|
![]() |
#692 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
najgore iskustvo do sada by far. naručim paket. za 5 dana stigne u overseas. dobijem mejl od njih da je vrijeme dostave taj i taj dan. prođe 5 dana. ništa. pišem di je zapelo. isprika. novo vrijeme dostave taj i taj dan. prođe 10 dana. ništa. pišem di je zapelo. isprika. novo vrijeme dostave taj i taj dan. prođe 10 dana. ništa. pišem di je zapelo i inzistiram da se paket ne vraća pošiljatelju jer sam ga platio i da nek samo dofuraju paket bilo gdje bilo kada i pokupit ću ga nasred ceste bilo gdje. samo nek ga stave u kombi i ja ću doći di treba. isprika. novo vrijeme dostave taj i taj dan. prođe 5 dana. ništa. pišem di je zapelo. paket se vraća pošiljatelju. ne bi išao preko njih da su jedini. za mene su završena priča forever. |
![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
Uspio sam dobiti korisnicku u pon, rekli evo svi paketi ce danas/sutra na dostavu. Dosao mi je danas jedan od tri. Umjesto da su mi sva tri donijeli i sebi olaksaju posao. Sutra ih zovem da vidim kaj je s ostalima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Dakle, debili. Paket s Amazona dođe unutar tri dana u Zg odnosno 19.8., stoji tjedan dana u Hr. Leskovcu i umjesto da bude isporučen do vrata, debili ga bez pitanja ostave na paketomatu jedno dva kilometra od mjesta isporuke. A tek debilna aplikacija za paketonat je posebna priča, yebem mater onom tko ju je napisao i posebno onom tko je mislio da je dobra ideja odobriti je za uporabu. Sad idem napisati feedback da Amazon prestane imati posla s tim Overseas debilima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Trazi od Amazona povrat postarine, reci da nije dostavljeno na vrata, nego na paketomat 2km od tebe i nek ti plate taxi do tamo... Znaju biti vrlo susretljivi kad im korisnici j**** sve po spisku...
![]() |
#696 |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
Nisam platio nikakvu postarinu ali za jedan paket mogu traziti povrat novaca vec pa cu to i napraviti. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|