|
![]() |
#692 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
najgore iskustvo do sada by far. naručim paket. za 5 dana stigne u overseas. dobijem mejl od njih da je vrijeme dostave taj i taj dan. prođe 5 dana. ništa. pišem di je zapelo. isprika. novo vrijeme dostave taj i taj dan. prođe 10 dana. ništa. pišem di je zapelo. isprika. novo vrijeme dostave taj i taj dan. prođe 10 dana. ništa. pišem di je zapelo i inzistiram da se paket ne vraća pošiljatelju jer sam ga platio i da nek samo dofuraju paket bilo gdje bilo kada i pokupit ću ga nasred ceste bilo gdje. samo nek ga stave u kombi i ja ću doći di treba. isprika. novo vrijeme dostave taj i taj dan. prođe 5 dana. ništa. pišem di je zapelo. paket se vraća pošiljatelju. ne bi išao preko njih da su jedini. za mene su završena priča forever. |
![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
Uspio sam dobiti korisnicku u pon, rekli evo svi paketi ce danas/sutra na dostavu. Dosao mi je danas jedan od tri. Umjesto da su mi sva tri donijeli i sebi olaksaju posao. Sutra ih zovem da vidim kaj je s ostalima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Dakle, debili. Paket s Amazona dođe unutar tri dana u Zg odnosno 19.8., stoji tjedan dana u Hr. Leskovcu i umjesto da bude isporučen do vrata, debili ga bez pitanja ostave na paketomatu jedno dva kilometra od mjesta isporuke. A tek debilna aplikacija za paketonat je posebna priča, yebem mater onom tko ju je napisao i posebno onom tko je mislio da je dobra ideja odobriti je za uporabu. Sad idem napisati feedback da Amazon prestane imati posla s tim Overseas debilima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Trazi od Amazona povrat postarine, reci da nije dostavljeno na vrata, nego na paketomat 2km od tebe i nek ti plate taxi do tamo... Znaju biti vrlo susretljivi kad im korisnici j**** sve po spisku...
![]() |
#696 |
lar~
|
Nisam platio nikakvu postarinu ali za jedan paket mogu traziti povrat novaca vec pa cu to i napraviti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#697 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Poslao sam mail Amazonu, javili se unutar dva sata, dobio 25% refunda i još bi dobio nazad poštarinu da nije bio free shipping. Inače nisam zlurad, ali kad su ovi debili u pitanju,toplo se nadam da će se Amazon naplatiti od OE ili da će im bar malo zagorčati život. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Dubwise
Datum registracije: Dec 2004
|
Sto se dogadja sa Overseasom? Do sada su mi bili najtocnija dostavna sluzba, nisam narucivao par mjeseci preko njih i evo paket mi stoji 12 dana kod njih uz obecanje korisnicke sluzbe "dostavit cemo, nadamo se ovaj tjedan". |
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Dubwise
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#701 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Nažalost da, Overseas se drastično srozao, imamo velike probleme u zadnjih par mjeseci. Od gubitka paketa, neizporučenih pa vraćenih. Neki tjedan se vratio bicikl u ogromnoj kutiji(maltene složen skroz) nakon mjesec i pol dana. U međuvremenu je njihov odgovor bio da traže paket, mislim šta reći.
![]() |
#706 | |
Premium
|
Ovo nije aluzija na Overseas, ali kada pročitam tako nešto uvijek se sjetim one stare, HŽ style: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Dubwise
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
Mislim da je razlog vaših problema tulava ekipa na vašem području... Ja sam za sad prezadovoljan Overseasom. Čovjek uvijek nazove min-dvije prije nego dođe do kuće, kulturan i uljudan, ako me nema doma ostavi paket iza u dvorištu na zaštićenom mjestu... Dok se sjetim pripremim nešto sitno € pa mu dam za kavu, on zadovoljan a ja još zadovoljniji |
![]() |
![]() |
![]() |
#711 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
kod nas lik vec godinama radi nazove prije,ako nema nikog kuci odnese preko u trgovinu za sada nikakvih problema vec godinama |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Dubwise
|
I kod mene na Tresnjevci je bila ista situacija do prije 2-3 mjeseca, isti lik je godinama radio i bio je tocan i pouzdan. Mozda mu je pukao film zbog kolicine posla i dao je otkaz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#714 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#715 | |
Premium
|
Citiraj:
Pošto smo blizu, područje je isto. Znam ljude iz Overseasa, grcaju u problemima i pošiljkama, šefovi stišću da se ne dostavlja, ne zapošljavaju (tj. traže ali ne nude nikakve plaće, pa nitko ne želi raditi, ako netko i dođe, da otkaz nakon par tjedana), konkretno u uredu u VŽ 12 ljudi fali, oni šalju Nepalce, pošiljke dolaze, pošta samo šalje, ono što treba i što ne treba itd. 5 dana čekati da ti se pošiljka dostavi od središta u VŽ do kuće je jednostavno previše. Ali vjerujem da ima i gorih lokacija u RH. Ova opaska se uopće ne tiče dostavljača, nisam nikad imao neugodno iskustvo s njima. Ali kad jednom pošiljka dođe do njih. Sve ovo prije, cijela logistika iza dostave je problem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo da se i ja uključim u piskaranje. 23.8. naručih 7 paketa. 6 ih je bilo "choice" pa su oni stavljeni u jedan paket, a 1 je bio 0,73$ poštarina pa je on poslan solo. Znao sam da će taj solo paket dostavljati HP a ne OE i dakako, očekivao sam da on dođe nekad tamo, tko zna kada, a da ovi preko OEa dođu 3-5 radnih dana nakon što mi Aliex javi da su kod nas. E pa Aliex mi je javio da su stigli kod nas 1.9. ali od OEa još nema najave paketa, a evo HP mi dostavio ovaj mali paket danas u kaslić ![]() Izgleda da je HP rasteretio svoje kapacitete i natrpao OEove ![]() Ajd da vidimo koliko ću dugo čekati da mi to OE dostavi.
![]() |
#717 |
Premium
|
Ma ne brini se, i HP ima svojih problema, valjda i više nego OE. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo apdejt. OE danas dostavio pakete. Ali nema više prozora za dostavu od 2 sata, nego 10 sati pa kad stigne. Ono što je meni novitet jest da dobijete link za praćenje gdje je kurir. Doslovno se otvori mapa sa njegovom zadnjom pozicijom. Tako da sam vidio da mi je u kvartu bio već u 8 ujutro i onda je oko 12 bio u Novom Zagrebu i onda opet u kvartu oko 14h. Tako da je preusmjeren da mi ostavi pakete na OEX Shop lokaciji. E da, nema više ni opcije za preusmjeravanje, barem ju ja nisam dobio jutros.
![]() |
#719 |
lar~
|
Dosao mi je drugi paket od tri par dana nakon prvog, i sad mi je na dostavi treci (koji je poslan prvi). Za taj treci sam morao zvati jos jednom, da bi dobio sposobnu osobu iz korisnicke koja je shvatila da im je paket u krivom dostavnom centru i ispravila to. Skoro mjesec dana da prodje 5-6km od Hrvatskog leskovca do mene. Dobro da mi je bilo potpuno nebitno kad stigne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#720 | |
lar~
|
Citiraj:
Nije mi se nikad dogodilo da paket koji je dosao u ZG, ceka dulje od radni dan kod njih na skladistu. (ok, mozda oko bf/bozica ali ne toliko da bi me zivciralo ikako). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|