|
|||||||||||
|
|
#3032 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
|
|
|
|
|
|
#3034 |
|
₿
Datum registracije: Feb 2007
|
|
|
|
|
|
|
#3035 | |
|
White Rabbit
|
Citiraj:
No...comment... |
|
|
|
|
|
|
#3036 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
|
|
#3037 | |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Citiraj:
We are fucking doomed. Svi ce mo mi za godinu-dvije koristiti LTSC, ukljucujuci i Tomeka ![]()
|
|
|
|
#3038 | |
|
White Rabbit
|
Citiraj:
How yes (but) no Prije cu se primit operiranja po Windozama kao nekad davno kad sam gledao u Linux ko tele u sarena vrata a krsio Windows instalaciju 2-3 puta...dnevno... . Uvijek je trebalo testirati neki novi Tweak . Danas sam malo previse zaglibio u Linux vode i privatno - nema natrag .P.S. - igram se bas sa MDT , NTLite i WIM Witch...love me dani nostalgije iz vremena W2K i XP-a ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3039 |
|
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako dovoljno duboko uđeš (svaka asocijacija je namjerna ) u neki deployment tool (ili više njih) vjerojatno ćeš doći do LTSC ili IoT LTSC varijante ili vrlo blizu tome sa custom željama. |
|
|
|
|
|
#3040 |
|
White Rabbit
|
|
|
|
|
|
|
#3041 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Windows 11 will allow AI apps to access your personal files or folders via File Explorer integration. Windows 11 is testing a new feature that lets apps like Claude and Manus AI access files on your PC through File Explorer. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#3042 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() ![]() koji su to hoštapleri.al volio bi da udare jos jace, onako zestoko, da bude afera ogromna, pa nas sve skupa mozda potjera napokon na linux i probudi jos zesci support istoga. koji smo mi bedaci. i jos bi im trebao platiti za to sto mi rade ...
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|