|
|||||||||||
|
|
#7291 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
https://eu.ugreen.com/products/ugree...hernet-adapter
|
|
|
|
#7292 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Bome, marka do marke ![]() Jedino za što sam čuo od ovog svega je ANKER. Uzmi ugreen ili anker, ovo sve ostalo ti znatno povećava šansu da ćemo se vidit na topicu kad stigne |
|
|
|
|
|
|
#7293 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
nemogu na USB-c. nemam port odnosno ostajem bez jedinog koji mi je za spojit monitor sad. jedino ak si ti mislel na taj port spojit i zato uzet sa DP/HDMI izlazom. nebih rizikirao. radije keep it simple USB-A sa 3xUSB3.0 i LAN. ili ima nesto sto neznam/nisam skuzil? stavil sam na temu za hub.
|
|
|
#7294 |
|
Premium
|
jos jednu "stvarcicu" danas skuzio sa x280. ako ubodem USB stick, neovisno jel direkt laptop ili preko HUB-a, WiFi prestane delat, odnosno prekida i odspaja se. nema veze jel na bat ili plugged. inace skoro nikad ne koristim wifi pa nisam to ni skuzil do sad, kad privremeno moram na wifi dok ne stigne novi HUB sa LAN-om. ludilo ovi thinkpad-i ![]()
|
|
|
#7295 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Nisam to primjetio. Moj je 99% na wifiju i koristim usb-a port dosta cesto. Evo dok prebacujem 10GB sa sticka, wifi drzi normalno (1200/1200 Mbps), a ping prema 1.1.1.1 stabilan i nema recimo timeouta. Kod mene je AX210 kartica
|
|
|
|
#7296 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Sve mi se čini da imaš primjerak koji je "na izdisaju"... |
|
|
|
|
|
|
#7297 |
|
Premium
|
Ce vidimo. Inace radi bez greške. Problem sa zvukom je od novoga, ovaj sa wifi sam tek primjetio jer ne koristim ga inace. Lap je na stolu i rijetko kad ga nosim. Da nije to sa wifijem povezano sa manjkom struje jer je lap uv sa throttlestop-om? Iako otkad sam nedavno malo podigao mV, nisam imao nikakve probleme... edit: ispravak, ne prestane radit net kad ubodem bilo koji stick vec ciljano SanDisk Extreme usb 3,1. znaci ubodem, istog treba net ne radi, iscupam ga, istog trena net radi. u bilo koji konektor (lap ili HUB). na njemu je ventoy sa image-ima i alatima za boot i instalacije OS-a, ak je bitno. autorun mi je uvjek iskljucen u OS-u, ak je i to bitno. ludilo ![]() .
We all must hang together, or surly we will hang separately. Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. Jučer u 09:13. |
|
|
|
|
|
#7298 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Hoće te USB memorije ludovati, imam par komada SanDisk Ultra Dual Drive Luxe (to su oni kaj imaju USB Type-C/Type-A), 256GB i 1TB rade normalno na bilo kojem OS-u, ovaj pak jedan od 512GB normalno radi samo na penđerima, kad ga probaš koristiti na MacOs-u ili Linuxu ili se neće prijaviti ili se prijavi pa pukne konekcija nakon što počneš nešto na njega spremati, svi su formatirani u ExFAT,... nosio sam ga i na reklamaciju no testirali su ga na penđerima, a tamo radi OK tak da jbg ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|