|
![]() |
#7291 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Počeo novu Total Warhammer 3 kampanju sa Ikit Clawom na VH/VH. (Ne)časno oružjem masovnog uništenja do pobjede ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7293 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Pokušavam igrat space marine, ali se igra toliko kreša da je to pomalo ubi bože... Ok je igra, nekako su mi orci bili zanimljiviji od ovih, ali ok. Dobra je igra |
![]() |
![]() |
![]() |
#7297 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
- Profesore, znate za onu igru Half Pife, što ako ovo pođe po krivu kao u igri ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7298 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Obrisati Zadnje izmijenjeno od: telefunken. 09.10.2024. u 16:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7300 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Neka verzija Brutal Dooma trenutno. Kakva je to igra, tople preporuke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7302 |
Premium
|
Završio sam God of War Ragnarok, priča je tragedija, sve dobro iz prvog dijela su bacili u vjetar. Tko voli WOKE će uživati, za one koji vole kvalitetnu priču bolje da zaobiđu. Ostalo je sve za 10, od gameplay do level dizajna. Lokacije i grafika su prekrasne. Pošto je meni priča jako važno, ovo je daleko najgori GOW. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7303 |
¯\_(ツ)_/¯
|
Završio Vladika, odlična je igra, old school totalni. Janka ima ko u priči, ali ne smeta jer je igrivost odlična, oružja su pravo močna i svako je korisno u skoro svim situacijama. Počeo Silent Hill 2 remake, odigrao sam original na PCu kad je bio aktualan i bio mi je izvrstan, nakon njega sam još samo odigrao homecoming, ali od njega se ničeg skoro ne sjećam pa ni ne znam je mi bio ok ili ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7304 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Krenuo X-Files The Game, iz 1998. na psxu igra koja je zapravo kao interaktivni film u stilu kretanja iz Mysta. Igrao sam ju tih godina, posuđenu i vratio je odma jer nisam nigdje dospio s njom, preteško i preapstraktno mi je to bilo. Ono što je zanimljivo, ničega se uopće ne sjećam, tj. sjećam se ali potpuno krivo, da sam po nekoj kući se kretao, a start zapravo ima u uredu FBIa iz kog očito tad nisam nigdje dospio. Otkud mi sad ta kuća, moguće da mi se pamćenje pomiješalo sa slikama iz recenzije, interesantno kak se čovjek zezne u glavi. Osim ak to nije bila neka homebrew piratska verzija gdje su nešto custom složili, ko će ga znati. Tih godina mi je X files bila najbolja serija, no nekako nisam jurcao da kupim igru zbog dosta niskih recenzija i kao da uopće ne igraš s dvojcem(!) ,to mi je tad bio strašni letdown i razočaranje. Pa kakav je to x files bez muldera i scully ? Čak i nije loše, no pati od frustriranosti da se fula jedan trag na lokaciji (koje su sve nekako muljave i niske rezolucije slike) i onda nema naprijed, te se uz to ti cdi (4 ih ima), mijenjaju troduplo brže nego u fear effectu! Što će reć da nema dugo trajanje, možda par sati Danas bi teoretski pomoću google street viewa mogao takvu igru napraviti |
![]() |
![]() |
![]() |
#7305 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Imam filing da mi danas igra uopće ne bi držala vodu i da bi vj brzo odustao. Igraš na Duckstationu? Ako ne, igraj na njemu, emulator je odličan i ima hrpu opcija pomoću kojih se da dosta popraviti grafika (u 3D igrama, ne u X files gdje je to vj neki mpeg). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7306 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Zavrsija napokon Frostpunk 1 i 2 ,Manor Lords načeja i Remake Silent Hilla napola ,svake godine u ovo doba godine uvati neko ludilo za igrat i igrat a ostatak mozda jedna neki fps za vidit di su refleksi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7308 |
¯\_(ツ)_/¯
|
Ja peglam ovaj silent hill remake i odličan mi je, doduše i oriđiđi igra mi je bila odlična a ovi su vjerno to obradili pa tu nema greške. preporuke definitivno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7309 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Igram na PS5 i grad je istinski jeziv. Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7310 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7311 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7312 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Nastavio PUBG nakon frustracija s cheaterima. I naletim na očitog wallhackera. Imam super opremu, ali sam AFK pune 3 minute, i nikog nema i ne mičem se (maloj slažem frizuru). Čujem korake, baca mi lik bombu, ali se odbije i ne uđe. Ja ne mrdam i dalje. Vidim, zezne ga clip kroz zid, da kroz hodnik hoda polako i čekam sad ja njega, tip kroz vrata me proba ubiti (napokon je i kakva takva destrukcija u igri), i uspijem zbrisati, i nakon hvatanja kroz kući i dvorište ga ubijem, nakon čega završim (10 minuta kasnije) na prvom mjestu. Ekstremno zadovoljavajuće nakon sređivanja cheatera. Vikende i popodneva treba izbjegavati, jer mislim da 50% igrača ima neku vrstu haxa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7314 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Bitno je samo onaj prvi val zombija riješiti da ti ne smetaju. Ja sam pak zapeo na sljedećem - assassinu, morao bih ovaj vikend to riješiti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7315 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Zombije riješim prije nego što probudim crva Ps:Evo,riješio smrdljivka.Išao kako si rekao nizbrdo,pa ima tamo onih dva gepeka sa opremom,pa izvukao par bombi.Dvije bombe ga riješile.
Phil of the future! Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 22.10.2024. u 11:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7316 |
¯\_(ツ)_/¯
|
Ako imaš bombe, a nisi ih imao, gotov je u 10 sekundi. Ja sam sa vrha te rupe bacio 2-3 bombe i ispalio 2-3 gravitacijsko nešto iz one puške i odma je legao. Čekaj da naletiš na assasina. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7317 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Ili ima poslije još jedan? Idem to zgotoviti ,pa da krenem taj SH Remake koji vidim da se igra naveliko!
![]() |
![]() |
#7318 | |
¯\_(ツ)_/¯
|
Citiraj:
Mislio sam na toga, da... Bossevi nisu nikakav problem ako imaš municije. I bit će ih još kasnije, ne sjećam se da li još jedan ili više. Silent hill je odličan, nećeš požalit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7319 |
Silent member
Datum registracije: Jun 2007
|
Odigrao sam Jedi Survivor i igra je top, ali ima jedno veliko ali. Priča je puno bolja od prvog dijela, radnja je dinamičnija, likovi su bolje razrađeni, level design je vrlo dobar (neki odlični, ali neki dijelovi su trebali bit bolji). Glazba i ugođaj je odličan, voice acting odličan, novi gameplay elementi su baš cool, da nije bilo ovog ali, bio bi masterpiece. Ovaj ali su performanse/stuttering. Dakle, igra stuttera na 5800x toliko da sam morao lockati framerate na 40fps da bi bilo podnošlivo, gpu na 40%, dakle vrlo slabo ser koristi. Sve u svemu, šteta zbog cpu performansi jer sama igra je stvarno odlična, a ovako je 6-7/10
![]() |
#7320 |
Premium
|
Igram Eldoom, mod za Doom 3. Nova kampanja. Iznenađuje me kvaliteta moda. Napraviti cijelu novu priču, a da je kvalitete kao da ju je radio neki veliki studio zaista je impresivna. Tko voli Doom 3, nema što razmišljati. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|