| 
 | |||||||||||
|  05.04.2006., 14:20 | #2 | |
| Super Moderators Datum registracije: May 2002 Lokacija: Zg 
				 | Citiraj: 
 Kaj možeš prebacivati samo sa USB-a? | |
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  13.04.2006., 11:38 | #3 | 
| Registered User Datum registracije: Apr 2006 Lokacija: Vukovar 
				 | S USB-om nećeš baš postići neku kvalitetu. Ako imaš fire wire karticu spoji se preko nje i onda imaš maximalnu moguću kvalitetu capturinga s kamere ( Ja koristim Pinacle studio 9 ili Ulead video studio 8 ). Ako nemaš fire wire, e onda s nekim od ovih programa ili nekim drugim programom koji ima mogućnost capturinga skineš zapis s video kamere preko tv kartice u mpeg2 formatu ( dakle spojiš s činčevima kao da ćeš koristit kameru kao player na tv karticu i pustiš snimljeni materijal da se reproducira, a komp služi kao recorder ( s kamerom si dobio kabal s jedne strane činč s druge ono što ide u kameru )) Potrebno ti je dosta prostora na hardu, pa ako planiraš pravit DVD od snimljenog materijala, nemoj kretati bez 20 GB slobodnog na hardu. Kad napraviš capture u mpeg2 formatu od njega dalje praviš što hoćeš. Treba ti vremena ( puuuno ), prostora na hardu ( puuuno ) i mašte. Sa isporučenim Sonyevim softwareom nećeš baš puno toga napravit ( Nažalost ) Zadnje izmijenjeno od: vvidak11. 13.04.2006. u 12:33. | 
|   |   | 
|  13.04.2006., 14:42 | #4 | 
| Premium Datum registracije: Nov 2003 Lokacija: Osijek 
				 | Imam Sapphire Theatre 550 Pro,ali nemam kablove... Činč ne ide unutra....Moram kupiti,ovo je već 150 put da sam požalio što sam kupio ovu karticu na aukciji u HGspotu.Ma zbog 250 kuna uštede samo sranja!! | 
|   |   | 
|  13.04.2006., 14:56 | #5 | 
| Registered User Datum registracije: Apr 2006 Lokacija: Vukovar 
				 | Ne ide ni kod mene činč direktno u karticu, nego preko S video konektora, ali sam ja s ASUS karticom dobio i taj adapter. Najjeftinija varijanta ti je fire wire kartica, ( oko 100 kn, i kabl oko 50-tak kn ) a s njom dobiješ najbolju kvalitetu. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |