|
|||||||||||
|
|
#2221 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Kakve su Amazonove punjive baterije (ove AA, AAA)? Neda mi se više svako malo kupovat baterije doma pa pi bi se prebacio na punjive |
|
|
|
|
|
#2222 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kupio sam kod njih hrpu AA i AAA baterija, ali ne znam kamo sam ih stavio tako da ti ne mogu reći jesu li ok. ![]() Marka je Bonai.
|
|
|
#2223 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
|
|
|
#2224 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Taman je tip na jubitu reviewao baterije opcenito, pa je ubacio i punjive, amazon black i ikeine nisu lose nakon 7 godina i 2500 ciklusa, neke su kasnje dosle u test, kako npr varta punjive su od 16. minute https://www.youtube.com/watch?v=7eloV0mp6CE ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2225 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
IKEA je prije imala rebrandirani eneloop... da li ima i dalje ne znam, ali za sada sve rade bez problema.
|
|
|
#2226 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Moj termin za isporuku usisavača je 3.2.2026. Apsurdno! |
|
|
|
|
|
|
#2227 |
|
The mighty pirate
|
Ne znam jel se pojavilo i na .de, ali kod mene je od nedavno aktivan Amazon Haul iliti Aliexpress/Temu by Amazon ![]() Sve za sitne novce, pa sam bacio par stvari u košaricu i naručio ![]() Sve za Ł12.72 s free poštarinom. Temu je postao užasno brz ovdje, narudžbe se isporučuju za max 5-7 dana. Ovom je trebalo 11. Sve ok, identična roba, ali samo ubačena u kartonsku kutiju bez ičeg što bi ublažilo da to sve ne pleše po kutiji. Temu mi je dosad došao u velikim vrećama, s poprilično materijala unutra za ublažavanje posljedica baratanja od strane pošte. Ne znam što je ovo Amazonu trebalo, ne mogu konkurirati Aliexpressu i Temuu. Jedina pozitivna stvar je da nema milijun reklama i pop-upova.
|
|
|
#2228 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() ženin komentar ![]()
|
|
|
#2229 |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Haul je u Dojčlandu aktivan već skoro 2, ako ne i 3mj. Gledao, odgledao i ignorirao. Niš posebno, cijene veće nego na AliExpressu. |
|
|
|
|
|
#2230 |
|
The mighty pirate
|
Znam da jesu, treba mi nešto za pobrisati felge, a žena neda ove iz ikee ![]() Jel netko primijetio koliko je teško naći krpu (za suđe), a da je upojna. Kod staraca imam nekakve valjda još iz Juge. Kaj god da sam kupio, nikako ne upija, a materijal je na papiru isti.
|
|
|
#2231 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Ja san mislia da san lud sta mi je to po glavi 🤣🤣🤣🤣 ako nadjes dobre posalji ovde, garant nas ima jos :) |
|
|
|
|
|
|
#2232 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Imam doma (dobio od frendice) još onih starih na kojima piše fax helizim i ne znam koji još natpisi... Trenutno stoje u ormaru dok se ne potroše ove kaj imam isto u zalihi...
|
|
|
#2233 |
|
49%winner
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |