|
|||||||||||
|
|
#3811 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Ne mogu vise plastike, digitale i gadgeta koji izgledaju kao za malu djecu. Pa covjek pokusava sakrit kamuflazom. Da ima analogni koji prima notifikacije sa telefona, nabio bi ga nogom davno. Sta da se radi.. ![]()
|
|
|
#3813 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Nema između. Ili pravi smart watch pa budeš "ko klinac" ili uzmi neki pravi sat. ![]() Ja proklinjem dan kad sam stavoi smart watch na ruku i sad se ne mogu odviknuti od njega a fale mi dani kad sam normalne "vure" nosio. |
|
|
|
|
|
|
#3814 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Meni je problem sto su mi notifikacije smanjene. Nije mi audio notifikacija rjesenje. Ali ih nikada ne propustim radi vibracije na satu. Tako da i dalje nosam sat. A ovo sto kolega kaze, analogni hibrid. Ima casio ali je samo zvucni beep. Na digitalnim ima vibracija ali jbg. Digitalni gshock je ovo sad sto imam. Isti klinac. E imaju modeli poput CITIZEN ECO-DRIVE. To bi bilo to ali nije to rock solid BT veza kao na smart satovima. Gledao sam recenzije na njihovoj aplikaciji. Doslovno nije pouzdano. Ako ima neki hibrid, analogni a da vribrira, to je ono sto bi bilo za mene. Ali sumnjam. Samo ovi citizen izgledaju jako zanimljivo. ![]()
|
|
|
#3819 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Prvo isprike ako nije prikladna tema ali mislim da cu ovdje dobit komentar Dobio sam preko tcoma na nagradnoj igri Huawei Watch 5 46mm Black, pa me zanima koliko bi se to dalo prodat pošto ne nosim satove? Zahvaljujem Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#3820 | |
|
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
|
|
|
|
#3822 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Hvala na odg. Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#3824 | |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#3825 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2023
|
Šta uzeti od Huawei GT 5 pro, GT 6 ili GT 6 pro? Kolike su velike razlike među njima? Imali li nešto bolje u tom rangu do 300 eura? |
|
|
|
|
|
#3827 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#3829 |
|
Registered User
|
Funkcionira ali na nepoželjan način |
|
|
|
|
|
#3830 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Na kojem satu radi NFC kod nas (na normalan način)? |
|
|
|
|
|
#3831 |
|
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
WearOS satovi? Google wallet "nativno" na njima... Pixel watch, samsung od mislim watch 4 anadalje... Radio mi je mislim i Garmin Fenix 6 sa Revolut karticom
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|