|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
kak pošteljati monitor ?
daklem .. radi se o LG studioworks 775N 17" ... ima vech .. ajde recimo cca 5 godina da ga imam .. ak ne i vishe ... u posljednjih 4 - 5 meseci ima ganih problema sa brightnessom ... sve mi je pretamno ... kaj se tiče rada u programima , surfanju ili jednostavnom buljenju u desktop .. brightness sredim kroz control center od ATI-a .. makar nije to to kak bi trebalo biti ali izdrživo je ... glavni problem mi nastaje kad igram igrice .. pogotovo HL2 .. jer kolko god povechal brightness u control centru i samoj igrici i dalje je sve pre pre pre tamno ![]() .. uglavnom .. chital sam malo po netu .. i veliju da je to normalno da s godinama predje monitoru brightness :confused: .. ali da bi se to moglo nekak pošteljati tak da se neznam kaj napravi na nekakvoj ko matičnoj ili WTF u monitoru ... .. e sad .. ja nisam nigde nič detaljno o tome našel ... pa bi molil ak je ko kaj slično delal ili zna nekaj o tome da mi napiše kak to pošteljati ... .. end .. nije do grafičke kartice .. istva stvar se je događala i na prijašnjoj grafičkoj koju sam imal .. i sad na ovoj novoj ..
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
možeš u driverima od grafe, neznam točno kako ide za ati, ali imaš sigurno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Magister Mundi sum!
|
znam .. to .. nashel sam .. ima za desktop i ima ak se radi o full screen 3d aplikacijam .. ovo za desktop funkcionira i s tim sam si uslep kak sam i napisal pošteljati kolko tolko ali to nije to .. a za 3d aplikacije ne funkcionira ...
![]() |
#5 |
Magister Mundi sum!
|
probal sam sa svim verzijama drivera koje sam mogel najti na netu ... ja mogu narihtati brightness za 3d aplikaciju .. ali se to uopce niti u jednoj 3 d aplikaciji ne pozna .. ![]()
![]() |
#7 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Seljacki i najbrze: otvori monitor, nadji G2 i podesi ga dok ne dobijes zadovoljavajuce svijetlu sliku (koristi Nokia monitor test). Ako to ne poluci uspijeh, ne znam koliko ti se isplati trositi vremena na popravak 17" LG-a. Upozorenje, taj dio po kojem ces prtljati moze te *ubiti*, stoga, oprez...
![]() |
![]() |
#8 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Magister Mundi sum!
|
ok then ... thnx .... ajl traj ..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Magister Mundi sum!
|
.. i bum .. samo da nekak ovoga raštitam tak da nebu više uopće upotrebljiv ... jer ja svojima doma nemrem objasniti da mi je ili pretamno ili presvetlo ... oni buju mislili da to tak mora biti i da ja smao ocu novi ekran .. onak s cistog mira ... tak da ga moram prvo "srediti" ... recimo magnetom po ekranu ? .. ili nekaj bolje ?
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Data probaj kako ti je Bubba rekao sa Nokia monitor testom... I procitaj upute/Help prije nego sta ga pocnes koristit... Posebnu pozornost obrat i na toplinu boja odnosno odnos RGB-a. Morat ces na monitoru nastelit brightness i contrast na 100% to ce ti i monitor test pokazati jer neke obris/boje u suprotnome neces vidjeti. Ja ima isto CRT Studioworks LG-a E700B ima mu oko 5 god (manje/vise)...prvi kom je vozija sa duronom na gigi a jos vozi fino. Bitno je da ga dobro postelis lako ga je pokvarit i kupit novoga... i bit faca sa novim...nasteli ovoga...ostavi se pizdarija! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
@Ice, da, ima nešto bolje.... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=34782 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
E da kad ne možes uzvodno ajde nizvodno! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|