|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
HD player
Dakle, zna li netko neki uređaj (DVD player, HDD recorder ...), dobavljiv u nas, koji može prikazati (odnosno procesirati i poslati preko DVI ili HDMI sučelja na TV) HD video (konkretno bih se zadovoljio sa 720p). Ne interesiraju me DVD player-i sa upscale-om, jer svi koje sam vidio ne mogu procesirati video materijal u više od 576p. Inače, za sada sam našao na net-u fantastičan uređaj koji ima sve što želim - Kiss DP-600, ali čini se da ga još nema u HR. Inače, uređaj je DVD player, ima USB na koji je moguće spojiti eksterni HDD, LAN, WiFi, ma milina jedna. Jedino što nema tuner, te ne može snimati (znači ništa od time shiftinga, schedule snimanja i sl.), ali, iskreno, nekako nisam siguran da mi to jako treba (dok sam imao video, snimao sam sve što sam smatrao bitno pogledati, pa sam završio sa hrpom snimljenih epizoda raznih serija, te nekoliko filmova koje nikad nisam pogledao).
![]() |
#2 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
imam ga ja doma, al pošto nemam hd panel nemrem ti više reć... znam da će u čistom stereu pomesti dosta toga, prek scarta ima puno bolju sliku od "plastičnjaka" kaj sam prije imao (entry pioneer i denon). |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imaš Kisseva i sa LAN priključkom pa ga spojiš direkt na pc. Inače, moj frend je imao velikih problema sa Kissom (mislim model 450). Prvo nije podržavao naša slova na DivX-ima, a onda su izbacili firmware koji je s***ao sve živo: daljinski je trokirao ili imao veliko zakašnjenje u funkcioniranju, naših slova i dalje nije bilo,... Da stvar bude gora, nisi mogao staviti stari firmware, a novoga koji bi ispravio bugove nije bilo mjesecima. Malo je falilo da njegov završi u smeću.
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
OK, to ne piše na onoj stranici, ali sam malo proguglao..
Zadnje izmijenjeno od: sick_boy. 27.07.2006. u 10:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
OT: Dodjem sa kokicama/kikirikijem? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Tvoj nick sve govori ![]()
|