|
|||||||||||
|
|
#1411 |
|
Yare Yare Daze
Datum registracije: Jan 2014
|
Pa kakva je ovo prijevara od Telemach. Ukratko stari mi ima pretplatu na 2 mobitela+eon Tv za vikendicu u Slavoniji.Sad kada nam je došla optika u zgradu ponudili full paket trio sa 200+ programa za 30ak eura. Ja im kažem posto stari nezna,da mi imamo frisko potpisani ugovor sa a1 u 5. Mjesecu i da bih trebali plaćati penale,čovjek mi prekine.Nazove starog i kaže da Telemach plaća sve penale neovisno kada je potpisan ugovor kod drugog operatera i poslali mu ugovor. Dali ovo mogu kako prijaviti hakomu? |
|
|
|
|
|
#1412 |
|
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo nakon kolko dana napokon prebacili bez ikakvog zvanja samo su switchali. Zasad sve radi kako treba.
|
|
|
#1413 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Tako je barem bilo na HT pred koju godinu, pa me ne cudi. I naravno, kod friskih korisnika ide instalacija od tehnicara, aka tih "150e" ekstra penala. Kod produzivanja naravno da se to vise ne racuna. Mozes hakomu prijaviti, mozda im posalju inspektora koji ce istraziti slucaj i ako se utvrdi nepravilnosti stisnuti opomenu i tipa 5k kazne + duplanje kazne ako se ponovi. Sto bi se reklo, nece niti osjetiti ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1414 | |
|
Yare Yare Daze
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
Kada zoveš ikoga u Telemach službi za korisnike kažu da samo plaćaju penale do 130Eura. |
|
|
|
|
|
|
#1415 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Mozes kontaktirati Hakom i potencijalno prijaviti, ali mislim da ce trebati preslusati snimke |
|
|
|
|
|
|
#1416 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2018
|
Prosli mjesec prenio broj online u telemach i broj zapne u prijenosu, kartica neaktivna U cetvrtak napravim prijenos u telemach centru, evo prijenos odraden kartica opet nekativna.. Pa jel moguce da su toliki nesposobnjakovici?? |
|
|
|
|
|
#1417 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Tema je za Telemach optiku ![]() On topic, sve je moguce. Mene mobilni provider X prebacio "na zivo", a kartica u posti, putovala do mene Reko halo prijatelji dragi... Na kraju sam dobio neku "zamjensku" na prodajnom mjestu koju su aktivirali instant. |
|
|
|
|
|
|
#1418 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2016
|
Off-topic je al imaš pravo na penale za svaki sat koji te nisu prebacili. Bilo je 10kn za svaki sat i max 15 dana. Ne znam jel se povećao iznos sad. Googlaj, imaš rok neki do kad moraš podnijeti zahtjev za naknadom. |
|
|
|
|
|
#1419 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Evo jedna zanimljiva, možda nekome pomogne ako nije ranije pisano. Nema pogodnosti za postojeće korisnike, ali raskineš ugovor i uzmeš isto na prvog sljedećeg punoljetnog ukućana.. Tada je 6-9 mjeseci usluge za euro ovisno da li je telemach ili HT optika po kojoj ide usluga. Dodatno, dobio sam Nokia G-1426G-A, usluga je 1GBit, router ima 4x1Gbit lan, ali.. stavite kanal širine 160MHz, provrtite koji je kanal najmanje zagušen, dobiti ćete 2400+/2400+MBit/s wlan i na njemu provrtite speedtest, dobiti ćete 1500MBit/s+ download i 1050MBit/s upload.. Speedtest u nastavku: ![]() Zadnje izmijenjeno od: Pawzilla. Danas u 14:40. |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|