|
![]() |
#301 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
ma da su to pravi suci na sp-u nebi nista rekao,nego glavonje iz fife pokusavaju instalirati suce iz egzoticnih zemalja na tako vaznome natjecanju zato i dolazi do sranja u odlukama jer su neiskusni uopce ne osjecaju igru i prave se coravi koda se boje dosuditi nesto,eto pa pogledajte samo na tekmama od kuda dolaze glavni sudac i pomocnici i sve vam je jasno,pa svaku drugu tekmu neko se zali na sudjenje...
![]() |
#304 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
gana ih je stisla puno bolje trče i dupliraju ![]() GANA GANA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Premium
|
najbolja grupa sigurno jedva čekam 3. kolo |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
eto blizi se uskoro nasa tekma,vidim da su kamikaze nabrijane vele da ce jurnuti u napad odmah,a tako i nasi kazu da ce od prve minute krenuti u napad,izgleda da ce to biti full otvorena tekma,neka nasi odigraju cvrsto i pametno i nadam se pozitivnome rezultatu.
![]() |
#313 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citam nedje da danas nama sudi najgori europski sudac koji je pozvan na SP... : suicide Samo da nesto neshebe... Iako jos do utakmice ima 3-4 sata kod mene zagrijavanje pocelo: 1. Hrvatska Himna - Lijepa nasa domovino (2:15) 2. Baruni - Hrvatska je prvak svijeta (3:35) 3. Tomislav Ivcic - Veceras je nasa festa (2:57) 4. Cupo i Grupa Viva Plus - Mi Hrvati (3:05) 5. Domoljubne Pjesme - Oj Hrvatska mati (3:19) 6. Thompson - Lijepa li si (4:18) 7. Mladen Kvesic - Hocemo pobjedu (2:26) 8. Kawasaki 3P - Malo vas je (3:27) 9. Daleka Obala - Mojoj lijepoj (Live) (3:41) 10. Samurai - Ajmo Hrvatska (3:28) 11. Football Band - Hrvatska ide (3:17) 12. Psihomodo Pop - Hrvatska mora pobijediti (4:35) 13. Novi Fosili - Idemo Hrvatska (2:24) 14. Morski Vukovi - Ja te volim Hrvatska (3:17) 15. Prljavo Kazaliste - Moj dom je Hrvatska (4:33) 16. Nered feat. Zapresic Boys - Srce vatreno (3:27) 17. Boris i Dino - Malo nas je 'al nas ima (4:37) 18. Thompson - Jer Hrvati smo (4:05) 19. Tomislav Brajsa - Hrvatska mati (3:49) 20. Velika Gorica - Oda za tri boda (3:56) 21. Prljavo Kazaliste - Mojoj majci (Ruza Hrvatska) (5:10) 22. Zvijezde - Ajde, ajde, igraj, igraj (3:52) : hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
DDR RAM1
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Fali ti još samo Hladno Pivo: Himna ![]() Našu tekmu komentiraju Štico i Božo? (Štemer i Boozer) Priželjkujem pobjedu od 2:0! ![]()
![]() |
![]() |
#317 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
svaka čast SRNI:mad:
![]() |
#319 | |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#321 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Rezme prvog poluvremena: Napadamo , bolji smo ,ali nemamo goalgetera.....Šteta kaj nije ušao onaj udarac kranjčara... A penal..Ah desi se...Točno sam znao da će mo fulati..nemamo sreće...Ali pobjeda 3:0 za nas 100% |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ma da bude i 0,5:0 ja sam zadovoljan ![]() Samo da nekako uguuraju loptu u gol. bilo kako!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Udaram Ljude Za Pare
|
Hrvatska će da leti sa svijetskog prvenstva. Ovo je katastrofa,navijam da ispadnu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Ponovo napustam sobu puno ljudi koji psuju sve po $^#^, samo da napisem... Od nase igre gora je samo apologeticnost nasih komentatora = katastrofa. - Imamo visinu, nadskakat cemo ih ! - Nasa prednost je u visini ! Je, Srna koji ide plasirati penal golmanu od metar kusur...kako? ....po PODU !!!! Umobolno. Jedan na jedan, dribling mi pusimo i od tima iz Tanganjike ! I da sad napucamo 10 golova u zadnjoj minuti, mi nemamo nikakvu realizaciju. Na kraju se samo bodovi pisu, a : - Moramo shvatiti nase decke ! - Nije im lako - - Srcano se bore S tim mozete, znate sto napraviti ! Kao da gledam neki drugoligaski tim koji nema iskustva na prvenstvu pa od treme nema nikakvu realizaciju pred gol prilikama, ipravak, pred PENAL prillikama. Nama nikako ne leze "mali timovi" jer nama se Balkan lampica "Dišpeta" pali samo ako ih debelo popljuje javnost ili igraju protiv mitskog protivnika! Jedan Ivanisevich moze dobiti Samprija uParisu, drugi tjedan izgubi od 467-og na rang listi. Ljudi , mi imamo secondhand tim ! PS: Onaj PENAL bi i Mico Dusanovich pogodio da ga u pola noci odvedu na izvodjenje ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
olic majku ti nataknem.sramota koliko jedan igrac moze biti sirov
![]() |
#329 |
Udaram Ljude Za Pare
|
Olić Ivca pijani majmun,žao mi što ga nisam više udarao kad smo igrali u marsi. Stvarno očajno za gledati,pa moja baba bih dodala loptu kako treba. Daj bože da izgubimo od Klokana.Stavit ću soma kuna na Australiju jer definitivno mislim da Brazil i Kamikaze zaslužuju da idu dalje. Optimizma više nema.Hrvatska će spakovati kofer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Jao jao jao. Nemremo zabiti gol da se ubiješ. Penal nije loš pucan ali ne i dobro. Premd golom nije bilo prave akcije napikavanje. Ne želim da ispadnu! NE nikako, takvo azmišljanje kje je toliko tipično nakon Austrije je bilo postajmo svjetski prvaci a sad se govori želim da ispadnu, takve navijače nitko ne treba! Igra je bila previdiva, bez ideje. Protiv Australije treba puno puno igrat tk. biti odlučniji pred golom.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|