|
![]() |
#1 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Slaven Bilić - novi izbornik
Po meni logičan izbor,ostala dvojica mi i nisu bas nesto. Pored Bilića u stožer ulaze Mrmić,Asanović i Prosinečki. Vaši komentari? Mialim da u ovom trenutku i nij ebilo boljeg izbora.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Nemam misljenja,dok to ne pokaze rezlutate,bilo dobre ili lose ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Ne bih ništa komentirao. Ako smatraju da je on pravi zašto ne. Nadam se samo da će naši konačno nešto napraviti (bez obzira tko je izbornik) jer nakon `98 nisu napravili baš ništ. Ako im je uspjeh kvalifikacija na neko prvenstvo onda je to malo žalosno. Moje skromno mišljenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Bilic je vrlo dobar izbor, nego bojim se da on nece imati dobar izbor igraca. Imam osjecaj da cemo za koju godinu biti u rangu Belgije, Irske i tako tih nelosih ali ipak ne dovoljn dobrih repki. Nadam se da se varam, ali to je moje misljenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
navijao sam az dieju da izbornik bude netko iz trojca Prosinečki - boban - bilic - boban je mozda jos vec iautoritet i znalac , ali bilic ima diplomu cini mi se , vodio je vec mlade , ima kolko tolko iskustva osvojio covjek trece mjesto na svijetu , nemoze se rec da je balav, zelim mu ponu srece i da poslozi nasu igru hrabro! zapravo nek nastavi Krajncarevim stopama + malo vise realnosti i samokritike. "nismo imali srece" - tak sam se ja vadio u osnovnoj skoli.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
ma glavno da smo izbornika nasli jer ostalo je jos malo do pocetka kvalifikacija,pola igraca nezna dali ce igrati,nas najbolji igrac prso se oprostio od repke,slijedi nam vjerojatno neki remont ekipe pa to sve treba uigrati, a vec nas ceka s italijom prijateljska tekma uskoro,tako da bilic i asanovic mi se cine kao dobar izbor jer su mladu repku dignuli bili i odlicno ih vodili,i zelim im srecu u radu,i nasima da se kvalificiraju na euro.Ovo nam je vjerojatno najteza skupina dosad.
![]() |
#8 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Bolje da je bilic nego onaj gay boban... Sto se tice kranjcara i njegovog vodjenja mislim da je napravio los posao... Nadajmo se da ce Bilic biti D man i da ce napraviti vece rezultate od prijasnja dva izbornika.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Nisam uopće zadovoljan, nacionalnu reprezentaciju nebi smjeli voditi treneri koji imaju manje od 10 g. trenerskog iskustva, Bilić je samo vodio mlade i to 2g, to je premalo-to je ništa. Izbor Bilića po meni je pogreška..... Normalno to neznači da neće uspjet.....ja bi volio da uspije.....
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Andeo dobro si to napisao. Svejedno mislim da bi naši trebali težiti nečemu više osim plasmanu na neko prvenstvo. To bi im trebalo biti onako rutinski. Tek tada se može reći da imamo jaku reprezentaciju. Nadam se da je konačno došlo vrijeme da naši pokažu koliko su jaki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |