|
|||||||||||
|
|
#9541 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Da ga stave i na 20% bi ga vjerojatno prodali. Tako da muljaju te. Stisni prijavu, ne možeš imati troškove bez da si pristao na to. Jedino što si bez novaca za to vrijeme. |
|
|
|
|
|
#9543 | |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
Citiraj:
Evo opet inzistiraju na prikupu. Kao hitno, ne mogu skladistiti, ne odgovaraju za stanje. Dakle mogu ga i oni oštetiti. |
|
|
|
|
|
|
#9544 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#9545 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
A realno mogu oštetiti. Ali opet, da je više oštećen poslali su mail s "oštećenjima" i slikama pa bi i to bilo. Pošalji prijavu, njima napišeš da si poslao prijavu te da ostaje artikal kod njih dok inspekcija ne riješi. Vjerojatno će pred inspekcijom ti "izaći u susret" i to je to. Prijava na mingo, pozovi se na članak za povrat na daljinu... Trgovini si poslao mail za raskid u 14 dana temeljem kupnje na daljinu? Sve to prilozi inspektoratu. |
|
|
|
|
|
#9546 |
|
Registered User
|
Trgovini sam poslao ugovor o raskidu zajedno da proizvodom...nakon toga su se oni javili na mail. |
|
|
|
|
|
#9547 | ||
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
U svakom slučaju, trebaš im složiti nekakav odgovor.. npr Citiraj:
|
|
|
|
#9548 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Meni dosta za izbjegavat taj dućan. Ja isto imam friško iskustvo s njima (isto usisivač), istina nisam direktno oštećen, ali svejedno nije najugodnije. Naručio/platio, tek tjedan kasnije stiže mejl da uređaj nije dostupan kod dobavljača. Ajde desi se, ali kakav im je to proces da im toliko treba da shvate da nemaju šta isporučit? Još dok vrate pare taman prođu dva tjedna da nemaš ni pare ni ono šta si platio. |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|