|
![]() |
#782 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
prvi put cujem. zvuci nevjerovatno... AFAIK free bi trebao biti samo glavni racun, sto realno gledano i IMO je oduvjek i trebalo bit obzirom da je obvezno da ga hebeno imas. al ko danas od mlađe gen moze bit da nema net banking preko kojeg nas deru ko tutleke...
![]() |
#783 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2025
|
nesto su pričali političari al navodno tek od 27.me, u pbzu moraš imati net bank. da bi kupovo prek neta dok u rajfasenu to nisi moro imati , trebalo bi navodno i net bank isto biti bespaltan uz osnovni t.r. |
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Da nešto se je pričalo o tome https://www.google.com/search?q=besp...&bih=731&dpr=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
prije dva dana mi otkazala poslusnost biometrija u aplikaciji uopce se ne pojavi da skeniram prst. Probao ugasit pa upalit, ali kad dodje da skeniram prst uopce se ne pojavi na ekranu da skeniram i ne mogu nazad aktivirat Naravno radilo prije toga. U svim ostalim aplikacijama radi revolut, keks, cak i MyWay radi
![]() |
#786 |
Premium
|
poz. dali znate kako ide procedura gasenja racuna na PBZ-u (viza prepaid i ziro bi ugasio jer nemaju smisla uz revolut). pretpostavljam da moras doc u poslovnicu. kolko cca naplacuju doticno?
![]() |
#787 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Besplatno je gašenje računa. Bar bilo prošle godine kad sam gasio usluge u PBZu |
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Premium
|
nemogu vjerovati lol. a za napravit mbanking na mob-u, treba u poslovnicu (net banking imam, al koristim token, nikad jos preko moba)? edit: thx alister
We all must hang together, or surly we will hang separately. Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 10.10.2025. u 12:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Premium
|
vec neko vrijeme muku mucim sa tokenom rucnim od PBZ. stavim nove bat (2x cr2032) i on radi. nakon dan dva kod paljenja zamjenite bat. uredno prikazuje display i sve, al neda ic dalje nego samo ta poruka. jucer zamjenio obe bat opet. jutros smece opet istu poruku. za pop. AFAIK novi mi dati nece jel tako jer ne postoji vise, a opet moram u banku za to, isto kao i za napravit mbanking, a to mi trenutno nije zgodno.
![]() |
#791 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ne koristi tvom problemu ali me sjetilo ![]() Moj token je slučajno proveo 2-3 godine na balkonu, kisnuo, bio pokriven snjegom, pola ekrana mu se jedva vidi, baterija gubi kontakt, treba ga stisnut u predjelu čipa da bi čitao karticu ali i dalje radi ![]()
![]() |
#792 |
Premium
|
a eto. ma nije kod mene bat ocito. nesto drugo njega hebe, al mi nije jasno sta. i nije mi nikako jasno zasto to gofno ima 2 bat umjesto jedne, stvarno. izvucem mu ladicu od bat. pustim vani min dva, ubodem nazad i normalno radi. razmisljam da ga otvorim i pocistim malo. btw star je moj isto valjda prek 10g.
![]() |
#793 |
Premium
|
svaki put kad mislis da te nemereju vise raspizdit uspiju u tome. ulogiram se veceras i ocu prebacit sa racuna na racun nesto evra. opcija koju koristim stalno. ukucam sve sto treba i button "nastavi" na dnu siv. refresh, ista stvar. WTF. jel vama radi? mozda me gamad blacklistala jer toliko kenjam protiv njih i reklamiram revolut loool.
![]() |
#794 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Novi feature od PBZ-a, nist specijalno... moras otic u izvrsene naloge, nac tekuci sa kojega si vec prije prebacivao i nac takvu transakciju u toj listi izvrsenih naloga pa onda kopiraj/ponovi transakciju. Ako ides direktno na tekuci da nadjes tu transakciju od prije pa ju pokusas kopirati - nece proci.
![]() |
#795 |
Premium
|
Proradilo je jutros, al da pojasnim, nije se radilo o nalogu, već mjenjacnica/prebacivanje unutar mog bankinga. Znaci prebacivanje sa tekućeg na viza prepaid koju koristim za online. Nema tu nikakvog ukucavanja ništa osim cifra i sa kojeg na koji racun.
![]() |
#797 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Konkretno sad posto ti je uspjelo prebacit novce sa racuna y na racun x, odes u naloge i naci ces tu transakciju na racunu y. Dali sad razumijes sta ti pisem? Taj "trag" izvrsenog placanja/prebacivanja/naloga mozes iskoristiti ubuduce kada normalno prebacivanje izmedju racuna ne radi, samo prilagodis cifru....
![]() |
![]() |
#799 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Mirovinsko traži da ti banka da dozvolu da se uplaćuje mirovina. Onda odeš u PBZ banku jer naravno nema online. Na šalteru djelatnik isto nema digitalno da povuče iz sustava nego uzme šprancu papira za mirovinsko i napiše ručno ime i prezime i IBAN i lupi pečat. Ništa bez pečata. ![]() Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Premium
|
Jad i bijeda. To je ta famozna digitalizacija. Ma treba ih sve pozatvarat i oduzet licence za rad. Paraziti.
![]() |
#803 |
Premium
|
Ovo prvo haha. Hostapleri edit: bas sam jucer tu opciju trazio po njihovom netbankingu i tamo je, ali ispod pise upozorenje da su zbog bla bla, onemogucili i da je potrebno se javiti u poslovnicu. smješno i jadno.
We all must hang together, or surly we will hang separately. Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 20.10.2025. u 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Premium
|
Ne moraš nositi mob. Dobiješ kod koji vrijedi 24 sata od trenutka izdavanja Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Premium
|
Ne kuzim. To dobijes u banci i imas 24h za iskoristiti? Ili dobiješ na sajtu privremeni da prezivis 24h njihovu glupost nakon čega opet moras u poslovnicu? Ako je ovo prvo, u cem je problem da ti to dostave digitalno?
![]() |
#806 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
Citiraj:
Ti se stvarno čudiš kao pura dreku s ovim bankarstvom... Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#807 | |
Premium
|
Citiraj:
Odeš fizički u poslovnicu i dobiješ kod za aktivaciju na papiru a drugi dio koda dobiješ sms porukom Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Premium
|
Nemogu isprintat i poslat u kuverti na adresu usera kojeg imaju u databazi i koji je zatrazio te kodove? Budimo realni, znaju oni, a i mi, zasto inzistiraju na dolasku u hebenu poslovnicu. Edit: Sjecam se u koronjati natezanja snjima. Nova kartica stigla i traze da dodem u poslovnicu po nju jer eto u to vrijeme nisu jos slali postom. Moro sam prijetiti i pozvati se na lockdown da bi pristali poslati postom. Hostapleri.
We all must hang together, or surly we will hang separately. Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 21.10.2025. u 11:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ne kužim famu oko svega. Da se slučajno desi da poštar krivo odnese kuvertu dizale bi se bune i psovke kako to kako to? Odeš u banku radi svoje sigurnosti i lijepo si aktiviraš. Izgubio si puno više na razne fb,tiktok yt short idiotarije i videa s razinom iq0, a teško radi sebe otići do poslovnice. Digitalizacija je tu da olaksa neke stvari a ne da zamijeni ljudski mozak. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|