|
|||||||||||
|
|
#2821 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() pitanje, gurtna mi nije ravna to jest otišla u osmicu, povuko sam skroz gore, povuko skroz dolje, nemogu nikako dobit da ju ispravim ima neki način ili moram rastavljat gurtomat
|
|
|
#2822 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja sam uvijek rastavljao. Najmanje zahebancije. Kod otvaranja samo pazi da ti feder ne iskoči |
|
|
|
|
|
#2824 |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Je li tko stavljao PEX cijevi? Uskoro radim renovaciju dvije kupaone u kući pa sam mislio ići s njima a ne polipropilenskim. Ima li veze koja šablona za presanje se koristi?
|
|
|
#2825 |
|
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Prije 5-6 godina sam radio renovaciju stana njima. Za centralno (radijatorsko) sam uzimao Wavin cijevi i kliješta u firmi kod koje sam ih uzeo, i taj dio sam radio sam jer to nije ništa zahtjevno. Za instalaciju vode nisam imao muda sam raditi nego zvao majstora. Rekao mi je na kraju da bi me jednako koštao posao i sa PPR cijevima. Fitinzi za pex jesu skuplji ali da se posao odradi brže pa se dođe na isto. Tada mi je još i rekao da mu rijetko tko hoće raditi sa PEX, da prodaje alat jer svi hoće PPR. Osobno, Pex smatram kvalitetnijim od PPR-a ali možda je i do traume koje mi je izazvala prva njihova generacija koja se pojavila u mom selu i majstor koji se učio s njima, tamo negdje '98 je rađeno a svako koju godinu nakon su bili popravci i štemanja pločica... |
|
|
|
|
|
#2826 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nevezano za trenutnu temu samo da kazem da Draco Shield 600, jako dobro djeluje. Gdje sam premazao nema gljivica cak i gdje je kutija bila naslonjena na zid, a na komadicu za kojeg znam da nisam premazao se okotilo gamadi cak i bez kutije, sad ide tretman draco clean pa draco shield i prst u uho. Kvalitetna stvar, bio sam skeptican ali funkcionira ocito |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|