|
![]() |
#302 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
da private bi bilo pozeljno vidimo se uskoro |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
pa normalno da ce bit pvt, omikron, jel moze?
![]() |
![]() |
#305 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ajme koji je lag večeras....
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Ovo je prestrasno... non stop puca server i laaaaag ko u prici...: baad :
![]() |
![]() |
#310 |
Premium moderator
|
Druga utrka kupa odgođena zbog tehničkih problema ![]() Provjerio sam svoj net, 7 ms prosječni ping tako da ja nisam mogao usporiti server
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
ma server je u banani nakon što ga je null restartao win se više ne podiže... a pošto sve to ide preko remote desktopa nije mogao do njega jer pitaj Boga di je taj pc, ako sam dobro shvatio šta je null rekao |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Premium
|
Pozdrav dali to sve znaci da server vise nemamo ili je to samo privremeni problem koji ce se moci rijesiti ako je tako da krenemo u daljnje trazenje servera. Znaci da druga utrka nije niti odrzana, smrc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Premium moderator
|
Valjda će ga Null osposobiti danas
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Premium
|
Omikron posalji ICQ ili ako netko ima njegov broj neka ga posalje Thanks |
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Premium
|
moj novi PB 1:24:55 ima li novosti po pitanju servera Null se ne javlja... malo sam vozio na serveru od 15 krugova i 1 boksom i moram priznati da nije lako ali je i stvarno super, onako u 5 krugova sve se odlucuje na prvom zavoju i ko prezivi taj ima dobru poziciju Kod 15 krugova ipak najbolji se izdvoje i imaju vise sansi, ipak se vidi tko je bolji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Premium moderator
|
1:24:55 sa XF GTi ![]() To nije moguće Valjda je to sa XR GT Turbom
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Premium
|
SORRY moja pogreska vrijeme je 1:34:55 sa XF GTi stvarno je nemoguce |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Premium moderator
|
to je već uredu ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Premium
|
Trebali bi se dogovoriti kako cemo se organizirati ovaj vikend ako nam server ne proradi da se nebi dogodilo da opet ne bude odvozena utrka. Nadam se da ce nam prijatelji iz sert tima dopustiti trku Stvar je da oni imaju 5 krugova i morali bi voziti po njihovim pravilima. Mi bi trebali mozda napraviti tako da se voze 3 utrke po 5 krugova i da se onda uzima poredak za bodovanje iz sve tri utrke i podjeli se sa 3, to je malo nezgodno ali mislim da je i najpravednije. Znaci ako si plasiran 2 3 2 onda imas 8+6+8=22/3=7,333 = 7 drugi primjer 1 3 4 - 10+6+5=21/3=7 opet isto???? Dajte svoja misljenja pa cemo vec nesto dogovoriti. Drzimo fige da ce server ipak proraditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Feelin Distinctive Shit
|
Ma dečki su tamo OK i mislim da nebi bilo problema da nam nešt srede... Ja u nedjelju neću moć vozit jer mi je volan na garanciji, probat ću sa mišem ali ko zna...
![]() |
![]() |
#323 |
Premium
|
OK su oni svaka cast ali necemo moci voziti 15 krugova sto mi je zao jer smatram da je to puno bolje za cup natjecanje. Znaci vozis na volan a pazi ovo ja imam volan doma i to dobar a vozim na misa, uzas, poceosam sa misom i nikako se nemogu prebaciti na volan nemam zivaca trenirati iz pocetka na volanu. Mislis li da ljudi koji igraju na volanu imaju prednost nad onima na misu??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 | |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Nego imam par zamjerki na rad ove udruge nezaposlenih šofera... Ako je rečeno da se utrka vozi u 20.00 ako nas se skupi 5, zašto se onda ne držite dogovora. Rastjerao sam ranije goste u nedjelju samo da bi mogao voziti a kad ono "Nema null-a nema utrke." Šta me briga što nekoga nema. Koga nema bez njega se može. I ono jednosatno čeprkanje po serveru... Maksnet je bio potpuno prazan, zašto nismo tamo vozili? Pa i da netko uleti sa strane, nek' se utrkuje. Nakon utrke iz redoslijeda izbaciš "strance" i podijelimo bodove po internoj ljestvici. Bolje nego da uopće ne vozimo. Ovo su konstruktivni prijedlozi i tako ih i gledajte... Živili! ![]()
![]() |
![]() |
#325 |
Premium moderator
|
Ja igram sa tipkovnicom...previše driftam sa tipkovnicom a ne da mi se učiti voziti sa mišem lol. GT3 (Play Station 2) rasturam sa gamepadom,"gljive" mi leže ali LFS ne prepoznaje moj gamepad ![]() ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Premium
|
newalss: ""Nema null-a nema utrke." Šta me briga što nekoga nema. Koga nema bez njega se može." Stvar je u tome da smo trebali igrati 15 krugova i trebao nam je Null da to napravi jer se na serveru u njegovoj firmi igra i jedino on moze prckati po postavkama od igre, posto je server zajeb... onda smo pokusali napraviti nesto da ipak proradi ali bezuspjesno a kada se shvatilo da se nece moci nista napraviti vec je bilo kasno, neki ljudi su se nasli na Maksnetu ali nas nije bilo dovoljno da bi se odvozila utrka, usljed svih nezeljenih dogadjaja nazalos utrka je otkazana. Nadamo se da ce server za ovaj vikend proraditi (sumnjam u to) pa cemo moci lijepo odvoziti svoju utrku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 | |
Feelin Distinctive Shit
|
Citiraj:
Uglavnom, nešto o našoj ekipi... Seqt-naš najbolji član, je izbačen. Ušao je u REPSOL Team a nije nam ništa rekao. Dao sam mu još jednu šansu ali nije vrijedilo, NOS ekipa počela je ponovno voziti, i normalno, sad je s njima. Rekao je da će se nakon REPSOL-a vratiti i slago nam je. Toliko o njemu. Uskoro ću napravit listu svih PcE vozača. Kad budemo imali cup, ako se netko ne pojavi, ili barem neka kaže razlog zašto neće doć, bit će izbačen. Ima dosta novih članova i ne želim da se gužvaju oni koji ne voze i ne javljaju se na ovaj topic.
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Premium
|
Pametno, mislim da trebamo napraviti listu vozaca koji ce voziti, ako se ne pojavi da mu ili skidamo bodove ili neku vrstu kazne, a realno ako se ne pojavi gubi bodove koje je mogao osvojiti. Napravi listu vozaca koji ce se natjecati u ovogodisnjem nasem kupu ako treba napravit cemo i kalendar utrka. Neki dan sam nesto razmisljao pa me zanima sto vi mislite, posto demo ima 3 auta i 4 moguce staze sto kazete da malo konbiniramo da se ne vozi uvijek jedna te ista staza sa jednim te istim autom, moze biti isti auto ali barem da kombiniramo rev i normalni smjer staze. Javite svoja misljenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
evo mene imam računalstvo u školi pa sam malo pobjegao na net... uglavnom, prošlu subotu je bilo loše, jbga, ali nismo mogli ništa bez nulla, kao što je i dyx rekao... uglavnom nadam se da će server do vikenda biti ok, da vas ostavim barem 1 krug iza ![]() ajd uživajte čujemo se za vikend ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Feelin Distinctive Shit
|
:burn: :burn: Server je gore ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|