|
|||||||||||
|
|
#2731 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Poslao sam poruku na facebook ovima PlaySolve. Izgleda mi da lik zna kaj radi po tome kaj objavljuje na fejsu. A javit ću se i ovima drugima. U subotu sam u Zagrebu, pa ću odnijet plejku na servis. Hvala za info. ![]() |
|
|
|
|
|
#2732 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
https://youtu.be/lriGcxwk1Nk Y2JB 1.2 Released with Lapse support allowing us to Jailbreak the PS5 including digital editions with the YouTube App! |
|
|
|
|
|
#2733 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
I dalje vjerujem da smo 3-4 godine od PS6, prije nego 2g: "Sony Chief Financial Officer Lin Tao has said that Sony believes the PlayStation 5 is only at the midpoint of its journey." https://insider-gaming.com/playstati...le-of-journey/ "Well, Tao’s comments are not actually suggesting that the PlayStation 6 is another five years away, instead, she’s suggesting that the console generation of the PlayStation 5 will bleed through during the PS5. Just like with the current generation with the PlayStation 5 and PlayStation 4, we’re now only just seeing developers move away from the PS4 with its games." Najsporija podrska konzole ikad.
|
|
|
#2734 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
Citiraj:
Isprobano na 9.20 konzoli ... Radi solidno ... Igre koje sam skinuo rade 2 od 3, nisam sad gledao jel se neke od njih moraju još moddat da rade .... Igre su neke bezvzne male bile samo da isprobam, čim nađem cajta idu neki "bolji" naslovi .... |
|
|
|
|
|
|
#2736 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
Za PS5 nemaš PKG igre, nego ko na PS3 igre koje su u svojim mapama (kako mi se sviđa ova riječ mapa), folderima ... Staviš ih u etaHEN/games/ fillezillom, baš ko i na PS3 .... I pokrećeš ih iz debug-a u setingsima sa webman-om ..... Jučer isproban alan wake remastered i radi normalno .... |
|
|
|
|
|
#2737 | |||
|
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Znam znam, ja sam ti to zapravo i objasnio par stranica prije ![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
I da, to što možeš pokrenuti igru i tipa započeti ništa ne znači, može ti random kasnije na nekom dijelu zaštekati i nema dalje.
|
|
|
|
#2738 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
https://www.youtube.com/watch?v=FqUVauNtU34 Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#2746 |
|
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
kupio ja danas to cudo tehnike isplatilo se pricekat, ispalo me 20 eur konzola, digital... big bang plus bodovi sa visa kartice ![]()
|
|
|
|
#2748 | ||
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Mjesečno ili one-timer? |
||
|
|
|
|
|
#2750 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ruše mi se neke igre. A i kad idem na PS Plus (onaj žuti kvadratić na home ekranu) pod Monthly games se zbrejka konzola, izbaci error i baci me na Home ekran s opcijom da reportam error. Već sam pisao tu o tom problemu pa mi je Mirkopoter dao kontakt od lika u Zagrebu (PlaySolve servis). Kontaktirao sam ga i rekao mi lik da probam reinstalirat kompletno software na plejki (poslao mi video s uputama kako), nakon toga da napravim sa novim mailom novi PSN account, ulogiram se i tek poslije dodam svoj PSN account s igrama. Na svom acountu enableam sheranje igara na istoj plejki i na tom novom accountu igram. E sad, nisam još to isprobao jer sam našao lika tu lokalno u okolici Čakovca koji ima lab i bavi se servisima elektronike. Na dobrom je glasu, zna promijenit tekući metal, zamijenit problematične komponente i sl. Dogovorili smo da mu donesem plejku 25.11. pa da je temeljito očisti i pogleda kaj ne radi. Kad mu donesem, spomenut ću mu metodu od ovog lika iz Zg-a, pa da čujem kaj misli o tome. Uglavnom njesra. |
|
|
|
|
|
#2751 |
|
Registered User
|
Je li vama, kojima se pojavio PSN+ popust, istekao Plus ili.. ? Citam ljudi kazu: "You're supposed to unsubscribe first before the black friday sale." Ako im je to fora onda jebi ga.
|
|
|
#2752 |
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja sam uredno nadoplatio još godinu dana, a već sam postojeći subscriber (tek bi mi istekla godišnja pretplata za mjesec dana).
|
|
|
#2754 |
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Meni to nisu gurali "pod nos" niti sam vidio da mi igdje nude, samo sam danas na blef otišao na produljenje pretplate i vidio da mi daju 25% off pa iskoristio.
|
|
|
#2755 |
|
Registered User
|
Havala ali evo sad dobio BF ponudu. Kupljen.. ![]() ..samo klošari nude PREMIUM i EXTRA na popustu. Nema essential. Za UK region ima. ![]() ![]() https://www.reddit.com/r/playstation...from/#lightbox
|
|
|
#2756 |
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Meni nema popusta na dodatnih godinu dana...daju popust samo ako sa essentiala prebacim na neku skuplju. A essential mogu kupit samo ako ga nemam uopće...GG $ONY. ![]() EDIT: Ma prejaki su, dakle ako želim upgrade na ovu srednju, nema popusta, ali zato ako idem na premium, na najjaču, e onda ima popusta. Kakvi vrhunski lihvari. Ja sam na HR PSNu i to već mislim nekih 12-13 godina neprestano, tj neprekidno. Baš misle na nas dugogodišnje pizdurine i budale. ![]() A na ovom linkanom redditu vidim da doslovno daju nasumično ekipi popust na bilo koju pretplatu, nekima čak i ako su već pretplaćeni. Doduše, ja im na PSNu nisam kupio igru od mislim 2015e, pa možda po tome ispadam loš korisnik, ali desilo mi se da je skoro svaka igra koju sam kupio nakon izvjesnog vremena izašlao kao PS+ free igra pa sam odustao od kupovine. Zadnje izmijenjeno od: Disco. Jučer u 20:21. |
|
|
|
|
|
#2757 |
|
Registered User
|
Znas kako, ja nisam dobio popust ni preko weba ni preko plejke kad idem na promjenu pretplatu. Vec mi se pojavio ovaj thumbnail: ![]() Preko njega sam dobio popust. Da sam isao normalnim putem, platio bi punu cijenu. E sad, ti kazes da ti nudi popust sam oako ides upgrade. Treba da ti ponudi popust i za PREMIUM i EXTRA ali kao sto vidis, essential nema vise na popustu. Ali ako nemas na EXTRA popustm probaj preko tog BF "thumbnaila". Samo da znaju kenjat sa ovim storeom, znaju. Koliko sam samo puta vidio cijenu igre, prodaju mi igru koju imam. Upravo kad sam gledao da produzim PSN+, vidio sam na storeu Kingdome Come 2 obicna standard verzija 90$. How yes no..
|
|
|
#2758 | |
|
Prvoklasni Krkan
|
Citiraj:
Jer sam probao preko kompa tj browsera i preko PS appa na mobu i ništa ne nudi. Probam još i preko konzole. EDIT: Kita u Billa i na konzoli, isto što mi nudi u PS app (kliknuo sam na BF deal): ![]() Zadnje izmijenjeno od: Disco. Jučer u 21:06. |
|
|
|
|
|
|
#2759 |
|
Registered User
|
Da to je na konzoli. Ne znam, jedino da otkazes pretplatu pa da vidis hocel ti se pojaviti kao meni. Jer ja prije toga nisam vidio nikakav popust.
|
|
|
#2760 |
|
Prvoklasni Krkan
|
A ne moram otkazivati, samo pogledam na kompu bez da sam ulogiran i ne, nema popusta za essential, deru jer su trenutno monopolisti, a ekipa veli da su đabe prema M$ovoj pretplati. Hajde, ovdje bar i extra ima popust, dok meni ne nude ni to. Nije da me extra zanima, samo komentiram. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|