|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
Htio bih si kupiti napajanje 500-600 kn minimalno 400W, al bi htio da se vent na napajanju ugasi dok je u windowsu i nista ne radi, dakle idle i da se upali u loadu. Bio sam gledao u ljinksa, ali dosta su sturo opisana napajanja. Hocu rec neznam dali kada pise automatski regulator brzine, dal je to samo smanjivanje okretaja venta i pojacavanje po potrebi ili se gasi pa pali? ajd fala:burn: |
|
|
|
|
|
#2 |
|
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Ovo tI je uvijek tiho! http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.725.010Seasonic napajanja su jako tiha,al se ne gasi vent : nono : |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Moj Enermax ima automatsku regulaciju brzine vrtnje ventilatora,ali se oni nikada ne gase, pa čak i kad je komp ugašen (onda ventilatori rade dok se temp. napajanja ne spusti ispod 40°C)Osim toga...Ventilatori se skoro pa i ne čuju, čuješ ih jedino kad primakneš uho blizu napajanju i to kad se ni jedni drugi ventilatori ne okreću. Seasonic je također tih ![]()
__________________ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
šlap
|
@ baterija he malo vise nego sto imam i voljan izdvojiti, a ne ostavlja mi mjesta kada budem nadogradivao, jerbo mi je sada po onom kalkulatoru potrebno oko 410W, ili tu negdje nesjecam se vise od kada sam to racunao. evo da napisem i konfiću: amd 64 3000+ sckt754 2 sata diska 250gb raid 1 dvdrw nec 4 venta vga 9800 pro dvb-t tuner i zvucna CL |
|
|
|
|
|
#6 |
|
šlap
|
ma znam, ali htio bih da mi napajanje bude dobro danas sutra kada kupim nesto jace, grafu, jaci noviji proc, itd. A osim toga ako je napajanje jace nego sto konfa vuce sta se nece onda manje grijati? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Premium moderator
|
Ako hoćeš neko napajanje za neke jače stvarčice,gledaj da ima barem 26A na +12V railu jer toliko ti treba za neku današnju high-end karticu,a za SLI barem 35A. Takvo napajanje bi ti moglo goniti i neku buduću konfu ![]()
__________________ |
|
|
|
|
|
#8 |
|
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Meni konfu iz siga već par mjeseci 'vuče' Coolermaster Realpower 450W. Inače napajanje je vrhunsko iako malo skuplje (~680Kn Links) ali radi već skoro 2g bez prestanka. Ima duple 12V railove, stabilne napone i automatsku regulaciju vrtnje iako ne pamtim kad je zadnji put zavrtilo vent do granice čujnosti. Uz stackera to mi je daleko najbolja investicija u komp...
|
|
|
#9 | |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
meni konfu iz siga, + jos 2 optike vuce ovaj fortron bez problema, naponi su savrseno stabilni....a napajanje se uopce ne cuje, tako da mislim da je bezveze kupovat fanless napajanje, samo potrosis $$$....kupi seasonic i bit ces zadovoljan... |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Taj fortron je GRO jaci od seasonica 380w. Samo da se zna. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
šlap
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Premium moderator
|
Kažemo ti...takvo što nećeš naći,uvijek se ventilatori vrte
__________________ |
|
|
|
|
|
#14 |
|
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
Ma ima toga ali je puno skuplje nego što on misli izdvojiti za napajanje. Znam da je bilo onih Antec-a koji su radili pasivno, ali kad bi prešli neku temperaturu onda bi se uključili ventilatori. Edit: Evo našao sam link: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=24500 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Premium moderator
|
Na to ne treba ni gledati praktički...cijena mu je sigurno omg ![]()
__________________ |
|
|
|
|
|
#16 |
|
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Seasonic ti ima temp reguliran vent i vjeruj meni da ga neces cuti nema sanse dok nestavis uho na napajanje. tako da preporuke za seasonic, jedino je bad sto ima mrvicu kratke kablove inace pogledaj si malo review seasonica pa ces vidjeti odusevljenja ljudi ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|