|
|||||||||||
|
|
#3841 |
|
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ako ti je svaki % bitan onda kupiš sat sa MIP a ne Amoled. Jbga, jedna tehnologija je shiny al' troši bateriju, druga nije shiny al' je always on. Za sada nemamo bolje. Slažem se da Garmin brlja već neko vrijeme al' quatati post i napisati nešto što nema nikakve veze samo da se posere Garmin isto nema smisla. Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
|
|
|
#3844 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
jesi cicija, ne mogu virovati....stvarno se zapitam sa kakvim ljudima tu komuniciram... Nudim 100€! ![]() Ja imam Suunto Vertical, osim groznog HR-a, sve ostalo mu je super. No mislim da se vraćam na Huawei satove, jednostavno su imali sve i sve im je radilo. Također, meni osobno najljepši satovi.
|
|
|
#3845 |
|
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Ne vezano za ovu raspravu, ali meni je dopizdio Garmin prvo sa onim ružnim updateom aplikacije, pa onda skupoćom novih modela a pogotovo taj usrani feature lock na samo novije modele... 1k eura za fenix - nope. Čak je i apple ultra jefitniji od njih. Pa sam nakon 10 godina (fenix 3, 5, 6xpro i sad 7 solar) prešao na apple watch ultra 2. Mislio sam da će me baterija ubijat u pojam, ali bez beda traje dva dana i jako brzo se puni tako da me zapravo i ne smeta. Što se tiće metricsa, ionako sam amater trkač (iako nabijem 2k km godišnje) 70% tih pizdarija me zapravo nije interesiralo niti sam pratio ili radio na tome da ih "poboljšam". Bilo mi je teško preći na novi sustav, ali jebiga, novčanik mi je za sada zahvalan. btw prodajem još svog fenixa 7 za 180€ https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=323611 |
|
|
|
|
|
#3846 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Od svih mogućnosti na Garminu, svakodnevno koristim 1. Sat 2. Kompas 3. Mjerenje plivanja S tim da sam i ovo zadnje počeo zaboravljati uključiti. Otplivam si 1500m nakon posla, taman nekih 45 min. Ne gledam više nikakve statistike, ni korake ni ništa. Krenuo s Fenix 3 > Fenix 5 > Fenix 6X Pro > Epix > Crossover i na ovom ostajem dok ne krepa. Sve mi manje treba to što nude, a sve češće nosim običan mehanički sat.
|
|
|
#3847 | |
|
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
![]() Manje selektivno citaj ,ima sam i mip verzije to je osobni izbor shiny je shiny nije vise 2005 Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: Tajl3r. 24.12.2025. u 15:53. |
|
|
|
|
|
|
#3849 |
|
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Baš zato me privlači novi GT 6 Pro Titanium pored kojeg moj Venu 2 izgleda kao igračka, ali mi je neplaćanje NFC-om veliki minus. Često znam biti bez novčanika i mobitela, pa NFC na satu dobro dođe kada treba nešto usput kupiti. Ili platiti cugu na plaži. Ima taj neki Quicko Wallet, ali koliko shvaćam moraš imati mob uza se što mi je beskorisno. |
|
|
|
|
|
#3850 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
ja sam isto s garmina presao na huawei i zadovoljan sam. sto se izgleda tice meni je prastari samsung watch 46mm i dalje najbolje dizajniran smartwatch |
|
|
|
|
|
#3851 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Onaj prvi prvi galaxy watch? Imam ga jos od 2019. i nosim ga jer izgleda kao - sat. I baterija mu jos izgura 3-5 dana ovisno koliko ga nosim. Milanese loop (ljetni djir) i stainless steel band (poslovni djir) mu leze ko budali samar uz neki aviator watchface
|
|
|
|
#3852 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
e da, taj prvi. |
|
|
|
|
|
#3853 | |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#3854 | |
|
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
to je to poanta foruma da umre ,a kad neznas vise stačeš onda neko ima frustracije a tebe smeta sta ? Štaje neko napisa loša iskustva sa garmin updejtima(npr cili njihov forum) ajde opet stavi video neko placenog ytubera na tu temu budi siguran da cu opet doc ode "licit frustracije" ako me bude volja Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#3855 |
|
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
|