|
![]() |
#31261 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Uh, meni taj Grant nikako ne sjeda, ali nikako. Njegova "fak, ponovo mi se sere" faca mi je ostala zapečena u mozak još od onih poliljigavih filmova iz početka 2000. godina. Danas je na redu Heretic, to sam kao najavu vidio u kinu i rekao da ću gledati, pa sam nekako zanemario to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31264 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Sinoć pogleda James Bond - Goldeneye. Bolje da nisam, ima sam ga u boljem sjećanju. Ne samo da je naivan i glupast već ima smiješne akcijske scene, a efekti su koma. Ženske su jedino što valja ![]()
![]() |
#31267 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Small Things Like These (2024) dost dobar uradak.. ništa se ne dešava cijeli film, ali sve je odrađeno kroz dijaloge |
![]() |
![]() |
![]() |
#31268 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#31270 | |
Premium
|
Citiraj:
Sad sam se iznenadio, nekako sam mislio da je Brosnan bio dosta kasnije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31271 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Nije on bio kasnije nego si ti bio ranije nego misliš. ---- Pogledao sam sneakers: https://www.imdb.com/title/tt0105435 Star film ali tema je ažurna ![]()
Zadnje izmijenjeno od: mkey. 18.12.2024. u 20:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31273 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31277 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Citiraj:
Ja sam prije skoro 20g. gledao Redux, i odličan mi je bio film, no od tada niti jednom nisam pogledao opet u potpunosti neku verziju, pa ni taj final cut, bojim se da mi ne bi ponovno gledanje ali druge, "krive" verzije uništilo inicijalni epic dojam filma. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31278 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Ovaj trailer za Supermena sve prikazao. Ne moram film ni gledat, sve su spoilali. Inace, supermenov pas je Krypto. Cudi me da ga prije nije bilo u filmovima.
![]() |
#31281 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne znam šta se vi čudite kada se zna da je Hollywood odavno izgubio smisao za originalne priče i da je recikliranje jedini način da se nešto uprihodi.
![]() |
#31282 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Naravno da se neka budala kose šarenih boja sjetila ubaciti psa. Već vidim glavni razlog, na nekom sastanku mu palo na pamet DC Liga superljubimaca, kako je rasturila sa box office, i donijela brdo para, pa mu sinulo da će napraviti isti uspjeh s klepavim glumcem ako doda psa uz njega. I da, ako mu netko dirne u psa, supač će biti siguran, jer zna da će mu John Wick čuvati leđa. P.s. Prvi "broccoli hair" superjunak ... s gaćama izvana kao original. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31283 |
Premium
|
Heretic - prvih 70% filma odlično. Zadnjih 30% drastičan pad, meni baš pokvarilo film. Generalno, ne više od 6/10. Moglo se malo to bolje odraditi. Grant je stvoren za ovu ulogu, njegove grimase i mrštenje, ustvari nije ni glumio, takav je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31284 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Pogledao Anoru i Here, oba su mi baš OK. Anora ima dobru oicjenu na IMDB i baš sam se dobro i nasmijao ne većinu scena u filmu. Da budem iskren Ivan/Vanja mi je baš točno onakav kakve zamišljam današnje bogate mulce. Ima tu i puno naive i gluposti, ali genralno je film baš zabavn i ugodno me iznenadio. A Here mi je isto totalno fora zbog te sheme da gledamo jedno te isto mjesto samo se ljudi i godine mijenjaju. Zapravo mi je izgledao kao da sam u kazalištu, a ne kao da gledam film. I fora mi je i priča i taj način na koji je ispričana. Ja sam to shavtio kao da je život prolazan i da treba grabiti prilike kada se pruži....prilika. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31287 |
Prvoklasni Krkan
|
Meni je film baš dobar, vidim da je općenito popljuvan. I žena i ja uživali. Malo su pretjerali pa je film skoro kao SF, ali mi je bio baš zabavan. Išao sam čak i guglati da li su stvarno postojala 2 imperatora i jesu. Mozak na pašu i čista zabava. Pogledao sam i Carry-on, ista stvar kao i G2, veselo, šareno i zabavno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31289 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ajd, pogledao sinoc. Obzirom koliko je popljuvan, imao sam super niska ocekivanja a film uopce nije toliko nelos. Prica ima smisla i nadovezuje se na original. Kad je skuzila da joj je to sin, umalo suzu nisam pustio! Onu musku, najtezu ![]()
![]() |
#31290 |
Prvoklasni Krkan
|
Ma Mladene uzmes da je to samo film iprepustis se zabavi. Izguglaj imperatore i vidjet ces da se cak neka varijacija na temu desila u stvarnosti. A ovo u koloseumu mi bilo smjesno, jedno i drugo, ali zabavno, bas sam gustao. Da ne spominjem da sam bas jako slab na Pedra, njega bi vj gledao dok on gleda kako se boja susi na zidu. Ma dobro da nemamo svi isti ukus jer bi to bilo dosadno. Vec sam pisao i da mi se relativno popljuvani Alien Romulus isto bas jako svidio nakon ovih par losih filmova iz fransize, jer se napokon vracamo korijenima. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|