)

miato's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Deda mi je kupio (ne meni, sebi ) nekog HPa sa podrskom za negative... Neznam koji tocno model, al znam da je cijena bila paprena (cca $250 u SADu). Ali slika kako je ispala, nije mi se pretjerano svidjela... Mislim, znao sam da ne mozes tako razvijat film, ali sam ipak ocekivao malo bolju kvalitetu. Slike su imale prevelik kontrast i preslabu "obojenost".
Uglavnom, taj dodatak je odlican ako imas hrpu negativa pa da ih pregledavas, ono, tek tolko da znas di je sta... Ali ipak to nije to, moras nabavit digitalku

Toshiba m200 TabletPC + Samsung 205BW
miato je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2003., 20:23   #4
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
HP ScanJet 3570C, isti ti je kao kao HP SJ 3500C (flatbed, 1200dpi, 48 bita i da naravno A4), samo što još ima transparency adapter, cijena nešto sitno preko 1000,00 kn (Ve-Mil)

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2003., 22:03   #5
Mrvica
samo kad bih znao

Mrvica's Avatar

Datum registracije: May 2003
scan negativa; NEEEEEEE!!!!!! bjezi od toga ko vrag od tamjana
mozda s nekim prof scanerom ali ovo na kaj ti mislis kvaliteta te slike je 0 (nula)! Kupi digitalac!
Staro 29.06.2003., 22:32   #6
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Ma...danas si baš gruntam-htio bi prebaciti neke stare slike na komp,pa sam si mislio ako budem kupovao-bilo bi zgodno imati i to...

A trebao bih i printer
Stari kramp od 640C je ispustio dušu a bio je do-zla-boga nerentabilan...

I kao kruna svega,kupim BUG-a na njemu DVD...a stari Hitachi odbija čitat DVD-e...ostalo hoće ali DVD niti dabi...vrag mater...
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2003., 23:13   #7
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
pa stare fotke prebacis normalno skeniranjem...na a4 scanneru mozes skenirati dve fotke od jednom...i svaku spremi u svoj fajl...to sam ja radio s frendovim canonom od 600-700kn..

a sto se tice printera ja od sada samo o laserima razmisljam..sad sam prije par dana na poslu isprintavao si za ispite rokove i sl...da sam to isao raditi na inkjetu umro bih u teskim mukama..a ovo je hplj1100...sto znaci nije neki topnoh model nego vrlo niska klasa...tak da razmisljam si za doma zgrabiti jedno...naime toner je novi 430kn u ducanu...i to origii hp...a ide oko 5000str po toneru..a printanje fotki me i tak ne zanima...jedino da stari se odluci na to...

naime moj stari je nekad genijalan .. dva mjeseca ne dirne printer a onda kroz njega u jednoj noci prodje 500-1000str...i tako svakih dva mjeseca..a imam hp dj 850...sto i nije bas jeftin za takva printanja...ima ko rabljenog lasera da prodaje?hp only!!
msvrtan je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno