|
![]() |
#2581 | ||
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Ako netko ima Lenovo ThinkBook 16 G7 ili bilo koji drugi laptop s modern standby, molim da isproba, ne znam je li do OS-a ili BIOS-a nešto.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2582 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Nisam mislio PT kao rješenje, nego kao flaster dok se ne nađe rješenje ![]() Ja sam ga koristio jer mom dellu nakon gašenja ekrana treba 20ak sekundi da ga upali i pri tome izgubi wallpaper. W10 je u pitanju. Nikada našao rješenje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2583 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
BTW, u slučaju da netko pušta power plan postavke kroz GPO ili Intune, ovo će mu biti korisno: https://www.reddit.com/r/sysadmin/co..._24h2_disable/ Vječno smo pokusni kunići, stalno neki workaroundi. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2584 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Citam ovu temu i tak sam sretan kaj na lapu iz potpisa vrtim Server2025 pa ak neko hoce "ciste" winse koji se ne potrgaju odma dok izadje update probajte. Sent from my 2201116SG using Tapatalk
![]() |
Uređivanje | |
|
|