|
![]() |
#5162 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Ovo je danas nevjerovatno...svako malo mi puca veza, danas sam na eunetu igra dm do 100, ja skupija 30 killova i pukla veza i vratim se uvatim 85 killova a vodeći ima nekih 90 i pukne opet...za popizdit... A za onaj mali "incident" u S&D-u maloprije - a jebiga, trenutak nepažnje, vidija sam di je zadnji moj kolega poginija, nažalost mi je promakla crvena točka na kompasu, a na chat baš i ne obraćam pažnju u tim trenucima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5163 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Samo sam dosao rec da mi je veceras cod2 bio jako lijep i jako je lijepo grafika izgledala...mislim da mi se graficka umislila da je 9800pro ili mozda jos nesto jace. Laku noc.
![]() |
#5164 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Al bar sam skužio kak fisha stavit na mute.: cheers2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5165 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5166 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
McFish bi mogao pobrati i ban ako se ne smiri. Svima je dosta njegovog laprdanja u igri. I suigračima i protivnicima. Zato je dobio ovakvu opomenu. Kako vidim, još nije shvatio bit toga. Treba li primijeniti i oštrije mjere?
![]() |
![]() |
#5167 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Meni odgovara manje bombi. Imaš jednu bombu i paziš kad češ ju bacit. Manje je situacija kad se kolektivno bacaju bombe....ko da je bombardiranje. Na stranu što ja još uvijek ne znam dobro bacit bombu. To nema ali ama baš nikakve veze s tim. : hello2 :
![]() |
#5169 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
ma ok je ovo.. malo je zeznuto kad bacis bombu da ocistis kucu di je sacekusa,pa onda poslije trcis da sprijecis onog koji planta a nemas bombu... al uvijek sam isao kud i svi pa se necu zalit.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5170 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
meni su MM i Gemmy jucher bili odlichni. ![]() pomaknem se par koraka, i dobijem metak. slijedechi put trazhim MM-a da ga ubijem, nanishanim, i on mene strese. dobro. uz slijedechoj rundi stresem MM-a, ali me ubije Gemmy po Herr MM-ovom naredjenju. kako smo se smijali. ![]() shteta da sam bio preumoran jucher za igru, bilo je masu ekipe oko 20h. vidimo se vecheras. ![]()
![]() |
#5171 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Meni je problem ako igram protiv Renessisa onda me uvijek ubije, pa onda idem na onu foru ako ga ne mozes pobijediti pridruzi mu se. Pa se prebacim u njegov team. Onda je pak na drugoj strani Sam ili Verceti koji me isto uvijek ubiju pa se onda moram tamo prebaciti. Tako da mi se sve svodi na promatranje u kojoj ekipi ima vise mojih ubojica i onda se tamo prebacim. : stoopid ![]()
RABBITS CLAN Zadnje izmijenjeno od: Andeo. 24.04.2006. u 08:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5172 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5175 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5178 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Gabre odustani. Nije baš tako zabavno na serveru ![]() Jučer je Wehrmacht opet pokazao svoju premoć te su mnogi krenuli linijom manjeg otpora. Još malo pa će za švabe igrat 20 ljudi, za saveznike maximum 4 + level 52 camper master ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5179 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
varas se. Jucer je evolvirao. Sad je level 53 Camper God Allmighty... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5184 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5187 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
zato i najbolje igram medju njemcima, gdje samo tu i tamo opsujem MM-u kada me ubije. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5189 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Da, pogledaj samo listu spamera na ovoj dretvi, nisam uopce iznenaden tko vodi: User Name Posts atha 584 MisterM 265 ZED 254 Renesis 209 RAK 200 Newbie Pro 182 E.T. 178 AMD 154 MRKONJA 133 Andeo 130 MadBoY 124 m4Dm4X 118 SniperWolf 115 Hrconja 113 Veki-os 96 Sam Fischer 91 mitzek 90 CatKiller 88 Roller 87 Virus7 74 Zond 73 Sp@wN 71 Isus 70 Emissary 70
![]() |
Uređivanje | |
|
|