|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Slaganje drugog PC-a...
Znaci imam svoj "glavni PC" i jos jednog cu slozit... Sad jedan dan bi mi trebala stic nova ploca za ovaj moj iz siga (vec ju cekam godinama... ), tak da ce mi ostat intelica za drugi komp, imam i hard 40GB, monitor, kuciste... Kasnije cu kupit i 1GB stick, tak da ce mi ostat i ovih 2x256 za drugi komp...Ovak sam ja gledao... U ve-milu je Celeron 325, 2.53Ghz 243kn , kaj to neka patka, škart roba ili kaj? Ako je sve ok, taj proc bi uzeo...Trebam naravno i AGP grafu... Razmisljao sam o ATI X700, X700pro, GF6600 (obicna) ili eventualno 6800LE... Imam jednu 6800LE, ali neznam kakve su ove nove... ![]() Molim savjete za s478 proc do 450kn i grafu do 900kn... (6800LE je iznimka i eventualno neka 6600GT do 1000kn) Hvala...: cheers2
|
|
|
#2 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Probaj nabavit polovnog P4 2,4 ili 1,8 Northwooda jer Celeron je užas-imao sam prilike testirati 2,0 Celerona i izludio sam a grafu probaj upecati polovnu 6600GT i to od leadteka jer su dosta kvalitetne a nisu skupe |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Nabavi polovnog Nortwooda i uzmi Ati 9600 ili 9550, ali sa 128 bitnom sabirnicom i 128 Mb rama. Cijena ATI-ce ti je oko 250 do 300 kuna i podržava dx9. Ili možda NVidia Gainward 4800 za cca 200kn. U dx7 i dx8 brža od 9600 i 9550, ali u dx9 gubi bitku. Vidi u mom sigu šta mi je 2 komp. Treba mi samo veći HDD makar mi je i ovaj dosta velik, ali je spor.
|
|
|
#5 | |
|
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
#6 |
|
-
Datum registracije: May 2005
|
Ovaj Celeron je samo patka! Tak ja danas ujutro gledam na ve-milovoj stranici boje za printer i jos malo prosvrljam po cjeniku i skuzim taj proces... Odem do ve-mila, zemim boje, pitam za proc i oni vele ima! Reko super, moze jedan! Fino ja platim procesor i uredno cekam tam da di izdaju robu, nakon 15minuta dolazi veseli debeljko i kaze da tog procesora nema i da ce mi vratit novac na kasi Reko staces, desava se! I tak ja na kasi cekam jos jedno 15minuta i dobijem novceke nazad! Jedna zanimljivost je dok sam cekao povrat nofca dosel mi je onaj opaki zastitar iz vemila i u johnvejnsovskom stilu pita "U cem je problem!" kad sam mu uredno rekao da nema problema i da nije lijepo da tako bahato uletava ljudima lik se skoro rasplakal ![]() Pozdrav... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Haha..nemogu vjerovat da sad imaju zastitare..nije ni cudo koliko muljaju..
|
|
|
#9 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Gforce 5xxx podržava, ali 5900 i 5950 su skupe, a ostale su lošije od 4600 i 4800.
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|