|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
ATX, ATX2 & SATA pitanja ???????
Evo ovako, imam nekoliko pitanja pa ako mi netko moze odgovorit!!?? 1. dali ATX matična (200*300mm -5+mm) može ići u ATX2 kučište? 2. dali ATX napajanje može ići u ATX2 kučište? 3. matična podržava SATA 150, a ja imam ATA 133....hoće to raditi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
1. trebalo bi (vidi www.formfactors.org)... btw, koliko ja znam, ATX2 je samo specifikacija napajanja, mislim da kod samih kucista kao takvih nema razlike 2. da 3. koja maticna? Maticne u pravilu imaju ATA konektore (neke 2 kanala, novije samo 1), tako da mozes spojiti ATA 133 i SATA diskove. Pogledaj na webu proizvodjaca specifikacije maticne, pod konkretnim modelom. Ako nisi siguran, daj ovdje model maticne pa ce ti se moc konkretno odgovorit ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Da, ta ploca podrzava ATA 133 diskove i mozes ga gore instalirati bez problema... nego, koji procesor mislis upiknuti gore? Pogledaj i Asus P5P800 SE, isti chipset, ali mozes gore upiknuti i dual-core proceve ![]() http://www.asus.com/products.aspx?l1...29&modelmenu=1
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
ma stavit cu stari p4 2.0 notri |
![]() |
![]() |
|
|