Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 29.05.2006., 02:05   #151
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Fleks
Ma nisu normalni, a da vidis razloge tih poruka....

Ali mi nejde u glavu zasto nigdje, ali bas ni na jednom forumu ne poberu bananu?

Ni ovdje, ni na linksu, nigdje. U cem je fora?!?

Valjda ih štite moćni bogovi. Bogovi gluposti
Delta S4 je offline  
Staro 29.05.2006., 02:17   #152
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor Fleks
Ah kad tako navaljujete....

...
...
...

U glavnom stvarno sam zabrinut za te ljude iz Pozege... Neznam cim ih hrane tamo...
Nije pristojno nečije PM-ove javno objavljivat. : wtf :

Al za čif je stvarno posra da se ne čuje
Emissary je offline  
Staro 29.05.2006., 02:27   #153
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor Emissary
Nije pristojno nečije PM-ove javno objavljivat. : wtf :

Al za čif je stvarno posra da se ne čuje
al tak stalno seru, onda kad im kazes da seru, onda te zvrjedaju javno, na PM i neznam kak sve ne. Vrte RL prijetnje...

I nikad ali NIKAD ne pokupe ban : suicide
Fleks je offline  
Staro 29.05.2006., 08:00   #154
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
LOL

a kaj se tiche slinka...
...to sam vech jednom rekao i to upravo na ovoj temi. na pce se ne sjecham da je kenjal ovak, a to nas dovodi do zakljucka kako on u dobroj forumskoj zajednici (PCE) je dobar, a u losoj (links forum) je los
Matesonik je offline  
Staro 29.05.2006., 08:26   #155
slink
Guest

Datum registracije: Feb 2005
Ajd da i ja napisem nesto...

Sto se tice fleksa, no comment, jer je moj tata ipak jaci...

Sto se Chiefteca tice, ovaj sto sam vidio je normalno glasan kao i svako drugo napajanje, dakle u granicama normalne "buke", a fleks ja napisao mislim da je glasno kao avion, ne sjecam se vise...

Sto se PM-a s dalekovodom tice, to si je sam kriv... i koliko se sjecam, ON je taj koji je ZASLUZENO pobrao banane na linksu a tu nisam kriv nista...

Dalje, Honda mi je kolega u RL, decko je OK, i nije ga lako nazivcirat, no kad se fleks pojavi sa izjavama tipa "lidrano" i "dalekovod" odmah nam padne mrak na oci... Naime, koliko je fleks djetinjast, ide nas napadat u oGame...Honda jedva ceka mjesec

Ne znam tko je Opteron, no mislim da ga poznam, nisam siguran... Ako to je ta osoba na koju mislim, sve sto je napisao za graficke je ISTINA, ima vise takvih ljudi u pozegi, i to nije nista novo kod nas... Ljudi imaju novaca i sto je tu cudno... Fleks je ljubomoran, i to je njegov problem...

@Matesonik: Dobar sam i na linksu, no samo prea fleksu nisam... nitko drugi nema zamjerke na moje ponasanje, samo on...

P.S. Hrane nas sa slaninom i kulenom, pa smo lijepi i debeli...

Toliko za sada

slink a.k.a. Bobo
slink je offline  
Staro 29.05.2006., 08:29   #156
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

lijepo je chuti i drugu stranu
Matesonik je offline  
Staro 29.05.2006., 09:55   #157
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Čif 360W dual fan kad se malo zagrije il kad ima malo više potrošača odma je glasnoča ubitačna..

A vi se svađajte ak vam je gušt

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 29.05.2006., 10:50   #158
Panzer
Premium
Moj komp

Panzer's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Fleks
I sad na kraju nasa najnovija zvijezda. Novi car u gradu pod imenom:

http://img524.imageshack.us/img524/6...vrijeda4pg.jpg
A, i tebi je poslao tek nes...
Treba takve rezat u korijenu...

UPGRADED...
MBO: Gigabyte M59SLI-S4 cooled by HR-05 SLI & Zalman ZM-NBF47
CPU: AMD Athlon64 X2 3600+ cooled by Scythe Infinity @ 2.7GHz / 1.25V
RAM:2x 1GB Kingmax DDR2 800
VGA: Sapphire HD3850, 256MB Accelero S1 & 120mm AC @750/1900MHz
HDD:Western Digital 160GB (S-ATA, 8MB)
HDD 2: Western Digital 640GB AAKS
CD/DVD : DVD RW Pioneer DVR-112D Silver (Color match with case)
Powered by OCZ GameXtream 600W
Everything in Chieftec LCX-04SL-SL-A (HDD cooling – 3x92mm Sharkoon, ispuh 1x120mm CoolerMaster)
Coolers controled by Zalman ZM-MFC1
Visual expirience by Samsung 940BW

Notebook: Fujitsu Siemens Amilo Pro V3205 (12", CoreDuo 1.6, 1536MB RAM, 80GB) & Ubuntu 8.04

Audio sistem: Monitor Audio Silver RS1, Monitor Audio PureFlow Speaker Cable, Marantz PM310 pojacalo, Pioneer PD-S501 player, van den Hul M.C. THE BAY C5 Hybrid interkonekt.

Panzer je offline  
Staro 29.05.2006., 11:47   #159
slink
Guest

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor buljo
Čif 360W dual fan kad se malo zagrije il kad ima malo više potrošača odma je glasnoča ubitačna..

A vi se svađajte ak vam je gušt

Nije mi cilj svadjanje, ali svatko ima svoj pojam "buke" i "glasnog" tako da se tu misljenja razilaze od covijeka do covijeka...

Jos cu jednom napomenut da imam to napajanje kod brata u kompjuteru i optereceno je, reci cemo, prosjecno (socket A, 3 plocice rama, HDD, 6600GT dvije optike...) + kuciste je ugurano u stol i ne mogu rec da je avion...
Cuje se, istina, no to ga ne cini bucnim, valjda...
slink je offline  
Staro 29.05.2006., 11:55   #160
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Imam ga i ja, i znam kak je tj kak se čuje kad vrtim neku igru a kako kad navečer odem na balkon zapalit pljugu onda je stvrno tiho al čim se malo optereti odma buka

Nit se ja ne svađam samo kažem kak to napajanje nije baš neko extra quiet, čak ni quiet..

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 29.05.2006., 11:56   #161
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

ne...fleks zapravo cuje moj pc s drugog kraja grada a misli da cuje ciftek tvog brata
Matesonik je offline  
Staro 29.05.2006., 15:15   #162
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Opa Slink... Jos si i dvoličan... To nisam znao.

No nije vazno. Tu samo probaj kenjat. Admin ti ovdje nije Vedran i njemu netrebaju kupci

Samo tolko...
Fleks je offline  
Staro 29.05.2006., 15:19   #163
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Dečki-dosta prepucavanja.
J*be se nama tko kaj radi na kojem forumu-ovo je PCE i tko se ne pridržava pravila puši bananka...

A vas dvojica se nađite fino na Žderonjama pa porazgovarajte ko ljudi...
Jelc je offline  
Staro 29.05.2006., 18:11   #164
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

:clap:
Matesonik je offline  
Staro 29.05.2006., 20:08   #165
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
Autor Jelc
vojica se nađite fino na Žderonjama pa porazgovarajte ko ljudi...
Al kaj kad jedan nije covjek. Osim toga ja nemogu razgovarat sa nekim ko mi hoce povalit mamu na dalekovodu. Reci sto hoces, ali ja nemam razloga razgovarat sa njime....

I ako me se pita ''Cema'' je bio jedan dovoljan na forumu, netreba ih vise....

Moje 2 lipe...
Fleks je offline  
Staro 29.05.2006., 20:32   #166
baterija
̣

baterija's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
OMFG ,zao mi je i jedne fuckin sekunde kaj sam bil tamo, nekima koji šalju PM ove bi bilo bolje da se prime knjiga iz OS,NHF, ovo je dokaz kak su ljudi naivni... Ona vrijeđanja preko PM-a bi trebalo najstrože kazniti. Najbolji su oni, kompIJuter mi šteka, imam XP kompIJuter.Odgovor:-Sigurno si pobral virus,probaj ga CLOACKAT.(cloack=plašt)
: lol2 : Ne znam kaj jos tamo neki pametni forumasi rade,tipa:West,Wolv,Phoenix,itd. Svaka cat kaj zele pomoci,ali ono...
baterija je offline  
Staro 29.05.2006., 20:36   #167
mat
Premium
Moj komp

ja neznam tko opce tamo posta na links forumu
ja se ulogiram jednom mjesecno i bude 10 novih postova?
mat je offline  
Staro 29.05.2006., 20:50   #168
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor baterija
bi bilo bolje da se prime knjiga iz OS,NHF, ovo je dokaz kak su ljudi naivni... Najbolji su oni, kompIJuter mi šteka, imam XP kompIJuter.Odgovor:-Sigurno si pobral virus,probaj ga CLOACKAT.(cloack=plašt)
ako se čovjek ne kuži u kompjutere, ne znači da je glup, i ako čovjek zatraži pomoć u nekoj temi, onda to ne znači da ga smiješ pljuvati.
ja se tebi ne smijem kada me blesavo pogledaš ako te pitam zašto tretman diizopropilfosfofluoridatom ireverzibilno inaktivira enzimsku aktivnost serina, jelda?
Ladybug je offline  
Staro 29.05.2006., 20:51   #169
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
baterija, tamo ima budala. Ima ih i ovdje. Ali srecom u manjem broju.
No stvar je da se ovdje i tamo drugacije reagira na takve korisnike.

Btw, kada vec spominjes kompijutore. Nitko se nije rodio sa znanjem,
i dosta ljudi na cudne nacine naziva svoja racunala. Ti nisi nimalo pametniji sto ga zoves kompjuter.
Sto ce jednome ekonomisti, ili pak da se i udaljimo od takvih znanosti, nekome poslovodji bravara, strojara, montera sto on ima i kako sto funkcionira u racunalu. On ce reci: kompijutor mi se ne pali. Isto tako ces i ti reci: curi mi ulje iz auta. A automehanicar ce ti se nasmijati, i jos ce ti se smijati par sati kasnije jer ulje ne curi iz auta, a i zaboravio si staviti cep na poklopac motora.
Ovo su banalni primjeri, ali u cemu je razlika izmedju nekog "djikana" sa links lookalike foruma i tebe koji pljujes po njima? Nikakva, meni ste slicni.
atha je offline  
Staro 29.05.2006., 21:02   #170
baterija
̣

baterija's Avatar

NHF,nisam tako mislio... Napisao sam svaka cast kaj pomazu ljudima koj to ne znaju. Tamo ima XY korisnika koji i dalje ne znaju,jer ne slusaju, tj. citaju druge postave,vec su samo zaokupljeni di ce ko koga . Ja ne pljujem po korisnicima koji pitaju i prate. Ali me pissaju oni koji su tamo samo zato da vrijedjaju jedni druge.
@Atha: Nisam ja njih vrijedjao , vec sam samo napisao neke primjere forumasa koji su tamo vec 2-3. godine,ali oni nisu tamo da nauce nove stvari,kao sto si rekao nitko se ne radja pametan, vec su tamo zato kaj nemaju pametnijeg posla.
@Ladybug: Fakat nemam dume,samo sam uspio pohvatat : -Reverzibilno inaktivira enzimsku aktivnost.
Nadam se da ste me sad shvatili, nije mi bio cilj vrijedjanje doticne gospode , vec sam samo htio dati primjer onih koji PMaju takve gluposti.
baterija je offline  
Staro 29.05.2006., 21:42   #171
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Apsulutna je istina da ne treba vrijedjat nekoga ko nezna....

Al kad neko ko do prije 3 mjeseca nije znao staviti optiku u kuciste i spojit ju, a sad glumi facu i na pitanja tipa imam pruge dok igram odgovara klokni ju jos malo pa ce ti pruge nestat i zvrijeda te dobro ako mu kazes da se ne slazes sa njime... Mislim sorry, ali na takvom forumu nesto ne stima. Links je pun takvih usera i iskreno smeta me. Admin nista ne pdouzima da nebi gubio musterije, sto je normalno i zato stavi par moderatora. Konkretno sam to bio ja i počeo sam editirati, a kasnije i brisati spamerske i glupe postve, te su se ti isti glupi ljudi počeli zaliti. Javna vrijedanja, pljuvanja itd... Naravno ja sam popio bananu jer je fala kurcu Adminu jeftinije banat jednu osobu koja sigurno nece prestat kupovat kod njega i nece mu zamjerit (I nisam mu zamjerio, jer bih napravio isto na njegovom mjestu) , nego 10 idiota koji mu sigurno ostave vise love nego ja. Cinjenica je da je links forum katastrofa, osim u slucaju par pojedinaca.

Recite sto hocete, ali u pravu sam.

Sad me zvao jedan cijenjeni korisnik PCEa i pitao me kaj se uopče natežem sa budalama i da to na PCE nije moj posao, nego posao ADMINA da to rijesi... Slazem se u potpunosti, ali iskreno me je strah kad gledam neke posotve da PCE polako ne postaje novi Forum.hr....

Ispričavam se na dugom postu, ali morao sam izrecitirati neke stvari....
Fleks je offline  
Staro 29.05.2006., 21:53   #172
Jelc
Super Moderators

Ajde da riješimo nekaj-a kaj vas briga za drugi forum?
Prepucavanja sa tog foruma ne selite na ovaj i bog.

Tko na OVOM forumu ima problema sa nekim userom dobro zna da može kontaktirati Tora, mene ili moderatora tog-i-tog podforuma.

I to je sve.

Ne jedamput smo ponavljali da se žalite ako netko spama ili vrijeđa ili se ne pridržava pravila foruma.

Gdje je onda problem?
Jelc je offline  
Staro 29.05.2006., 21:58   #173
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Fleks je offline  
Staro 29.05.2006., 22:08   #174
Jelc
Super Moderators

Baš smo ujutro razgovarali Tor i ja, zaključili smo da ćemo svim userima koji kuhaju frku prirediti jedan mali party
Banana party

Jelc je offline  
Staro 29.05.2006., 22:11   #175
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Ovaj mali duva. Ja sam za juzno!
atha je offline  
Staro 29.05.2006., 22:29   #176
iveumag
zippo61_junior

iveumag's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Jelc
Baš smo ujutro razgovarali Tor i ja, zaključili smo da ćemo svim userima koji kuhaju frku prirediti jedan mali party
Banana party

Bit će onda u banani
iveumag je offline  
Staro 29.05.2006., 23:14   #177
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

http://forum.pcekspert.com/showthrea...t=38964&page=2

E i ovaj thread isto

Kak sam to zaboravio
Fleks je offline  
Staro 30.05.2006., 01:24   #178
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor baterija
: lol2 : Ne znam kaj jos tamo neki pametni forumasi rade,tipa:West,Wolv,Phoenix,itd. Svaka cat kaj zele pomoci,ali ono...
tore, atha, jelc oprostite na ovom postu jer nema veze s PcE...

dakle...vec i ptice na grani znaju da je links forum u rasulu...ali prusle godine je jos bilo ok...forum je bio cist uredu..u zadnje vrijeme koncentracija kretena na links forumu se rapidno povecala...neki to nemogu vise izdrzat (Fleks, Sky....) pa odlaze...e ja ostajem jer mi je zao otici...neznam zasto ali je...
najveca zalost je to sto tamo nema nikoga da se obracuna s vec spomenutom grupom koja se rapidno razmnozava...

Vedran ne poduzima apsolutno nista, a niko drugi ionak nema ovlasti da nesto napravi osim nas par moderatora koji mogu pobrisat koji post i to je to...al kaj ti to znaci kad onda ovi idijoti odu i zale se na moderatore Vedranu pa su to na kraju takvi debilizmi kakvih nema nigdje...tako je Fleksu jednom dopizdilo pa je malo editirao jednu sliku od lokalnog links bisera i dobio ban

Fleks ako i meni dopizdi onda cemo zajedno otici na links forum i onda ih malo prcat..onak za gust..jer sam i ja vec na rubu ali se jos suzdrzavam

bilo bi mi drago kad bi nas nekoliko moglo nesto poduzeti i ocistiti links od gamadi...a ako nece ici onda se ja u potpunosti selim na PcE...(sad sam u prijelazu )

Ph03n1x je offline  
Staro 30.05.2006., 01:31   #179
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Sve sto je ph03n1x rekao je istina. Od početka do kraja.

Ja sam sad na linksu onako cisto radi toga da tu i tamo sprcam nekog od tih kretena...

Mislim da smo sada dosta pricali o drugim forumima.

Jelc, sorry
Fleks je offline  
Staro 30.05.2006., 07:17   #180
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Gle, Phoenix, nemoj misliti da mi Links forum nije drag. Ja sam imao dvije opcije : ostati i pljuvati po kretenima te tako još više srozavati kvalitetu tog foruma ili pokupiti prnje i otići dok je još vrijeme.
Odlučio sam se na drugu opciju jer više nemam toliko vremena kao prije i nemam namjeru gubiti živce zbog nečije infantilnosti.
Ali neka bude jedna stvar jasna. Sa PCE nema uzmaka.
Sky je offline  
Zaključane teme

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno