|
![]() |
#786 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Kodovi: VIKEND5 za narudžbe iznad 50€ VIKEND15 za narudžbe iznad 250€ VIKEND35 za narudžbe iznad 550€ VIKEND60 za narudžbe iznad 800€ |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ima netko ideju što ovima na ekupi znači ovako "Artikli na čekanju" u provjeri statusa narudžbe? Rok za dostavu je pred krajem, šaljem mail s upitom, ali se nešto izmotavaju... Artikl je i dalje na webshopu kao raspoloživ s rokom dostave "od sutra" za nove narudžbe. Isporuka bi trebala ići preko paket24 što je još dodatna mogućnost za neki problem ![]() Moguće da nemaju toga na skladištu pa čekaju da nabave odnekud? |
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Odjednom su nestali svi status na ekupi i narudžba je kao završena. Nije moguće po broju narudžbe više dobiti nikakav tracking. Idući dan dolazi viber poruka od Intime ![]() Ne znam što je bilo, ali umjesto najavljenog paket24 otišlo na Intime na dostavu. Kako se radi o većoj stvari, ovi to tretiraju kao "specijalna, paletna pošiljka" i za to im je rok još 3-4 dana ne računajući vikende, tako su mi rekli. Krasno... da sam znao, naručivao bi negdje drugdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Opet aktivni "VikendX" kuponi. *Promo kodovi vrijede na cijeli asortiman osim na uslugu montaže klima uređaja, školske knjige, školski pribor i Dyson uređaje za osobnu njegu. *Promo kodovi vrijede do 30.6.2025. u 9h ili do isteka zaliha.
![]() |
#791 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
Kupio TV u petak na akciji, pisalo "isporuka odmah", 85 incha za cca 850€, činilo se kao dosta povoljna cijena. No, već u petak dobio račun za avansnu uplatu. Danas je utorak i ništa drugo od njih nisam dobio. Ni potvrdu slanja ni tracking ni bar neku obavijest, što se čeka. To normalno s njima? Gabariti paketa su cca 200x100x30 cm, možda je problem u tome pa ne ide sa Paket 24? |
![]() |
![]() |
![]() |
#793 | |
Uptime freak
|
Citiraj:
Ne piše DO kada je predviđena isporuka niti ikakvi dodatni detalji npr. da li je poslano. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Uptime freak
|
Meni piše "u obradi", a dotični TV je sad "nedostupan" na stranicama artikla. Možda im je bio zadnji ili ga je netko drugi kupio, a stanje na webu nije ažurirano i sad se čeka da dođe drugi iz Kine ![]() Možda možda možda... u svakom slučaju bilo bi lijepo da se jave i kažu situaciju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
ISta priča i kod mene, kupio perilicu rublja sa dostavom. Ja budala jer sam mogao otići po nju kako sam iz Dugog Sela, ali si mislim ovo mi je lakše. Na kraju perilica iz Rugvice otišla u Goricu, pa u Sesvete pa kod mene i to dostavio HP nakon tjedan dana. Inače je pisala dostava idući dan ![]()
![]() |
#799 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#801 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
ja sam gume za bicikl čekao 10 dana iz Rog joma ZG u Petrinju. imali su na stanju. nije trebalo naručivati sa nekog "EU HR" . al očito da narudžba teeba proči 10 ruku da krene dostava. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Uptime freak
|
Zato jer je TV kupljen da bi se gledalo utakmice Rijeke u kvalifikacijama za Ligu Prvaka idući tjedan. Ako ne stigne do tad je promašaj jer će se u suprotnom morati kupiti još jedan TV u nekom lokalnom dućanu i šta onda? Isporuka odmah definitivno ne znači nakon 20 dana. "Odmah" znači idući radni dan slanje, eventualno drugi radni dan. Ne treći ili 10-ti radni dan jer to onda nije "odmah". |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|