|
![]() |
#14041 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Pitaka je preskupa sminka. Nema tu nikakve zastite. Ja se drzim Rinkge Onxy-a. Ultra je sam po sebi prevelik + zastita.. Sto se tice displaya, osjetna je razlika u padu kvalitete zastite. S10 je meni bio zadnji sa dobrim oleo premazom i otporan na grebanje kod normalne upotrebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14044 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Imam S24u kao službeni/radni mob. Kvaliteta ar premaza na ekranu i lećama kamera su najbolje stvari što mogu reći o njemu. U prva 2 tjedna sam polomio 2 zaštitna stakla i od tada je bez zaštite na ekranu. Par x je padao ekranom na beton, valjao se u torbi sa alatom - ima samo pokoju mikroogrebotinu. Privatni ip 13 mini koji gotovo pa da nisam ni koristio je u prvih mj dana dobio dvije dublje koje se osjete pod noktom i masu sitnih ogrebotina. Nigdje padao, sa ničim se valjao i strugao. Bio sam presretan kad sam ga prodao. Kolegin privatni ip14pro je isto dosta brzo dobio par finih ogrebotina a imao isti tretman kao moj mob. Stari S10e je još uvijek kod stare. Ima malo više mikroogrebotina ali još uvijek niti jednu duboku. Ova ga nosi u torbi skupa sa ključevima, u autu ga ostavlja među kovanice ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14045 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2025
|
molio bih pomoć , naime nakon ažuriranja a30, u history od chrome-a mi nema zapisa, guglo sam kako enejblat history međutim nisam uspio dal zna netko gdje se to striktno podešava, kod uplodanja slika na gdrive mi je bilo uključeno samo preko wifi-a to sam uspio sredit al history nikako ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14046 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
https://www.nabava.net/mobiteli/sams...b-67-621014441 https://www.elipso.hr/mobile/mobitel...FE-256GB-CRNI/ nije mi jasno su ovi na nabavi SAMSUNG-GALAXY-S24-FE-256GB svi isti??za 300 razliku u cijeni znam da ima 8/128 model,susjeda uzela u elipsu pa je prijavio za 1 besplatni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14047 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Ima na dosta lokacija 1+1 "free" Najbolje je ulovit nekog ko uzme tu akciju i da proda drugog Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#14053 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Bome ovaj fold 7 je prvi pristojni fold, pošto od folda 4 Samsung uvaljuje jednu te istu kantu tj. ciglu/daljinski. Da nemam V3 vjerojatno bi razmislio od foldu7, iako ima jadnu bateriju i vjerojatno ne podržava fotografiranje pokretnih objekata ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14054 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Mozeda se vec pisalo tu samo nisam ispratio, čime stitite svoje ekrane na S25U? Kako sam ubrao sa interneta, s25u ima nativnu nekompatabilnost sa svim kaljenim staklima, odnosno njegov fingerprint reader. Kod mene je situacija da sam uzeo Spigen EZ Fit, jer je to kao najbolje tj najbolje radi sa otiskom prsta, no međutim nisam zadovljan u odnosu na S23+ i njegovo random kaljeno staklo. Problem mi je moja suhoca prstiju i 4/10 puta mi u pravilu ne ulovi dobro prst, dok recimo na starom S23+ koji je kraj njega taj isti prst ga otvori 10/10. Probao namazat prste kremom za ruke i naravno onda i s25u lovi 10/10. Razočaravajuce je vidjeti polovan telefon od 300e+random kaljeno staklo iz shoping centra da radi dosta bolje on najnovijeg flagshipa u kombinaciji sa najskupljim kaljenim staklom. Ljudima koji prirodno imaju malo vlažniju kozu ce mozda raditi ok, ali meni uvijek kad sam na blagajni i plaćam, naravno ulovi iz 4 puta Napravio sam sve sto pise na internetu, dodao ponovo sve pste, sve postavke stavio kako treba, palac dene ruke stavio na dva mjesta i unatoč svemu i dalje radi lose. Ako netko ima neku ideju/rješenje, slobodno ju podjelite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14056 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |