|
![]() |
#361 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
IGRA RAZBIBRIGA Evo jedne stranice s video igricama. LJudi uglavnom igraju igrice na mobitelima. Zašto onda online igrice. Na mobitelima uvijek nedostaje memorije ma koliko ona velika bila za čas se napuni fotkama, videi ma... zašto onda memoriju ne bi oslobodili od igrica i počeli igrati online. Još uvijek tražim veću posjećenost ali nadam se da će kad tad zaživjeti. Nisam programer niti znam programske jezike, ale eto mislim da sam napravio solidno stranicu s više od 1000 igara. Neki su mi govorili da wordpress odnosno u mom slučaju vilica od wordpress ClassicPress bez Gutenberga nisu za video igrice. Fali mi još nekoliko stvari da bude još bolja, a kako nisam programer za sada neka stoji ovako Eto da čujem vaše mišljenje. Onako radim na ovoj stranici čisto iz hobija, ubijanje dosade Zadnje izmijenjeno od: Jerry_nidžo. 15.12.2024. u 07:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
This site can’t be reached Check if there is a typo in %20igrarazbibriga.com.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
vjerojatno https://igrarazbibriga.com/
![]() |
#365 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
Sad je popravljeno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Testirao sam ChatGPT da mi isprogramira vizualni analajzer za stream koji mu stavim (naravno da su samo 2 radija koja najviše slušam). Htio sam da se nešto mrda na ekranu kada svira stream a nisam za kompom trenutno. Uglavnom sve što sam mu rekao je isprogramirao uz moje intervencije gdje što da stavi. Ja nisam napisao ni redak koda. Test je prošao. Prva faza je bia da svira stream i da ima vizualni analizator (block analyzer). Druga faza je bilo da ispiše što trenutno svira i da promijeni tekst kada svira nova stvar. U trećem dijelu sam mu rekao da doda kontrole za bas, treble i lijevi/desni zvučnik. I kako mi to nije bilo dovoljno u četvrtoj fazi sam mu rekao da doda sliku albuma što trenutno svira, naziv te godinu albuma (ovo uzme vjerojatno prvi album gdje se spominje pjesma tako da nije baš onaj prvi prvi album gdje je objavljena). I u petoj fazi sam mu rekao da mijenjam stanice. Link: radio.haustor.eu P.S. Dodat ću još stanica barem onih koje slušam.
![]() |
#367 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
www.minify.click Minify HTML CSS i JS koda. Također i unminify ili deminify istih. Bez reklama bez bloata. Napravio sam ovu stranicu jer sam za minify htmla i cssa uvijek morao ici na 2 razlicita linka pa sam napravio da je sve na jednom mjestu i pregledno i brzo plus stavio sam da se tocno vidi kolko se ustedilo svakom minifikacijom koda. Pa eto kom zatreba posluzite se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() edit: sad vidim da je post iz 2024 ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 28.07.2025. u 19:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#369 | |
Premium
|
Citiraj:
Imaš na githubu obje verzije koje sam slagao. U zipu je ona koja tebe zanima pa ako imaš server upogoni sam i promijeni stanice u jsonu. popis.html ti je popis stanica u HR pa kopiraj i zamijeni što te zanima. github: https://github.com/spidermanhr/radio radi mijenjaj što te volja, ovu drugu verziju je radio Gemini a u zipu ChatGPT. Išao sam da bude više user friendly za mobitele i tablete (imam viška mobitel pa da na njemu se vrti radio a da nije GUI presitan).
![]() |
![]() |
#370 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
jesi proba Radio Garden?
![]() |
#371 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
Lenovo LOQ || AMD Ryzen 5 8645HS / 16 GB DDR5 / 1TB Micron M.2 2242 / 1TB Sandisk Extreme nvme M.2 / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p || Intel Core i7-4700MQ / 16GB DDR3 / 240GB Sandisk Plus / nVidia Geforce GT 730 / FreeBSD 14.3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#372 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Nemam stream radio stanicu da bi plaćao za glazbu. Recimo što je onda s https://www.radio-browser.info/, onlineradiobox, Radio Garden? Koliko sam vidio u HomeAssistant je ugrađen Radio Browser za streamanje radio stanica.
![]() |
![]() |
#373 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
sve šta se može streamati direktno bez registracije, mislim da se može koristiti. Tako sam nešto čita na Radio Gardenu, ali treba to još provjeriti.
![]() |
Uređivanje | |
|
|