|
![]() |
#3421 | |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Prije 2 dana sam naručio 4 narudžbe s Alija ali jedna je dobila UA**HU tracking. Sve druge su se spojile i idu preko Overseasa
![]() |
![]() |
#3422 |
Poboljsana verzija
Datum registracije: Apr 2007
|
Evo, jutros opet ista stvar. Nisam bio kući, pa su moji preuzeli pošiljku, opet naplaćeno. Stigao 4 polni 3.5" audio konektor. Stvarno me izluđuje ovo, stavljam slike, pa ako netko zna neka mi protumači. Znači manja vrećica je stigla u malo većoj vrećici na kojoj je naljepljena naljepnica "Ocarinjeno", a kao zemlja porijeka se navodi Dominikanska Republika??? Nikada mi se ovo prije nije događalo, sve takve sitnice bi stigle u jednoj vrećici u roku 2 tjedna, putem Overseasa i nikada ništa dodatno nije naplaćeno. Ovo sada stiže u razmaku par dana, paketić po paketić, a sve naručeno i plaćeno istodobno. ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: HAL 9001. 18.07.2025. u 12:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3424 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
"Razlog kontakta" i onda odabereš; "Zahtjev za povrat neosnovano naplaćenih......" Pofotkaj sve pakete i sve račune koje si platio i dobio, tko zna, možda ti vrate pare. Imaš toga više u ovoj temi prošle ili pretprošle godine gdje je nas više to odradilo i vratili su pare za većinu pošiljaka. To ti je prvi korak da probaš dobiti lovu natrag. Malo je tlaka, ali skupi se love ako ti to naplate za svaki paket.
![]() |
![]() |
#3425 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2010
|
01.08.2025 petak 23:34:37 Pošiljka je zaprimljena, 10200, ZAGREB 01.08.2025 petak 09:05:10 Pošiljka je otpremljena prema unutrašnjem prometu, 10003, ZAGREB 01.08.2025 petak 09:05:08 Pošiljka je prispjela, 10003, ZAGREB 30.07.2025 srijeda 06:01:19 Pošiljatelj je unio podatke, pošiljka još nije predana Hrvatskoj pošti Ovo je status pošiljke iz Njemačke. Što se događa, od 1.8.2025 nema pomaka. Zadnje izmijenjeno od: SejoBoy. 10.08.2025. u 17:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3426 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Očekujem Govee paket, šalju ga iz Njemačke ali bez ikakve obavijesti. Tracking broj sam dobio od webshopa... Službeni Govee webshop. 18.08.2025 16:53:38 ponedjeljak Pokušaj dostave pošiljke 10200 ZAGREB 18.08.2025 15:24:28 ponedjeljak Dostava na adresu je u tijeku 10200 ZAGREB 18.08.2025 15:21:47 ponedjeljak Pošiljka preusmjerena u poštanski ured 10200 ZAGREB Paket sam htio preusmjerit na paketomat ili poštanski ured, ali nikakav mail niti obavijest nisam dobio... Zovem ih da pitam koji k se tu događa i moram li sam otić u Branimirovu po taj paket. Evo trenutno 24 minute čekam da se netko javi... Počet ću izbjegavat webshopove koji koriste HP-ove usluge... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3428 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Jeli ima kakvih promjena u vidu papirologije kod carinjenja? Dolazi mi za koji dan paketić sa Aliexpressa skuplji od 150€, znači umanjen je za PDV pa cu ga morati platiti naknadno. Jeli i dalje šalju pismo poštom ili se može mailom riješiti komunikacija? Jer sa ovom poštom očito neću dobiti to pismo sljedeća 3 tjedna....
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3430 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
Sent from my SM-S911B using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3431 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Privremena obustava slanja komercijalnih pošiljaka u USA https://www.bug.hr/propisi/hrvatska-...ki-u-sad-53061
![]() |
#3432 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Evo malo pljuvanja po HPu. Da li HP ima drugačije uvjete po pitanju dostave do prve prepreke u stambeni objekat? https://www.vecernji.hr/vijesti/vide...0-eura-1888496
![]() |
#3434 |
Budget gamer
Datum registracije: Nov 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3435 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
To što oni moraju ili ne moraju ovisi o vrsti usluge, vrsti paketa i što je sve točno plaćeno. Ne treba ti to nikakav direktor pričati niti se može pričati paušalno za sve pakete. To mora biti navedeno negdje napismeno u zakonu o poštanskim uslugama i pravilniku o obavljanju tih usluga.
![]() |
#3436 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() A isto tako sva kućanstva u RH moraju imati poštanske sandučiće i kućne brojeve, imaju li? Naravno da ne moraju dostaviti sve pošiljke na adresu i vrata, sve piše o Zakonu o poštanskim uslugama. https://www.zakon.hr/z/249/zakon-o-postanskim-uslugama |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3438 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Pognuti glavu, preuzeti ili pustiti neka ode nazad. Dostavit ti ga nece. Nema dovoljno filipinaca za taj posao... Kod mene u selu nema jedan postar za te pizdarije, pa za svaki klinac idem u postu. Mogu misliti kako je u gradovima. Probao sam i na silu, ali nista neces dobiti ako im fali taj jedan koji zna voziti skuter i citati hrvatske adrese/imena
![]() |
![]() |
#3439 |
Premium
Datum registracije: Oct 2014
|
Dogodilo mi se nekoliko puta, nema nikakvog pravila. Možda je jedan dostavljač kojem se neda pa kad moj paket naleti na njegovu smjenu moram u pošti podić. Jer inače često dostave, ne znam. Prigovori ti ne vrijede, nećeš dobit odgovor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3440 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3441 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
"Ah... radim ovdje 40 godina i nikad nije bilo gore. Svi nama šalju pakete, a nemamo dovoljno dostavljača, obujam posla se drastično povećao, a nema tko radit. Možete napisati prigovor..." Skupio paket i rekao hvala doviđenja... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3442 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2014
|
Eto i službenog odgovora na moj prigovor. ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3444 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
U Posti imaju neki novi softver... Vise ne treba ispunjavati one listice, vec salteristi prepisuju podatke sa same posiljke... (Cudi me da nemaju neki skener za prepoznavanje tog teksta, barem je to danas jednostavno)... Svejedno, taj dio je OK... Na racunu se dobije i broj za pracenje... No, ono sto je stvarno debilno je da svaki put kada mi treba R1 racun, moram sve informacije dati jer ne postoji vise baza u koju se spremaju ti podaci... Malo je reci da su kreteni pisali taj 'softver'...
![]() |
#3445 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
To im je netko napravio prije par godina i od tada se ništa nije promijenilo. Samo neki od problema:
Dno dna, ne daj Bože da ti treba neki support. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|