|
|||||||||||
|
|
#31 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
|
#32 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Posto mi se nakupilo 30e za naknade za placanje u prosloj godini htio bih poceti placati s Aircash-om racune. Zanima me kako prebaciti novac na Aircash bez naknade, bez da idem na Tisak(ne znam ni jel bi tamo bilo naknade za uplatu gotovine) ? Idem na Uplata pa dodam svoju debitnu karticu i s nje prebacim na Aircash? Svaki mjecec bih prebacivao iznos za racune tog mjeseca. Da li se za to placa naknada? |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Točno tak kak si napisao i nema naknade za plaćanje računa. |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Aircash
Citiraj:
Mislim da naknada za uplatu sa ziro racuna ovisi o tvojoj banci, ne o Aircashu. Provjeri si u banci. Sto se kartice tice , bilo je besplatno ali takodjer koras provjeriti s bankom. |
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Premium
|
Hvala, dodao sam karticu i sve je proslo bez naknade. Hvala, nije bilo naknade za nista, PBZ banka. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
nema naknade niti na tisku niti preko banke. ...točno ima opisano u aplikaciji što aircash naplaćuje naknadu - super je opisano. |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Premium
|
Aircash
Pise da je prilikom placanja sa racuna moguca naknada banke. Vjerojatno kad se uplacuje preko barkoda ili transakcija a ne kod kartica. “Aircash puniš besplatno. Možeš uplatiti najmanje 1,00 €, a najviše 700,00 € – ako si verificirani korisnik U slučaju uplate prijenosom s bankovnog računa, primljeni iznos koji se odobrava na Aircash novčanik može biti umanjen za bankovne naknade i troškove na koje Aircash ne može utjecati. Kod povrata neidentificiranih uplata bez ispravnog poziva na broj, iznos može biti umanjen za iznos troškova i naknada do 1,00 EUR za prijenos u Eurima, i do 3,00 EUR za prijenose u ostalim valutama.” Zadnje izmijenjeno od: spawn. 01.02.2025. u 19:45. |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
ja svaki mjesec ili dva ubacim par sto eura na račun i SVE što ima bar kod plaćam sa aircash karticom. parking također. fora je što kartica osim što ima limite ima i opciju da je zaključaš jednim klikom i nitko ne može koristiti je, ali mobitelom scan and pay možeš i dalje plačati. |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Jel netko probao u zadnje vrijeme uplatiti gotovinu na tisku? Navodno je sad limit 30 eura. https://www.reddit.com/r/financije/c...ne_na_aircash/ Nigdje taj info ne nađem na aircash faq, niti su dali bilo kakvu obavjest...
|
|
|
#42 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Prošli tjedan sam uplatio 300€ na benzinskoj. |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Registered User
|
Na Ini i Petrolu može 300 ali Tisak je snizio na 30 eura po transakciji, čitam sad na forum.hr ...
|
|
|
#44 |
|
#erase startup-config
|
Kiosci su laka meta za pljačkaše. Vjerujem da tetama nije ugodno imati po par soma ojra keša na kraju dana. |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
možeš imat više fizičkih, ne podržavaju virtualne |
|
|
|
|
|
#48 |
|
#erase startup-config
|
Ako hoćeš karticu moraš to sve kako na Aircashu tako i na svemu. Bikoz kartice. Ako neš karticu možeš kao “Ivan Horvat” iako je to ilegalno. |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Registered User
|
Svaki profil se mora verificirat s osobnim dokumentom. Da li koristiš fizičku karticu ili ne, to je nebitno u cijeloj priči.
|
|
|
#51 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Pripazite na Aircash, primjetio sam dvije ozbiljne stvari... 1. Mobilna aplikacija uopce nije u stanju generirati PDF potvrdu 2. Kada uplacujem novce na Aircash preko mobilne aplikacije i koristim neku svoju karticu, Aircash aplikacija trazi CVV broj... Problem je sto taj CVV broj nicem ne sluzi, danas sam upisao potpuno krivi CVV broj i prosla je uplata direkt sa kartice bez ikakve dodatne provjere... Sve u svemu, ovaj Aircash je ili radila ekipa iz vrtica koji su se malo igrali programiranja... Ili je ovo namjerno tako napravljeno i bogtepitaj kakva muljaza stoji iza... Edit: Ovo pod 2 - moguce da Aircash potpada pod neku kategoriju gdje dodatne provjere nisu potrebne pa cak i sa krivim CVVom prolaze placanaj? Na tako nesto sam naletio cackajuci okolo...
Zadnje izmijenjeno od: calypso. 07.11.2025. u 12:25. |
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Premium
|
Citiraj:
probao sam sad sa revolutom, javio mi je da je transakcija odbijena zbog neispravnog CVV, ali uplata na aircash je uredno prošla |
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Iako, na support chatu sa Aircashom su mi rekli da kod nekih merchanta, ovisno o statusu ili kojecemu, ne trebaju raditi dodatne provjere pa tako onda i placanja sa krivim CVVom prolaze... Cekam Aircash da mi se jave po ovom pitanju jer je ovo sigurnosni propust samo takav (koji to mozda na kraju i nije)...
|
|
|
|
#55 |
|
Premium
|
ne baš, mora se poklopiti i datum isteka, ali da, dosta ti je da vidiš samo prednju stranu nečije kartice |
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
Ali, ne znam baš u kojoj situaciji ćeš vidjeti nečiju prednju stranu kartice i upamtit brojeve. A i da nekim slučajem imaš te podatke, moraš biti lud da to iskoristiš jer se odma vidi na koji aircash račun je sjela uplata. Znači svjesno radiš kazneno djelo sa svojim verificiranim podacima.
|
|
|
|
#58 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne brine me taj problem. Ako mi netko slika broj kartice, vidi mi i cvv (jer je na istoj strani), ali nece dobiti odobrenje transakcije posto danas mnogi ako ne i svi imaju implementiranu 3ds autorizaciju. Hocu samo reci da ne bih koristio svoju karticu na platformi gdje (citajuci ovo do sad) nisam siguran sto se dogadja s verifikacijom te iste kartice - je li u pitanju bug ili mozda feature.
|
|
|
|
#59 |
|
Premium
|
Aircash
Nema smisla da je Aircash kriv za topup preko kartica drugih banaka. Valjda bi druga banka trebala biti kriva sto dopusta topup BILOGDJE sa krivom CVV-om kartice od te banke? Placanje/trosenje sredstava sa Aircash kartice ne prolazi sa krivim CVV-om, probao puno puta,slučajno naravno. |
|
|
|
|
|
#60 |
|
#erase startup-config
|
Aircash
Da li je iznos sa kartice skinut otkuda je novac povučen? Mislim, ako transakcija prođe bez CVVa ili s krivim CVVom to je teško kršenje PCI DSS standarda za što postoje poprilične kazne. PDF potvrde na Aircashu nekada treba pričekati i pola dana da ih se može generirati. |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|