|
![]() |
#572 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Aha, aha. Ok, hvala, očito sam skroz prozujao.. godine, valjda ![]() U glavi mi je bilo da zaprime paket i onda šalju nakon što platiš dostavu, bez prethodne uplate. Nema veze, nije neki problem.
![]() |
#574 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
gledam neki tablet sa amazon de...moze na mailbox i koliko bi me slanje sa mailboxa u HR doslo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Gledam malom Nintendo switch OLED. Mediamrkt i mailboxde funkcionira ili ne?
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ekipa, prvi put koristim Mailbox. Nisam ni skuzio da imam tamo racun, i to vec neko vrijeme ![]() Uzeo sa amazona 4 stvari. Splitali su pošiljku u 2 paketa, jedan je upravo dosao, dok se drugi ocekuje sredinom slijedećeg tjedna, kroz 5, 6 dana. Sto mi je sad činiti, kliknuti negjde da ovaj paket ceka dok ne dodje drugi? Ili jednostavno samo pričekati? Konsolidaciju sam platio unaprijed, za godinu dana. Pretpostavljam da se u tom slučaju placa lezarina? Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Možeš svaki poslati odvojeno ili platiti godišnju naknadu za konsolidaciju paketa (16.80€). Kad dođe taj drugi (odabereš konsolidiraj pošiljke) spakirat će ta dva u jednu zajedničku kutiju, naplatiti kutiju + uslugu pakiranja. I na to ide još cijena dostave GLS-om |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Premium
|
Vec sam platio tu godišnju pretplatu. Znaci samo cekam. Super, thx. BTW, Evo nasao i dio gdje pise koliko kosta skladištenje paketa: The package up to 5 kg: 60 days for free, up to 10 kg: 30 days, up to 20 kg: 20 days, up to 30 kg: 10 days. Consolidated shipments are sent within 5 working days. Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kako je Mailbox masno podigao cijene, što mislite o ideji da otvorimo neki account za grupni shipping po gradovima? Fiksne namete dijelimo proporcionalno na razini HR, a prepakiravanje i shipping od Mailboxa do odredišta u HR dijeli ekipa iz odredišnog grada.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Naručio nekaj prvi put iz Kaufland.de na mailbox. Prema DHL u navodno isporučili no od mailboxa nije stigla nikakva obavijest o zaprimljenom paketu. Kolko treba vremena da se ažurira status na mailboxu? ![]() Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Neki dan su mi preuzeli jedan non-amazon paket od DHL-a u nedjelju u 23h (mailbox preuzima pakete direktno u DHL-u, ne ide klasicno dostavom sljedeci radni dan), a info su poslali tek drugi dan u 12h. Ajmo reci, trebalo im je jedno jutro da ga procesiraju. Jel pise da je paket potpisao Ondrej? Jel ti se na DHL trackingu vide svi podaci o primatelju ukljucujuci i tvoj ID? Upisi post code 02763 da vidis vise info o trackingu Mozes im se javiti na mail ako ti do sad nisu procesirali to, mozda ga nisu mogli povezati s tvojim accountom. Vjerujem da se to da lako srediti ako je potpisao Ondrej i ako je paket kod njih.
![]() |
![]() |
#583 |
Registered User
|
Hvala. Riješeno. Slao sam mail. Nije bilo Id broj na paketu pa nisu znali čiji je paket. Bome skupa dostava 23 EUR za paket cca 6 kg. Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Da da, nabere se toga otkad su digli handling paketa iznad 2 kile, sve je otislo malo gore po pitanju mailbox troskova... Mislim da je jedino GLS dostava ostala u slicnoj cifri kao prije, ali nisam skroz siguran. Meni poslalo dva paketa umjesto jednog i sad me kopka dal uzeti konsolidaciju na godinu dana ili ne... Nemam to s kime podijeliti, a bilo bi fora da nas ima vise u tome
![]() |
![]() |
#585 |
Registered User
|
Je da. Ja rijetko koristim... Al ovo sad mi je visoka cijena dostave..više od 10% vrijednosti robe .. puno Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Jel se to sta placa? Ako samo ovako stoji otvoren Ja ga imam otvorenog dvije godine,jednom koristen,vidim da imam i tri eura tamo Nema mi smisla taj box |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Premium
|
Takodjer. Super zadovoljan. Narucio preksinoc sa Amazona 4 paketa , vec krenulo prema vamo sa Mailboxa. Top. Edit: stiglo, dakle od četvrtka navečer kad sam narucio sa Amazona i Mailboxa, danas, utorak, vec je tu. Sent from my SM-S928B using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: jucca. 28.01.2025. u 11:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2020
|
Nisu ti radili probleme oko dostave monitora? I dalje im na stranici stoji napomena oko monitora, nešto da ne dostavljaju itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#591 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Moram priznati da to nisam vidio da negdje piše, doduše nisam ni gledao. Normalno naručio, normalno došlo. Još sam dobio opciju nadoplate od par eura za neku jaču kutiju što sam prihvatio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Imaš na popisu zabranjene robe, eksplicitno monitori navedeni. Ali očito je to bilo nekada, pretpostavljam da je bilo oštećenih monitora pa su htjeli to spriječiti odnosno smanjiti tranzit istih. Točka ar (lol) ovdje: https://www.mailboxde.com/prohibited-goods.html Još je i u crvenom.
![]() |
#595 |
Tehničar
Datum registracije: Dec 2011
|
malo sam guglao i ovaj post mi je iskocio, koja je procedura kad je ovaj otp u pitanju? mislio sam switch uzet preko amazona na mailbox.de al ppise mi na zadnjem koraku da ce trebat dat taj otp kod kad se preuzima paket. Je to izvedivo preko mailboxa onda? |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|