Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro Danas, 11:20   #1
tomek@vz
White Rabbit
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
[ Nokia 8010 ] Android Box se pali sam od sebe

Ola narode. Imam problem sa sad vec 2 Nokia Android Boxa, oba spojena na razlicite Panasonic telke, HDMI CEC ukljucen, oba na zadnjem sluzbenom updejtu. Naime isti se random u noc pale, a samim time pale i TV sto zelim kad ja upalim ali ne ovako random. Probao sam sve skupa resetirat na tvornicke postavke i nema pomaka. Gore se od aplikacija vrti samo ono sto je sluzbenog Google playstore-a dostupno (Zattoo, IskonTV, Youtube, VLC, Tidal). Sve je to naravno lako rijesivo ako slozim da palim TV na daljinac od telke al draze bi mi bilo da baratam sa 1 daljincem ne 2. Jel naletio tko na slican problem?
tomek@vz je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 12:17   #2
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Long shot, mozes potvrditi da ti slucajno ne pada napon ili ne nestaje struje? Ti boxevi se hoce sami upaliti kad se vrati struja. Meni to shield radi sto je prilicno bedasto.
Oglas

Oglas
Staro Danas, 13:23   #3
tomek@vz
White Rabbit
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Long shot, mozes potvrditi da ti slucajno ne pada napon ili ne nestaje struje? Ti boxevi se hoce sami upaliti kad se vrati struja. Meni to shield radi sto je prilicno bedasto.

Ovo bi mogao biti slucaj jer su ovih dana ugradivali dodatni solarni panel na zgradu...al kroz noc da su takve fluktuacije napona mi je cudno...
Staro Danas, 14:09   #4
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Mozes probati izvaditi baterije iz daljinskog preko noci, cisto da eliminiras potencijalne gremline u njemu. Ili prljavstine, kratke spojeve na tipkama...

Taj CEC je isto zabavan protokol, pa ako ispadne da se box pali i bez daljinskog, mislim da ces trebati zasukati rukave. Na shieldu postoji dosta opcija oko CEC-a u developer optionsima pa baci oko i tamo. Takodjer prouci mozes li se spojiti na box preko wifi adb-a pa uzeti logove preko noci.

Nemam pojma kako se solari ponasaju preko noci, nadam se da ne rade probleme s naponom jer i ja cekam da ukljuce moje na mrezu.
Staro Danas, 14:21   #5
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Trebao bi imat opciju na playeru da cec ne pali tv. Pa probaj to iskljuciti.
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 14:49   #6
tomek@vz
White Rabbit
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Citiraj:
Autor Cuky Pregled postova
Trebao bi imat opciju na playeru da cec ne pali tv. Pa probaj to iskljuciti.

Imam. Zato se i pali kad stisnem gumb na daljincu . To bih zelio da i dalje sljaka, u tome je poanta. Imam 3 ista uredaja , jedan je zajebavao prosle godine doma, drugi eto sad poceo pred tjedan-dva tu gore. Iako nesto mi je u sjecanju da je ovaj uredaj koji imam gore povukao neki veci Android update pred cca mjesec dana....hm...

https://www.reddit.com/r/AndroidTV/c...ming_box_8010/
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke