|
![]() |
#80853 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Uzeo Tayrona na kraju. Life plus oprema+zimski paket, 1.5 etsi motor. To su zalihe koje su naručene u prednarudžbi jer su taj motor izbacili iz ponude, nema trenutno mild hibrida za konfigurirat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80855 |
Fresh Juice
|
Sredio neke rabate pa je 38k ispao. Ima i ovaj plug in u ponudi al nisam htio plug in. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80857 |
Fresh Juice
|
Automobili
Hvala. Javim za ljeto. Proizvodnja mu je planirana krajem šestog, pa će tek i srpnju doć ovdje. Zadnje izmijenjeno od: Juice. 21.05.2025. u 20:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80858 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80859 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Ni ja nisam htio plug ina, 5 soma € više za 100km doseg elektični i manji prtljažnik.
![]() |
![]() |
#80860 | |
49%winner
|
Citiraj:
Auto je ogroman iznutra cak i sa dvije sjedalice pozadi, sve djeluje lijepo pod rukom. Znam da te to ne zanima ali motor mi je djelovao samo okeish. Ima momenta, ali tu prica nekako staje, nista posebno, valjda zbog mase auta. Infotainment nisam dozivio niti obracao pozornost. Lajkam vrlo suptilan i njezan speed warning i osobno mi je favorit so far s obzirom da se te stvari ne daju trajno ugasiti. Daleko od iritantnog.
![]() |
![]() |
![]() |
#80865 |
The mighty pirate
|
![]() |
#80866 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
#80867 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ovo je traktor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() https://bringatrailer.com/listing/19...or-tractor-10/ Eto zašto treba vozačka, tehnički, osiguranje itd.... https://www.index.hr/vijesti/clanak/...a/2673104.aspx Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 22.05.2025. u 06:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80868 | |||
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
To je naravno ako misliš zadržati auto na duže vrijeme, inače je bačena para. Citiraj:
Kakva ti je bila udobnost vožnje? I da li znaš da li je imao dcc? Glede siceva, idem na onu kožnu varijatnu zbog ventilacije i masaže. First world problems, ali kad se navikneš - stvarno kužiš da ti igra ulogu za faktor koliko se ugodno osjećaš na kraju duljeg puta. Pa bi trebalo biti i nešto bolje za habanje ako se dobro održava. Da, motor bi trebao biti ipak nešto življi na ovom PHEV-u, ali ne očekujem čuda. Ono što mi se sviđa je što i kad potrošiš struju je dosta štedljiv. Navodno je u toj situaciji 6 do 7 litara skroz normalno za njega, što za toliki auto stvarno nije puno. Citiraj:
![]() Slažem se, ja bi isto sve to regulirao. Iako nije ni to dovoljno, treba ful početi kažnjavati brzu vožnju i neodgovornu vožnju. I to ne mislim samo na papiru, nego pojačati policijske patrole i kontrole max. Jer pogledaj motoriste i automobile - sve je to kakti regulirano a gine se sve u 16.
5.1.4 setup: Zvučnici - 2x Arendal 1723 S monitors, 1x 1723 S center, 4x 1961 height, 2x 1961 surround, XTZ 12.17 EDGE Amps - Marantz Cinema 40 + ROTEL RMB-1585 Zadnje izmijenjeno od: Igorr. 22.05.2025. u 07:05. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#80869 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Ako te zanima udobnost i razmisljas da li doplatiti za DCC ili ne - IMHO svakako idi na to. Imam Cupra Terramar sa DCC i auto je u Comfort modu (to je normalni mod) izuzetno udoban. Zagrebacke sahtove i tracnice prelazi jako udobno da me to zapravo i zacudilo. I to sa gumama 255/40 R 20. I pri tome auto jos uvijek jako dobro lezi na cesti. A ako hoces onako sportski i tvrdji osjecaj prebacis u Performance ili Sport mod (kako se vec na Skodi zove) i onda ovjes bude onako full sportski. Ili si na Individual modu podesis bas onako kako tebi odgovara jer mozes podesiti od full comfort ili full performance uz istovremeno podesavanja ostalih stvari (motor, mjenjac, ACC...). A kako je to sve VW koncern onda je i na Skodi vjerovatno identican sustav. Meni je DCC bio dio nekog akcijskog paketa gdje su 3 paketa spojili u jedan sa poprilicnim popustom i fakat je vrijedio doplate.
![]() |
#80870 | |
49%winner
|
Citiraj:
Sad kopam po konfiguratoru i vjerojatno ipak nije alkantara jer mi je nevjerojatno da bi si on to uopce uzeo. Dostupna su po defaultu samo ta jedna sjedala bez doplata, a to je kao neki pliš/samt i to bi bilo to sto on ima... Kakogod, vjerojatno zeznuto za odrzavanje. Meni to sve isti k kad se vozis u mraku ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#80871 | ||
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
![]() Da, tehnologija bi trebala biti ista, ali moguće da ima nekih manjih razlika, ipak je Cupra iznad Škode u koncernu. Ja ću vjerojatno ostati na početnih 18", osobno bi uzeo 19" jer mi djeluje nekako taman za taj auto, ali moram doći na cijenu što bliže 50k tako da mi pristanu spustiti na 50k za poticaje ![]() Pa naknadno uzeti 19" za estetiku (čitaj - 99% da ću ostati na 18" jer ću se naviknuti i zaboraviti na to ![]() I dobro si me sjetio, iskreno nisam ni gledao Cupru, bacim pogled kako se da složiti PHEV kod njih. Citiraj:
![]() EDIT Na žalost, preskup mi je Terramar. Morao bi platiti 10k više za sličnu opremu i PHEV, odnosno 15k ako uzmemo u obzir poticaje koje sa Terramarom ne bi mogao dobiti, koji su mi i glavni razlog za ići na PHEV. Vjerujem da je finije odrađen od škodilaka ali džabe mi u ovoj situaciji ![]()
5.1.4 setup: Zvučnici - 2x Arendal 1723 S monitors, 1x 1723 S center, 4x 1961 height, 2x 1961 surround, XTZ 12.17 EDGE Amps - Marantz Cinema 40 + ROTEL RMB-1585 Zadnje izmijenjeno od: Igorr. 22.05.2025. u 09:04. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#80873 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Plus kaj je bilo dosta tiho unutra na 80km/h NIje lupao ovjes il da se čula buka guma, vjetra |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80874 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80875 |
Premium
|
MUP-u fali stotine ljudi, nema ih dovoljno, svi rade prekovremeno, naravno da kvaliteta pada. Ljudi trebaju biti na cesti, zaustavljati, pisati kazne, kontrolirati i slično. Policije nema na cesti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80876 | |
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
Između ostalog, ali sam prvenstveno mislio na fizičke policijske patrole. Pa sjećam se prije 15 - 20 godina koliko smo više patrola imali, a da ne kažem koliko više policajaca na motoru po Zadru (kad je vrijeme dopuštalo). I kad se kazne pojedinci - ful postrožiti ekstra divljanje i pretjerivanje u brzini. Ubaciti Švicarski model, pa nek divlja tko hoće divljati... jer neće dugo... neće imat u čemu ![]() Slažem se, ali povećanja ljudstva za ovo bi bio itekako money well spent.
![]() |
![]() |
#80878 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Gdje u Zagrebu na zapadu grada napraviti punjenje i dezinfekciju klime? Na Passatu kad upalim klimu čuje se neki zvuk iz ventilatora, mislim da je to znak da je plin pri kraju makar klima još uvijek dobro hladi. S druge strane na Octaviji 1, trebalo bi dezinficirati klimu jer kad se klima ugasi smrdi iz ventilacije za popizdit ![]() Moguće da je treba i puniti, mislim da nije punjena preko 10 godina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80879 |
Premium
|
Imaš one sprejeve za čišćenje klime na bengama za kupiti, šta se upali unutra u autu, ali uprlja cijeli auto. Meni je to pomoglo više puta kod smrada iz klime. https://www.pevex.hr/sredstvo-za-cis...klima-uredjaja Ovako nešto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80880 |
49%winner
|
Izvadi filter kabine, provjeri ima li trulog lisca. To cesto bude problem. Ciscenje ozonom bi trebalo poubijati gamad na killeru, ali ostaje pitanje prljavstine. A da bi oprao killer tu ces se malo zezati... Ako mozes, dovuci cijevcicu i poprskaj ga sa pjenom za ciscenje kucnih klima uredjaja (zep coil cleaner, on je ko pur pjena napuse se pa splasne). To naseres unutra u kanale i svuda okolo, pustis da djeluje, u kabini aktiviras sprej za dezinfekciju i narajcas klimu na najnizu temp. To sve raditi dok je vani visoka vlaga i juzina (kao sad npr). Ako ti ispod auta ne ide potocic od vode, onda imas problem i s odvodom ili zadrzavanjem vode koja isto smrdi.
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|