|
![]() |
#1 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() Christina Applegate, većini poznatija kao Kelly Bundy iz Bračnih voda ![]() Nevjerovatno lijepa, ali i talentirana komičarka. Svaka čast! http://www.youtube.com/watch?v=g-WkH...earch=mad%20tv |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Lijepa, plava, smiješna. Ženska ima sve.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
nije loše...
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
#8 | |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
hahaha . i naravno , jedino Cam Diaz na nes lici bez sminke .. ona mi je najljepsa glumica , iako je stara sad vec dost. koje oci zena ima : sweating : sweating : sweating : sweating a i ova mala Kelly je slatka heheh a je glupa u onoj seriji looool |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
omg cameron mi je ogavna ![]() jesica alba, scarlet johanssen ili kak se vec pise to su zene ![]() naravno monica belluci i catharine zeta jones su tete svima navedenima.
![]() |
#10 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
lol, a kaj ćeš, svima treba par ruku šminke nabaciti da se pojave pred objektivom... bez fasade mogu proć po onim slikama jedino Cameron Diaz i Britney Spears da se ne zrigaš, ali baš da bi ih prepozno i ne... a kaj se tiče prvoga, not bad (u onom obliku)...
![]() |
#14 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
onda nisi znao da je poznato da Cameron Diaz ima jako loš ten, i bez šminke je gadna ko ponoć... pogledaj In her shoes, pa se čak dade skužiti i u filmu kad je krupni plan... a žena ima špric fasadu po licu od šminke... ![]() ma činjenica je da sve te glumice imaju vojsku šminkera, fizioterapeuta, modnih savjetnika i sl. tako da od svakoga mogu napraviti yebozovnu curu... a scarlet i monica belluci... : nuts : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Dečki pogledajte ovo: http://www.metacafe.com/watch/108507...lima_a_beauty/ : nuts :
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Lika u mom srcu
|
a ovo sa ebaumsworld je cisti photoshop uglavnom... britney spears izgleda još gadnije od ovoga na slici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
a opet fasada, da ju je uloviti nespremnu, ko zna kak bi zgedala, a opet možda je takva i in rl...
![]() |
![]() |
#18 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Danas se sve to da srediti s malo šminke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
ništa posebno... nema mi lijep osmijeh i zube, ima daleko ljepših cura... sve su one samo JAKOOO puno našminkane, slike su retuširane i obrađene u razno raznim programima... uživo ne izgleda ni blizu tako milion posto.. pa zar ne vidite primjere svaki dan u stvarnom životu? ja imam prijateljica koje izgledaju yebozovno, ali kad sam ih vidio bez šminke, nisam mogao vjrovati da su to iste cure... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Guest
|
Ono, postam ja sliku od jedne fakat zgodne frendice di izgleda ko zadnji gabor. Jedino gore od pracenja "zvijezda" su oni koji prate tabloide i ovakve slike lol. |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Photoshop i sminka rade cuda, u RL vecina njih je gabor, ali opet cast iznimkama koje uvijek izgledaju dobro i bez sminke i ostalih pomagala. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|