|
![]() |
#32221 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
The Invisible Man - Napokon se natjerao da pogledam. Ne bih se slozio da je za 92% kao na rotten, ali solidan. Ocekivao sam krš, pogotovo sto je BlumHouse ali ispao je dobro. Preporuka za horror-lite.
![]() |
#32222 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
F1: The Movie - kao nekome tko ne prati formulu još od Schumachera, sasvim solidna zabava. Da, vidi se da to nema veze s formulom, vidi se da je to sve nabacano s brda s dola, amerikanizirano i pojednostavljeno, pa jbt Pitt nije jednu utrku paktički završio. ![]() Ali sve u svemu, gledljivo, zabavno, ako ikad naletim na TV-u ponovo, pogledati ću. Način snimanja iz formule, slično Top Gunu, meni baš odgovara. I ono klasična američka spika. Idem se pripremim za "meč", imam 3 dana, zgibovi, sklekovi, trčanje ujutro. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32224 |
Registered User
|
A dobro, bilo bi dosadno da se u filmu priprema 3 dana pred utrku hotlapingom na iRacingu do 4 u jutro ![]()
![]() |
#32226 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Isto ako u Top Gunu, nakon par utakmica odbojke na pijesku spremni su za rat ![]() Jedno i drugo je bajka za odrasle....formula poznata jod od Rockya i ranije. Ostarjeli underdog unatoč nemogućim izgledima ipak pobjeđuje i osvaja curu. Ako može ON mogu i ja mali čovjek, barem u snovima ![]() Takvi filmovi funkcioniraju ako stvore napetost i zabavu, mozak na pašu i izvrsni su. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32227 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32228 |
Premium
Datum registracije: Mar 2020
|
fantastic 4, evo neznam bogami p.s. jedini higlight je spoiler na 1:45:41 kad ga prikazu s ledja, obavezno pogledati poslje slova |
![]() |
![]() |
![]() |
#32229 |
Premium
|
Unknown Number: The High School Catfish - bolesni Ameri, ništa drugo nemam za reći. ![]() Meni jako dobar dokumentarac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32231 |
Registered User
|
To Catch a Killer - Ako nema nista za gledati, nestane struje i mobitel se ugasi radi prazne baterije, mogao bi se tad pogledati.
![]() |
#32233 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#32234 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Dizel generator uvijek spreman! The Naked Gun - u današnje vrijeme teško prolazi slapstick humor, ali meni je bio sasvim dobar kao homage originalima. Superman - pas mi je komično nepotreban dodatak i Supergirl bezveze vulgarna. Hawkgirl je bila zabavna sa grimasama, a Guy sa debilnom zurkom. Gledljivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32235 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |