|
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Koje si drivere instalirao za nju ? Ima sensor a temp bi trebao vidjeti u control panelu od drivera. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Nabavi program Everest - tamo se vidi temperatura svega.skini ga s neta i fino ga instaliraj i sve sta imas u kompu ce ti ocitati na njemu,pa tako i temperaturu grafe i ostalih stvari.
![]() |
#7 | |
Banned
|
Citiraj:
Imaš li ovu stavku u control panelu ? Ajd uslikaj svoj i stavi ovamo. Zadnje izmijenjeno od: stuc. 16.07.2006. u 22:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
Citiraj:
@tutix snimi si bios karte i označi kvačicu za sensor kao što je na slici i imat ćeš temp i u driverima. Samo prefleshaš grafu sa tako uređenim biosom. Možda je to problem i kod @zole052. ![]() @tutix kada "quotaš", onda nemoj i sliku - samo otežavaš otvaranje ljudima koji su na običnom modemu. Ja sam svoju sad obrisao da ne stoji duplo bez veze a ti pripazi malo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
@stublina: sorry za sliku, i hvala za ovo, dobio sam senzor koji pokazuje dobru temperaturu. Tweak sam napravio pomoću NiBiTor-a, jer ovaj nVidia BIOS Modifier mi je zacrnio ovo kaj si zaokružil, i fleshao prek usb memorije. Ja sam probavo fleshat u winfox2, izgleda da to nije radilo. Sad sam ovak oldschool i proradilo, hvala: cheers2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Banned
|
Citiraj:
Njihov se nalazi malo dalje od gpu-a pa su temperature manje a on također mjeri i temperaturu okoline. Sad ćeš u nekim programima imat temp sa njihovog sensora a u nekima sa originalnog. U rivi možeš naizmjence uključit jedan ili drugi pa vidjet razlike. Driveri će ti pokazivat uvjek sa originalnog jer si ga sad uključio a taj leadtekov sami driveri "ne vide" pa zato nisi imao temp u control panelu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
bas sam htio rec da se sonda mora upalit u biosu al sam khm zaboravio ![]() ak nisi siguran kaj radis...stavi bios na bord... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|