|
![]() |
#1 |
Dezurno Smetalo
Datum registracije: Apr 2003
|
Preporuke za case coolere (do 120 kn)
Zanima me nesto dobro i tiho, ako moze regulacija brzine vrtnje?! Hvala unaprijed na odgovoru.
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
O tome smo baš raspravljali neki dan... http://www.pcekspert.com/forum/showt...&threadid=4432 Ja uzeo dva Enermaxa,još ih nisam montirao,probao jesam-ne ruže jako,imaju regulaciju... Mislim...jednog sam stavio na oklop od grafulje da hladi memoriju-taman paše ![]() Pogledat i vidijeti cijene možeš na http://www.melcomp.hr |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
ono ispred konpjuktora
|
opa !
pa di si garf, kućo stara ! ti fakat MORAŠ imati custom avatar, kaj ne ? (ravno 10 postova) e, vent... ako ne želiš davati velike pare, mogu ti ja složit... mislim s regulatorom. možda čak i skroz besplatnjaka. javi se ako hoćeš. nije bed ni za dostavu, obzirom da imamo shop i u BJ.
![]() |
#5 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: opa !
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ono ispred konpjuktora
|
ddr333 ?
kaj ti imaš problema s ddr333 ? mislim.. meni uredno radi na 266. ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
ono ispred konpjuktora
|
opa !
Citiraj:
mislim da to ne želim govoriti. nisam siguran zašto, ali moglo bi ispasti da sam pristran ili nešto. reklama ? rado bih reklamirao, ali ovoga puta neću. ionak nitko nije nikada čuo za tu firmu. osim ako se bavite POS sustavima i aplikacijama za vođenje poslovanja. onda 100% jeste. kak god bilo, ja ti neću reći, a na ekspertu sam to rekao samo jednom čovjeku (obojica znamo kome sam morao reći) i cijenio bih da niti njega ne pitaš, jer ono... ne želim baš da se zna. znam da je to glupo od mene, ali please... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
..
|
Citiraj:
jos jednom sori...nepitam nikog nije bed... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Dezurno Smetalo
|
Ah ma ja se ne zalim na plocu, sve radi ok, nemam nikakvih problema. Moram upiknut ddr ram pod hitno, valjda ce popravit jadnih 6500 3d marka.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
ono ispred konpjuktora
|
Re: Re: opa !
Citiraj:
daj zamisli: dođem klijentu nešto popravit, instalirat ili nekaj i onda mi on kaže: joj pa ja te znam s PCeksperta, ti si onaj koji je rekao da sam ja bezveze bacio pare na R9700 koju sam kupio kod vas. mislim ono... ili još gore, nekome drugom iz firme kažu: neki tip iz vaše firme mi je popljuvao software kojeg razvija moj šogor, a ja vam radim pola milijuna kuna prometa godišnje... malo bi to bilo nezgodno, ne ? ![]() ne, ne radim u BJ nego u ZG, tak da ne radim u firmi s vodenim hlađenjima. e, svrtan.... kaj je s onim šarafima ? ti to trebaš ili ne ? kaj si me digo na foru ili nekaj ? mislim... jest da je bio 1.april, ali nisi valjda !
![]() |
![]() |
#14 |
..
|
Re: Re: Re: opa !
e joj sarafi...ma imao sam problema s maticnom pretprosli tjedan a i u guzvi sam..naime prestao sam zapisivati sve u palm i vidis sto se desava...mislim da imam tvoj broj pa te zvrcnem ovih dana...tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Re: Re: Re: opa !
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16 | |