|
|||||||||||
|
|
#992 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Ne znam što bih ti rekao na temu origi/zamjenski, ja čitavu karijeru koristim samo Cannon printere, i uvijek sam koristio originalne tonere. Jednom mi dobavljač nije imao origi, nego su mi rekli da isprobam zamjenski toner, ako ne bude valjao oni ga uzimaju nazad i ne moram ništa platiti. Uzeo taj zamjenski, od "premium" proizvodača i teški shit. Rasipanje tonera po papiru, crte, stalno je nešto drndao. Nikad više rekao sam. |
|
|
|
|
|
|
#993 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Vjerujem. Ovaj printer kojeg sam kupovao od prodavaca, platio ga je 500 eur novog, i meni prodao, ako se dobro sjecam za nekih stotinjak eur. A cijene originalnih tonera, da padnes na dupe, 80ak eur komad x 4 = 320 eura... Bogu hvala da kao backup u slucaju nuzde jos uvijek imam Epsonov L4150 ciss... On je kao Stojadin, toci i vozi, ako nesto ne radi, lupis ga, i proradi momentalno ![]()
|
|
|
|
#994 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Uzeli su pred par tjedana za ured HP m234dw. Ja se nisam miješao i bolje da nisam Ovo je baš odličan mono duplex laserski. Cijena tonera (zamjenskog) razumna, stvarno radi odlično.https://www.nabava.net/multifunkcijs...i-fi-419092871
|
|
|
#995 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Mislim da sam čak i gledao bio taj model, ali sam odustao i kupio sam Epson WorkForce Pro EM-C800RDWFA https://www.keplertechllc.com/produc...e-pro-em-c800/ Crni xxl tinta za navodno 50k stranica je 100 eura, boje 100 eura za 20k stranica. Kod printera je uvijek bilo, tko ne plati printer plati tintu. Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#996 |
|
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
|
|
|
|
|
#997 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
@Colop - da, tako je... da sam kupovao novi printer, ne bi nikada uzeo HP-a, čovječe, oni su kao ona ženska od koje cijeli život pokušavaš pobjeći svom silom, a ona te uvijek negdje nađe ... i da, lijepa Epson beštijica od 1.000 EUR divno izgleda, dali ima senzor za obostrano skeniranje? i koliko vidim ovako na brzinu, A3 nema?
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|