|
![]() |
#20611 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sly i njegov Tulsa King idu u S04. Premijera S03 ove nedjelje. https://deadline.com/2025/09/tulsa-k...on-1236545821/
![]() |
#20612 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Poceo gledati slow horses, je li to to sto se tice serije kao u prvih par epizoda ili ce postati dinamicnija. Zanimljivija? Mislim da nije serija losa samo je stvarnost postala veca drama nego bilo sta na TV-u. Ali o cemu god da pricaju mi izgleda trivijalno. Dat cu joj sansu jer su likovi smpaticni.
![]() |
#20613 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Kakvu "dinamičnost i zanimljivost" točno očekuješ od špijunske drame/trilera rađene po knjizi? Od početka mi je bila odlična, tako da ne znam odgovoriti na to postaje li bolje ![]()
![]() |
#20614 |
Registered User
|
A neka drama dinamika ![]()
![]() |
#20618 |
Registered User
|
![]() |
#20619 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Amen! Odustao. Mogao bih nastaviti gledati kao satiru ali imam previše dostojanstva za to. Liječim se s ovim, old school krimi serija s srpskom i hrvatskom mafijom iz razdoblja početka 90-ih u Švedskoj. IMDB ocjena potpuno realna, nemojte propustiti!
![]() |
#20620 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Odustao nakon prve epizode, glavni negataivac prodgy me užasno nervirao usiljenom neuvjerljivom glumom, plus kompletna scena mi je nespojiva sa alien svijetom. Jedva sam prožvakao i zadnji film. Ovo kaj je Ridley radio sa zadnjim filmovima je bilo loše, ali remek djelo kaj od svega sapunaju trenutno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20621 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
His dark materials je ako se sjećam dobro, tri sezone za tri knjige. To bi trebalo biti to. Knjige su fora, a ekranizacija je rekao bih jako dobra |
![]() |
![]() |
![]() |
#20622 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Nadjem prvu epizodu, pogledam, navucem se i evo sad nalazim drugu samo na spanjolskom jeziku. Bas ti hvala 😄 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20623 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
![]() |
#20625 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20626 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Citiraj:
No koliko se muti voda vidi se crno na bijelo iz trailera, gdje nekakav lik smiješeći se "objašnjava" tobože zabrinutom sinu/klincu: "Yugoslavs just like fighting each other"(!). Katastrofa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20627 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Upravo si nam rekao da nisi pogledao seriju bez da si nam rekao da nisi pogledao seriju. Prikazana je evolucija jugoslavenskog kriminalnog miljea u srpsko/hrvatski kriminalni milje, uzrokovana ratom. A jugoslaveni zaista vole da se ubijaju, dva rata su to dokazala.
![]() |
#20628 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Možda je serija radnjom likovima i produkcijom ok i nekom zabavna i kvalitetna, to ne sporim, no na ovakve eksploatacije i iskrivljene prikaze treba reagirati; "da su tu se neka plemena eto malo potukla među sobom, kako to oni i inače vole svakih x godina". Pogotovo kad dolazi iz zemlje koja je poznata da se 90ih tobože držala neutralno, ali su tu imali svojeg "visokog predstavnika", mutikašu C. Bildta koji je bio frend od Slobe i Biljane Plavšić, i nikad se od toga nisu službeno ogradili. I koja se istodobno pretvara u džamahiriju kriminala i nesigurnosti uzrokovanog zna se kojim grupama, no nekom je trenutno zgodno izmišljati fantomsku "jugoslavensku" mafiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20630 |
Registered User
|
Poceo gledati Studio. Zanimljiva ideja ali kao da je dizajnirana da mi dize aniksioznost. Bird Man stil snimanja lupa po glavi. Opcenito ne kontam opsesiju sa oneshot snimanjem, ali nisu morali ubitacnu muziku iz Bird Mana kopirat. Seth Rogen koji nema nikakav self awareness, zapinje za sve. Ne zna otkopcati hlace. Ubi pričom. Opcenita neka galama u seriji svakih 5 minuta. Itd. Zamisli Kramera iz sajnfilda koji ima odgovornost. Sad znam da ce svaki kadar syebat dal pojavom ili upadanjem u razgovor. Probat cu jos malo ali nit je komedija nit je ozbiljna nit je realna. Bryan Cranston kao bad guy iz TMNT. Dijalozi sa glumcima, pogotovo sa Scorsese, totoalno neuvjerljivi. Kao SNL skec. Mozda kraj serije bude u stilu.. ![]() Slow Horses se zakuhala pa se ima sta gledat \m/
![]() |
Uređivanje | |
|
|