|
![]() |
#2431 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Dečki, danas sam skoro razvalio mob u zid i to zbog googla. Naime hitno trebam poslati SMS i otvorim jedinu sms app koju imam na mobu a zove se SMS i kaj me dočeka, login u google te pitanje da li želim sherat svoju sliku i ime sa ljudima preko SMS-a. Naravno da ne želim ali to govno od googla me ne pušta niti u postavke bez logina. Skinem drugi app random a taj pak mi ne da da ga otvorim osim ako ne namjestim da je ta app default. Opet smeće neko. Ugl jel postoji neki app za SMS a da radi onako "glupo" ko na starim 3310-kama? Thx P.S. Možda sam fulao temu, ne znam di bi ovo pitao |
![]() |
![]() |
![]() |
#2432 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Jesi se upitao da nije problem u tebi? Ako nisi se htio prijaviti u "SMS" app ne vidim gdje je problem da postavis drugi SMS app kao default?
Lenovo LOQ 15AHP9 83DX || AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2242 1TB / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad L15 Gen 1 || Intel Core i5 10210U / 16GB DDR4 / WD SN730 256GB / Intel UHD / Fedora Workstation 42 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2433 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj QUIK, fork starog QKSMS. Preuzeo ga je neki amater u programiranju, ali ne izgleda loše. https://github.com/octoshrimpy/quik
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2435 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Pozdrav ekipa Uzeo sam android multimediju za auto (android 13) i gore na tabletu bi htio deinstalirati neke aplikacije, no niti se mogu deinstalirati, niti onemoguciti Radi se ocito o sistemskim aplikacijama za slike, muziku To bi htio maknut skroz i instalirat nešto svoje Kako da to ucinim i da li mi je pametno to raditi uopce?
![]() |
#2436 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Možeš preko ADB-a, USB ili wireless, ovisno što podržava.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2437 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2023
|
Kolegi s posla mali je stavio šifru uzorak na mobitel koje se ne sjeća. Može li se ovo zaobići? Zasad nailazim samo na negativne odgovore da to rješava samo tvorničko resetiranje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2439 |
Registered User
|
Kolega je nosio mobitel u jedan servis i tu mu je skinuta šifra. Ne znam kako, ali da nije možda s programon kao Dr. Fone od firme Wondershare? https://drfone.wondershare.com/ Wondershare bi bar po mom iskustvu trebala biti provjerena firma? Koristio sam prije davno neke njezine programe i radili su normalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2440 |
Registered User
|
Postoji li android program koji bi nepročitane whatsapp obavijesti i propuštene pozive svakih 15mn ponovio zvučnom obavijesti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2441 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ali mogla bi biti pre/skupa prica ako nisu full bitni podatci Zavisi koji je mob i verzija OSa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2442 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2443 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Vjerojatno ima danas takvih appova, ja sam cuo za ovu: https://play.google.com/store/apps/d...uston.buzzkill
![]() |
![]() |
#2444 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
https://www.androidpolice.com/usb-condom-setting/ Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
![]() |
#2445 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Haha blokiraju usb port i sprijece 1 promil ukupnih napada, ali i dalje omogucavaju gasenje moba, wifija i bt-a kada je mob lockan i time lagano zamracis mob kad ga ukrades ili nadjes na cesti sto se ipak malo cesci slucaj... Blah!
![]() |
![]() |
#2447 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Radovan baca daske ![]() https://www.autoevolution.com/news/g...de-250520.html Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
![]() |
#2448 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
na galaxy J5 2016 koji je imo android 7 sam uspio stavit Lineage OS 17.1 to je kao android 10 pokušavam instalirat aplikaciju koja inače uredno radi na drugom mobu na androidu 8 al odbija skinuo sam najstariju verziju te aplikacije a prek dućana veli da ta aplikacija neće funkcionirati na uređaju imali kakva fora il je to to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2449 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Da ne otvaram samo temu za pitanje: Može li se kako složiti da snimam video i da svira stream? Htio bih da kada se vozim snimam kuda se vozim ali da istovremeno svira stream. Naravno app da je free po mogućnosti a ako nema onda ću snimati s drugim mobitelom a s prvim raditi stream.
![]() |
#2450 |
Premium
Datum registracije: Dec 2014
|
@spiderhr: "Može li se kako složiti da snimam video i da svira stream? Htio bih da kada se vozim snimam kuda se vozim ali da istovremeno svira stream." DailyRoads Voyager. Često sam ga koristio dok sam imao auto, još uvijek se nalazi na App Store. Oh, free verzija mi je bila sasvim dovoljna. Naravno, auto punjač je vrlo preporučljiv, prilično ždere struju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2451 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Citiraj:
A i moram vidjeti kako složiti dashcam. Nekaj se potrgao držač.
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|