|
![]() |
#13621 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja kad sam iskljucio high speed charging radi sve normalno, i ne fali mi nije mi neka strasna razlika, kako sam prije bio na realmeu bio sa 65 to je razlika, stavis punit odes se tusnit za 10 min dobijes 40% baterije, ovako dobijes 5 il 10% nije neka sreca svejedno. Ja bi rado reka da mi je ovo zadnji samsung ali opcija je il samsung il iphone, sad kako je asus prakticki ubio compact zenfone, kompaktnih mobitela nema... A na apple nisam spreman proci. Vidit cu sa ovim, necu vjerojatno niti nosit na servis osim ako mi ne crkne i wired, ne zelim factory reset tako da... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13622 | |
Registered User
Datum registracije: May 2017
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A546B koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13623 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Prije sam bio pisao da sam imao problema s pozivima na poslovnom broju (dual SIM, dvije fizičke kartice). Sad imam isti problem na privatnom broju. Stalno mi netko kaže da im javlja da sam zauzet. Maloprije me žena zove da testiramo. Kad gle čuda, mobitel ne zvoni, a njoj javlja da sam zauzet. Uz to, svako malo kad nekoga zovem, uspostava traje po pola minute pa me izbaci ili ako imam sreće, krene zvoniti. Je*o me pas kad sam nakon 5 godina iPhonea prešao natrag na Android/Samsung. Tamo bar osnovne funkcije mobitela rade. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
![]() |
#13624 |
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
A da...s androidom sranja prije ili kasnije...ajfoni su nekak u zadnje vrijeme ok kaj se toga tiće. Onaj A71 i dalje zajebava. Sad sam ju vratio na A22 dok joj ne kupim mob. I sad ja spominjem motorolu a dijete viče "samo samsung". Jebo mater tiktoku i debilnim vremenima, woke kulturi, blasfemičnosti i serijama na netflixu di crnci nose vlastelinske perike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13625 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Matere mi, ja sam zbunjen, kao da imam S23 od nekog drugog Samsunga nego ostali tu. Imam ga od prvog dana, prednarudzba tocnije, dan danas ne trza, baterija traje kao prvi dan sa svim najnovijim updateovima, koristio ga kroz neklopliko drzava sa kombinacijama Sim+eSim. Stotinu aplikacija, gluposti, Samsung Routines, sve moguce, nikad problem. Mozda sam ubo bas dobar primjerak ![]()
![]() |
#13627 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13632 |
low_rider
Datum registracije: Mar 2007
|
Ja tek nakon zadnjeg updatea imam koliko toliko normalno iskustvo s s24 ultra. Do tad malo malo pa nema boga 4g ili jos gore 5g. Kad sam vidio H na signalu otvarao sam šampanjac. Sad radi ok i mislim da cu ili izbjegavati bilo kakve druge verzije softwarea ili jednostavno prodat mob.
![]() |
#13633 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja sam jos na 6.0 nisam se upgradeao na 6.1 Nakon tj dana punjnja "sporo" sad opet radi brzo punjenje, izgleda da srvarno je bilo negdi neke vlage koja se sad posušila, ili je flag prestao biti aktivan u mobu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13634 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|
Dečki, samsung s23+ star 9 mjeseci, korišten možda 6 mjeseci. Frend ga nudi pa razmišljam da li bi uzeo. Kolika je realna cijena za njega, cca? Kako ste zadovoljni s njima, ako ga netko ima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13635 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Mobitel je izvrstan. Možda jedino kamere malo zaostaju za Ultra modelom. Ako je u odličnom stanju, 500-550€ je fer cijena. Ako ima znakova korištenja onda ispod 500€. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13636 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|
Hvala na komentaru. Vidjet ću u kakvom je stanju pa odlučim. Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#13645 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#13646 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13647 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13648 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: robee. 16.09.2024. u 15:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13649 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Android 15 polako približava zatvorenom iOS. Oho, kužimo da nisi ništa koristio dalje od iP 5 pa si cijelo vrijeme blatio po Iphone temi hvaleći da Samsung najbolji. Puno toga si propustio.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|