|
![]() |
#361 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Ima dosta izmjena: https://news.xbox.com/en-us/2025/10/...sential-plans/ ![]() As we continue to evolve Xbox Game Pass, we’re focused on delivering more value, more benefits, and more great games across every plan. Whether you play on console, PC, cloud – or all three – there’s a Game Pass option designed to fit your playstyle.
![]() |
#362 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Piše da im se server srušio od toliko ljudi koji su željeli otkazati pretplatu. ![]() 30EUR/mjesečno - nisu normalni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Najtuznije je sto su napustili Xbox konzolu da se fokusiraju na Xbox servis, i onda i njega us*ru. Sjecam se kad sam uzimao PS5, Xbox SX je bila jako primamljiva konzola. 120FPS hibridni mod, dosta igara ostane u pozadini raditi gdje si ih ostavio dok je kod PS5 samo jedna. Ima nativnu podrsku za M+K za dosta vise iogara nego PS5 i meni su samo ekskluzive prevagnule na PS. Sad cekam Sony odgovor kada povecaju PSN+ 3x jer nemaju konkurencije. Placam jebe*u preplatu 80€ samo da mi internet radi u igrama. IGoR_2803 Trebao bi ti iduci mjesec placati oko 17€ sada ali ovo sve zavisi od regiona.
![]() |
#366 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Onda imaš Premium? To se pogleda na accountu. On bude 15EUR sada. Ne samo da cijena bude viša, nego su smanjili broj igara. Samo ultimate ima sad sve igre + day one igre. Ovaj srednji paket bude ostao ograničen s igrama. Day one igre koje smo do sada igrali za 10-12EUR mjesečno, sad budu 30EUR mjesečno. Ja sam otkazao upravo. Najbolji komentar valjda ikada: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ma gledam na accountu, ali ta jebena microsoftova integracija svega živoga mi ide na živce. Na poslu pizdim s Teamsima, privatno sa svim živim uslugama, svako malo "Something went wrong" pa logiraj se 100 tisuća puta. Kad razmislim, bit će mi drago ako ih odjebem s Game pass-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|