|
![]() |
#10593 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Bolji po čemu? Ima bolji SoC što je skoro pa nebitno za starce i dolazi s punjačem ali ima samo IP54 (vrlo bitno), kraću podršku za 2 generacije Androida i vrlo upitnu mogućnost jamstva/servisiranja. Osim toga nekakva ideja mi je bila uzeti mob do 200€ a rastegao bi se još 50€ za ono što daje A35. 100€ više mi je ipak previše Pa vrijedi i za Poco-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#10594 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
SoC je bitan posebno ako se uzima na duže vrijeme, a još kod Samsunga težak UI. Nord 3 dolazi s 80W punjačem u kutiji i folijom na ekranu. Lakši je i uži pa je ugodniji za držanje. Ima svjetliji ekran. A55 ima 4k selfie video i micro SD. Po meni je najveća prednost upravo proc i brzo punjenje s punjačem u kutiji. Držao sam A55 u ruci i ne sviđa mi se što je tako širok, ajde težinu još mogu svariti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10595 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
U zadnjih par mjeseci promjenio Nord 3, A54, Magic 6 Lite i sad sam na Nothing 2A. Sve bi ove navedene odabrao prije Norda. Ako zanemarimo što piše u specsima, svi se na suncu bolje vide od Norda, baterija im traje doslovno duplo više, zvučnici su im bolji, usudio bi se čak reći i na Honoru koji ima mono zvučnik... Istina je Nord ima najjači hardware ali to se u realnom radu i ne osjeti a u fluidnosti sustava ga šije Magic 6 Lite koji je od svih najslabiji. Tako da... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10596 |
Premium
|
Promijenio sam i ja koješta. Šogor zamijenio A53 za Nord 3, puno zadovoljniji. Na suncu sasvim dobro vidljiv. Usporedio ga s Mate 40 Pro, Mate 50 Pro i Realme GT Neo 2. Baterija drži cijeli dan, ali za razliku od Honora, Nothinga i Samsunga dobiješ 80W punjač.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10598 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10599 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Trenutno zmišljam o Poco x6 pro (270€) ili Poco F6 (325€) ili Redmi note 13 pro (260€) Što kažete? Vrijedi li F6 tih cca 55€ više? Koji ima bolju kameru i vidljivost na suncu? Zadnje izmijenjeno od: tomislav10. 27.08.2024. u 09:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10600 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Gledam za ženu mobitel, do 700 eura. Bitno je da baterija što dulje traje, nije neki zahtjevni korisnik osim toga. Prijedlozi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10601 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10602 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10603 | |
Registered User
|
Citiraj:
Honor magic 6 lite. https://www.dxomark.com/smartphones/#sort-battery |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10604 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10605 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10606 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
Uzeo sam Poco X6 Pro za 260 eura i ok je vidljivost na suncu. Nakon malo navikavanja sve mi je bolji mob. Za te novce sasvim ok, iako nema najbolju kameru. Osobno mi nema smisla Poco F6, ima par stvari boljih, ali mi nisu bitne. Note 13 Pro ima najbolju kameru, ali je i slabiji u nekim drugim stvarima https://www.kimovil.com/en/compare/p...mi-note-13-pro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10607 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Za ostatak love se pocastite nekim izletom 🙂 https://neutrinomobile.hr/nothing-ph...sim-white.html (Ima i sivi) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10608 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Završio kloniranje moba na novi poco x6 pro, moram reć da je za 270 eur super vrijednost za lovu. Još kad sam skužio kako AOD natjerati da bude stvarno always on, a ne 10 seconds on ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10609 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Mene jedino na tim Poco modelima odbija virtual proximity sensor, iako su možda i to dotjerali pa ne radi probleme kao neki stariji Xiaomi...
![]() |
#10610 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Do tell more.
![]() |
#10612 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#10614 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Imam Redmi Note 9S vec nekoliko godina i gledam da napravim upgrade prvenstveno zbog esim-a (iako ovaj radi normalno). Koji je trenutačno neki best buy Note, nemora biti najnoviji? Note 9S me koštao 200 eura. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10615 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Trazim dva moba, za mater i oca. Nezahtjevni korisnici, bitne su sljedece stvari: - solidna baterija, jedan dan valjda svi danas izguraju. Dva dana su bonus - solidna, ne bas komatozna kamera. Sve bi trebalo biti bolje od trenutnih J3 i SGS7 - da mi updejt OS-a ne donese nepotrebne pozive usred dana, sine ne radi mi ovo i ono, znaci mora biti seamless. Ne zelim odrzavati dva moba, zelim da ga koriste i ne znaju za njega Ono sto bi volio je da je mob manji, 155 mm, ~6" ekran. Toga koliko vidim vise nema bas i nema... Osim Pixela i nekih skupljih igraca. U najgorem slucaju 160mm i bok. Takodjer je bonus ako vec dodje s punjacem/maskicom. Cijena do 300-350 eura po komadu. Pa sam sveo izbor na sljedece, a vi ubacite ako znate za nesto bolje: Pixel 6a oko 350 eura (samo zato jer je mali i imam doma P7 i P6a pa znam da ce im to biti i vise nego ok) Poco X6 Pro oko 270 eura (nemam iskustva s kinezima, strah me softvera, hoce li kasniti notifikacije, i sl gluposti) Nothing Phone 2a oko 300 eura (ne znam puno o njima) Samsung A35 (gubim se u Samsung ponudi).
![]() |
![]() |
#10618 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Prestari su za takve promjene, a ni ja to ne bi izdržao kad se sjetim koliko su se učili na Androide ![]() Citiraj:
Vidim da je zastupljenija i nešto povoljnija (~300 eura u Sancti), par detalja razlike naspram Edge 40 koji nisu neki dealbreaker... Pročitam recenzije pa ćemo vidjeti, tnx!
![]() |
![]() |
![]() |
#10619 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10620 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Čime bi bilo dobro zamijeniti S23 vanilla? Dakle, taj segment mobitela me zanima. Znači, imam grdih problema s dual SIM, pisao u Samsung temi već prije. Od drugih stvari koje me smetaju je shutter lag i to me iritira kad dijete slikam jer i u najmanjem pokretu slika ostane mutna. Opirem se već neko vrijeme da zamijenim mobitel jer osim ove dvije stvari mi sve radi OK, ali nemam više živaca. Najgore mi je kad me zove netko dok radim na poslovni broj, a ne zvoni pa ljudi valjda misle da im se namjerno neću javiti. Onda me žena nazove da testiramo privatni broj, mobitel u ruci i javlja joj da sam zauzet. Jutros samo moj SIM u mobitelu, poziv odmah pukne ili uspostava traje i traje dok počne zvoniti ovome koga zovem. Probao sve moguće kombinacije od 5G, 4G, uključi isključi, Volte pa nadalje i ne radi. Imao sam 5 godina iPhone i vratio se na Android jer mi tamo fale neke stvari koje ne možeš mijenjati. E sad što uzeti, a da valja? Razmišljao sam o Huaweiu, ali ne radi NFC pa neću. Honor se čini neloš, ali opet ne znam kakav je njegov UI tj. je li fluidan. iPhone znam kakav je, ali on bi mi bio krajnji izbor uz određene kompromise. Usput, na iPhoneu sam imao istu kombinaciju par godina za dual SIM i nikad problema. Tomato je moj privatni i bio je eSIM, a HT fizički. Sad je ista kombinacija mreža, samo je privatni Tomato fizički SIM. Zadnji Xiaomi koji sam imao je bio Poco F2 Pro. Imam ga još uvijek za po kući, ali više ne znam kakav je taj Hyper OS. Znači, OK kamera, fluidan mobitel, baterija koja drži do večeri i da me ne *ebe dual SIM. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
![]() |
Uređivanje | |
|
|