|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Nije, Ovo je taj spomenuti |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja baš jučer napravio đir do Krka i uzeo si Jobe Titan Kura 10.6 (kruti od fiberglassa) ![]() I još dobio karbonsko veslo za 250e sve zajedno. Sad samo moram osmisliti neki sistem da montiram mrežicu/špage da mi drži dry bag i šlape.
![]() |
#64 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Da li se pored Decathlonovih SUP-ova i Aqua Marina jos uvijek najbolje isplati F2 iz Lidla? Ako da, koji? Ima klasični model i Touring model |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Siri model ce ti dati vecu stabilnost, pogotovo ako si pocetnik. Bit ces malo sporiji ali mislim da te to nebi trebalo brinuti ako si rekreativac. Ja ga vozim svako ljeto pomalo (Aqua Marina) i cijenim sto je siri model, a ne neki pro. Za gustanje vise nego dovoljno
![]() |
![]() |
#66 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Isplati li se dati 340e za Aqua Marina Monster. Je li osjetna razlika u usporedbi sa ovim F2 iz Lidla? AM ima jednu komoru. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Premium
|
Citiraj:
F2 nisam probao, ali sam piknuo am monster za ovo ljeto i sasvim sam zadovoljan odabirom. Jos ga uzeo u mallu na akciji za otvorenje poslovnice za 250€ tako da sam odlicno prosao |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Registered User
|
Stigao mi je danas SUP, Aqua Marina Atlas. Imam manje opreme, ali bolja pumpa, karbonsko veslo, čvršći i veći SUP. Već na prvi pogled djeluje bolje od onoga što sam vidio po dućanima. Čim se vrijeme poboljša idem na jezero isprobati. U tom cjenovnom rangu je i Aqua Marina Turbo koji dolazi s motorom i baterijom. Djeluje primamljivo jer sam motor može koštati kao ovaj cijeli SUP komplet. Negdje se moralo uštedjeti pa je daska i oprema nižeg ranga. Baterija traje pola sata/sat, ovisno o brzini. Možda zanimljivo nekome za pecanje. Ja sam gledao SUP za rekreaciju pa sam uzeo Atlas. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|