|
|||||||||||
|
|
#2761 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Cini se da je Apple prepoznao priliku, jedino je 250gb ssda malo, ali za te novce nije ni to lose. At $799 instead of $999, this deal beats most Black Friday pricing and sits $200 below Apple’s standard retail price. If you’re tired of Windows bloatware, driver issues, and laptops that feel sluggish after six months, this is your exit ramp into a faster and cleaner computing experience. https://gizmodo.com/ditch-your-old-w...ops-2000680611 Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#2762 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Nešto se i šuška da će Apple izbaciti low-budget lap, 13" sa čipom koji se ugrađuje u Iphone (koji je jači od M1) koji bi trebao konkurirat jeftinim Windows i Chromebook uređajima. Nisam fan Mac OS-a ali za dovoljno primamljivu cijenu možda bih ga probao dugoročnije koristiti. https://www.reuters.com/business/app...ts-2025-11-04/ |
|
|
|
|
|
|
#2763 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Tih 799 je bez poreza, tako da ta cijena i nije nešto osobito primamljiva kad dodaš sve namete i prebaciš to u HR okvire. Ne znam kad sam zadnje vidio Air u živo. Ni ne čudi me jer se griju ko blesavi. Ako izbace taj low-budget lap, to je zadnji čavao u lijes Airu. Neće ga nitko više kupiti ako ovi slože da A procesori mogu ganjati OSX i desktop aplikacije, a još se pritom manje grije. Ako mislite da je throttlanje problem kod Intela i AMD-a, niste probali Air s M procesorima ![]()
|
|
|
#2764 |
|
Uptime 99.99%
|
Trenutno je na amazonu 950 eura sa porezom, ja bi rekao u odnosu na win mid range ovo je mozda pocetak masovne adapcije na mac. https://www.amazon.de/MacBook-10-Cor...=1XPWZYYRULO81 Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#2765 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ne znam puno o novim paradigmama, ekonomiji, twitteru ili Trumpu, referencirao sam se na ROI u domeni AI. I mislim da su se tu malo preračunali i da zato AI iskače iz paštete. |
|
|
|
|
|
#2767 | ||
|
White Rabbit
|
Citiraj:
> Microsoft takes on Ninite with easy batch multi-app installations Citiraj:
> BitLocker recovery bug in recent Windows updates could brick your PC |
||
|
|
|
|
|
#2769 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Znači, Apple napravi M1 dedicated čip samo za laptope, a onda se ispostavi da A čip, koji se nalazi u mobitelima, radi bolje od njega u tim istim laptopima. Koliko bačenog novca i nepotrebno utrošenog vremena...
|
|
|
#2770 |
|
Uptime 99.99%
|
the laptop is said to have a new design with a “lower-end LCD display” and it’s expected to run on an A-series iPhone processor that’s said to deliver better performance than the M1. It’s also likely to have a smaller display than the 13.6-inch MacBook Air. Performance is important, but the price point will be crucial if Apple wants to really compete with the proliferation of Chromebooks and entry-level Windows devices. The company is said to be ready to sell this Mac for “well under $1,000.” Chromebooks and Windows laptops often sell for just a few hundred bucks. Higher-end Chromebooks cost around $600, so Apple would likely have to sell this laptop for $700 or less for it to make a real splash. https://www.engadget.com/computing/l...174143869.html Ako bude brzi od M1, to uopce nece biti lose, dobra alternativa za los smjer Windowsa 11.
“Those who surrender freedom for security will not have, nor do they deserve, either one.” Zadnje izmijenjeno od: Bono. 06.11.2025. u 11:26. |
|
|
|
|
|
#2772 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Microsoft admits Windows 11’s right-click menu is cluttered, confirms fix with a new UI feature https://www.windowslatest.com/2025/1...ew-ui-feature/
|
|
|
#2773 | |
|
White Rabbit
|
Citiraj:
Kemijaju oko nečeg čije je riješenje tako jednostavno: https://www.elevenforum.com/t/disabl...ndows-11.1589/ |
|
|
|
|
|
|
#2774 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Citiraj:
|
|
|
|
#2775 | |
|
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Logitech također prodao dušu. Prvi komentar zvuči kao šala ali je u biti opis novog poslovnog modela. Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#2776 | |
|
White Rabbit
|
Opet... Citiraj:
Drago mi je da mi ne treba to sranje privatno. |
|
|
|
|
|
|
#2778 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Mi cak imamo broj telefona covjeka u firmi kojeg mozemo nazvati kad god, ako nam zatreba recovery key. Lik valjda na mobu fura offline excelicu sa kljucevima svih laptopa. Bit ce da je i njima podne od tih sranja.
|
|
|
|
#2780 | |
|
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
Neloše. Radi svoj posao ok. |
|
|
|
|
|
|
#2782 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
jel postoji nacin za dobit u ovom s*anju od w11 opciju "use small taskbar buttons" jer koliko vidim u svojoj inteligenciji M$ je maknuo to. spominje se dosta 3rd party sw, al za mnoge pise da moze doc problema nakon update-a raznih... inace koristim openshell i bez toga su mi w10 i sad w11 unusable pa neznam jel moze doc do klanja tih drugih sw snjime. AFAIK sa open shell-om se nemoze mjenjat taskbar visina?
|
|
|
#2783 |
|
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
ExplorerPatcher i dobiš sve opcije koje su nekad bile sasvim normalni i sastavni dio operativnog sustava. ![]() Open Shell i ExplorerPatcher se mogu bez ikakvih problema koristiti istovremeno, pa fino iskombiniraš opcije oba alata.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
|
|
|
|
|
#2784 |
|
Premium
|
njega proucavam, ali se dosta zale da se strga kod updejtanja. jel koristis to? meni doslovce za sada treba samo da mogu visinu taskbar-a promjenit jer ovo je kriminalno lose kak zgleda sad. i volio bi ako se moze aktivirat quick launch menu kao sto to radim u w10 uvjek. nisam jos proucio jel moguce... fala
|
|
|
#2785 |
|
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
|
|
|
|
|
#2787 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
|
|
|
|
#2788 |
|
Premium
|
a jel ima nacina za maknut ova gofna nepotrebna koja mi bezveze zauzimaju pogled u exploreru: ![]() ne radi nijedan registry "fix" koji sam probao sa win10, pa ni ovo. ![]()
|
|
|
#2789 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
|
|
|
|
#2790 |
|
Premium
|
a hebga sad. opet novi 3rd party lol, i to for pay. ma super mi je explorer, al nije super sto se*u sa ovakvim glupostima da nemos maknut sa par klikova ko sto radim u w10 oduvjek
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|