|
![]() |
#2761 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
Kod mene skoro u dlaku ista mjerenja. Čak download zna potegnuti i malo više, a upload je zakucan na 850. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2762 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Evo prošlo tjedan dana od aktivacije usluge, nemam zamjerke. Jedino i dalje imam MEGA brzinu a ugovorena je giga opcija. Tehničar je odmah po spajanju odradio test i uvidio da to nije giga i odmah je i prijavio ali do danas mi nisu digli brzinu. Imam informaciju da se čeka HT da to odradi i da im je rok do 20.11. Ima li A1 ikakve veze s tim internetom ili je to doslovno isti net kao i HT-ov? A1 ne može ništa bez HT-a učiniti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2763 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2764 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2765 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Ha u granicama su, njih briga sve je po pravilima. Zato me i živciraju i upravo zato prelazim na telemachovu optiku.
![]() |
#2766 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ti si na HT mreži kao i ja... Ovo je smijurija više s tim A1, izgleda da ne mogu aktivirati preko 300. Na mail koji sam poslao s upitom za produljenje za te uvjete napokon su me nazvali, veli može aktivacija 12x0.1€, dalje 37.31, samo net, 1 giga kao što je bilo i dosad. Reko može ako je giga net i tražim pismenu potvrdu prije aktivacije, dobivam ovo na mail, ručno napisano, nikakva ponuda niti ugovor: Code:
Poštovani gospodine ..., šaljem Vam ovaj e-mail kako biste imali potvrdu da su Vam informacije pružene povratnim telefonskim kontaktom. Ako odlučite produljiti Vašu ugovornu obavezu na sljedeća 24 mjeseca, prvih 12 mjeseci bi mjesečna naknada iznosila 0.10 EUR, a drugih 12 mjeseci 37.31 EUR. Brzina interneta je do 1 Gbit/s. Smatra se da ste ponudu prihvatili plaćanjem prvog računa obzirom da ugovor ne potpisujete i ne vraćate nama. Code:
Poštovani gospodine ..., pokušala sam napraviti promjenu, ali aktivacija opcije brzine do 1 Gbit/s, nije moguća. Možemo napraviti promjenu na uslugu Meganet, brzine do 300 Mbit/s. Mjesečna naknada za uslugu Meganet bi iznosila 26.61 Eur, nakon isteka promotivnog perioda. Pa to bi trebalo biti sve riješeno i dogovoreno prije prvog računa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2767 |
Premium
|
Ja sam realizirao to, imam primjerak ugovora gdje je i navedena opcija giga. Vidim kolege iznad također nisu odmah imali aktiviranu opciju 1000/500 već im je upload bio samo 100 Vjerujem da će se rješiti, makar budimo realni i 300 megabita po cijeni od 19e mjesečno u prosjeku za trio sa 10 arena je super. HT mi hoće uzeti 55€ za to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2768 |
Premium
|
I jesu ti uključili giga opciju? Ponuda s tim 12 mj. džabe je vrhunska, 18/mj za 1/0.5 vezu je bolje i od telemacha, oni mi nude isto za 23. Samo net, TV mi ne treba. Glupo je da A1 ne može/ne zna produljiti isti paket kakav već sad koristim kod njih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2770 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Weird shit, otkad su mi uključili tu Giga opciju, mrežna mi se svako malo sinkronizira na 100Mbit umjesto na gigabit. Totalna lutrija. Forsirao sam sinkronizaciju na gigabit u postavkama mrežne, no bueno. Jel ima tko ideju do čega bi moglo biti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2771 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Prijavio si tehničku smetnju, imaju rok za otklanjanje tehničke smetnje, ako ne otklone traži naknadu na koju imaš pravo. Uslugu imaš, još ćeš staviti nešto dodatno EUR u džep i win-win za tebe ![]()
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#2772 |
Premium
|
To si i ja razmisljam, imam gigu ugovorenu tj opcija giga i u ugovoru se spominje 1000/500 uz standardnih 70% tolerancije, medutim ja dobivam 300/200 što je debelo ispod 70%, mogao bi tu HAKOM odraditi svoje. Jedino ne znam kakva će onda biti njihova reakcija? Dizanje brzine ili mijenjanje ugovora pa će tamo navesti nižu brzinu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2774 |
Premium
|
Pa nisu da, kao čekaju HT da pusti brzinu. A szk im je loša, dobijam odgovore da kod mene nema mogućnosti gigabita, pa do toga da ja uopće nemam mogućnost a1 interneta ![]() Usluga radi stabilno al eto ovo me iritira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2775 | |
Premium
|
Citiraj:
Kod mene je već uključeno i radi 1000/500 već 2g na A1 preko HTa. Sad odjednom vele da ne mogu uključiti ![]() Ajde pišem prigovor pa ćemo vidjeti. Možda samo netko ne zna uključiti. Evo upravo sada: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2777 |
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Ja baš jučer pisao prigovor, u 6 mj.2023 potpisao giga paket (1000/500) i već neko vrijeme download mi je preko LANa 300 mb dok mi je upload 450 cca cijelo vrijeme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2778 | |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Na webu je kada sam ja uzimao npr. Nokia Beacon set 1€ a uz promociju 12mj 0,10€ za taj prodajni kanal je cijena 49€. Dok je npr Honor 200 Smart 5G bio 1€ kojeg nema na webu. Tu se ne možeš pozvati na ništa jer nije regulirano uvjetima, dobro je da dobiješ išta. ![]()
![]() |
![]() |
#2779 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Ma pitam jer dok se nisam prijavio, nudilo mi je 50% popusta na prvih 12 mjeseci + ps5. Valjda sam bio postavljen kao potpuno novi korisnik. Čim sam se prijavio, maknuli su mi tih 50%. Iako mi je ugovor istekao u 5-6 mjesecu.. Dakle, po ovome što kažeš, lutrija je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2780 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Nego dal je tko dobio onaj mobitel. Ako netko zna koliko se čeka da dođe mob ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2781 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sinoć su mi poceli problemi sa A1 optikom po prvi puta nakon godinu i pol otkad je prikljucena. Otvaranje puno web stranica po prvi put (primjerice njuskalo, reddit) traje 10-15 sekunda te nakon toga surfanje po istima bude ok. Vratim se nakon nekog vremena i identican problem bude. Probao sam ručno prebacit dns na PC-u sa A1 dns-a na 8.8.8.8 ili 1.1.1.1 ali bez nekih promjena. Slicna iskustva netko? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2782 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
identicno kod mene, ali zadnjih cca. 2 tjedna
![]() |
#2783 | |
Registered User
Datum registracije: May 2022
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2785 |
Premium
|
Može molim vas netko dati savjet/pomoći? 1. Zvao sam A1 i rekli si mi da mi mogu dati brzinu 350/100 a ne mogu 1gbps/500mbps koliko sada imam na T-comu??? 2. Stari će me razapet ako mu prebacim Tcom na A1 jer gleda 1. HNL na MaxSport-u, ima neka alternativa kako bi se mogao gledati taj program bez da sam vezan za preskupi T-com |
![]() |
![]() |
![]() |
#2787 | |
Premium
|
Citiraj:
I to mi se baš ne čini kao neko rješenje ako moram dodatnih 20+ € plaćati za tcom aplikaciju ![]() Ima neki firestick/android device preko kojeg se može gledati MaxSport po nekoj normalnoj cijeni? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2789 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
A1 očito ima problema s mrežom. Kakvih ne znam. Meni se slika smrzavala kod prebacivanja programa prek STB-a. Došao tehničar, testirao, zamijenio STB, isto, zamijenio ruter, isto, prijavio kvar njihovoj službi (ili što već) koja održava mrežu. I ja i on smo se složili da to štekanje nema veze s terminalnom opremom na strani korisnika ali kaže da su takve procedure. Sad ne šteka, a meni za utjehu ostala nova oprema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2790 |
1
|
Ja bi ih za utjehu ako imaš za preći kod drugog provajdera tražio prekid ugovora bez penala ako ne znaju popravit problem. Da vidiš kako bi brzo popravili. I kad imate problem dok ga ne poprave tražite umanjenje računa onda još brže kvar popravljaju. Prošle godine su mi bar jedno 5 uplatnica ili polovicno stornirali ili kompletno.
![]() |
Uređivanje | |
|
|